Marius54 Reputație: 3 Postat Februarie 13, 2022 Partajează Postat Februarie 13, 2022 In arad Cand ajungi? Link spre comentariu
unucinci Reputație: 117 Postat Februarie 14, 2022 Oras:oradea Oras:oradea Partajează Postat Februarie 14, 2022 Bună tuturor. Pentru mine domnita aceasta, a fost dezamăgire totala... Am făcut programare sâmbăta dimineața programări pentru oră 16:15, dar nu m-a contactat nici pentru confirmare și nici nu am fost anunțat ca nu mai e valabil programarea. Ba maiult, mi-a și blocat numărul, ca nu cumva să pot întreba ce sa intimplat. Chiar nu înțeleg, am vorbit frumos, respectuos și totuși am fost ignorat.. Dacă știam ca nu mai am programare, îmi cautam altceva, asa mi-a stricat toată ziua Ele au pretenții, dar dacă noi nu respectăm programarea suntem cei mai răi... Sănătate multă va doresc... 1 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 14, 2022 Partajează Postat Februarie 14, 2022 5 hours ago, unucinci said: Bună tuturor. Pentru mine domnita aceasta, a fost dezamăgire totala... Am făcut programare sâmbăta dimineața programări pentru oră 16:15, dar nu m-a contactat nici pentru confirmare și nici nu am fost anunțat ca nu mai e valabil programarea. Ba maiult, mi-a și blocat numărul, ca nu cumva să pot întreba ce sa intimplat. Chiar nu înțeleg, am vorbit frumos, respectuos și totuși am fost ignorat.. Dacă știam ca nu mai am programare, îmi cautam altceva, asa mi-a stricat toată ziua Ele au pretenții, dar dacă noi nu respectăm programarea suntem cei mai răi... Sănătate multă va doresc... Bună ziua! Asemenea și pentru mine , ai fost dezamagire totală ca posibil client! Confirmarea nu o fac eu , o faci tu pentru ca la mine dacă intervine ceva și nu mai pot susține programările anunț! Am stabilit de comun acord să faci confirmarea programării cu 45 sau 60 min înainte (nu mai țin minte exact). Vrei sa postez și conversatia ca dovada? Eu zic mai bine sa nu. Eu n-am primit nicio confirmare la timpul stabilit,așa ca numărul a fost blocat și programarea anulată , exact cum procedez și cu restul care fac așa! Da,într-adevăr , ai incercat să suni in jur de 16:30. Frumos , ce sa zic😂😂 Îmi pare rău pt dezamăgirea ta, dar problema e că ți-ai cauzat-o singur. O zi bună Link spre comentariu
bertus Reputație: -296 Postat Februarie 14, 2022 Partajează Postat Februarie 14, 2022 5 hours ago, unucinci said: Bună tuturor. Pentru mine domnita aceasta, a fost dezamăgire totala... Am făcut programare sâmbăta dimineața programări pentru oră 16:15, dar nu m-a contactat nici pentru confirmare și nici nu am fost anunțat ca nu mai e valabil programarea. Ba maiult, mi-a și blocat numărul, ca nu cumva să pot întreba ce sa intimplat. Chiar nu înțeleg, am vorbit frumos, respectuos și totuși am fost ignorat.. Dacă știam ca nu mai am programare, îmi cautam altceva, asa mi-a stricat toată ziua Ele au pretenții, dar dacă noi nu respectăm programarea suntem cei mai răi... Sănătate multă va doresc... On 2/10/2022 at 12:20 PM, Laurette67 said: Bună ziua🥰 Disponibilă și astăzi 🔹️Voi cere confirmare la toate programările făcute din timp 🔹️150/fin, 300/ora 🔹️OP/ON, FK,diferite poziții sau fantezii,masaj cu ulei, cunnilingus etc. Vă aștept ❤ "Voi cere confirmare la toate programarile facute din timp" Chiar ai ratat ceva deosebit pentru ca nu ai fost in stare sa citesti. Bafta in continuare! 1 Link spre comentariu
discret74 Reputație: 911 Postat Februarie 15, 2022 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Februarie 15, 2022 Acum 23 ore, Laurette67 a spus: Bună ziua! Asemenea și pentru mine , ai fost dezamagire totală ca posibil client! Confirmarea nu o fac eu , o faci tu pentru ca la mine dacă intervine ceva și nu mai pot susține programările anunț! Am stabilit de comun acord să faci confirmarea programării cu 45 sau 60 min înainte (nu mai țin minte exact). Vrei sa postez și conversatia ca dovada? Eu zic mai bine sa nu. Eu n-am primit nicio confirmare la timpul stabilit,așa ca numărul a fost blocat și programarea anulată , exact cum procedez și cu restul care fac așa! Da,într-adevăr , ai incercat să suni in jur de 16:30. Frumos , ce sa zic😂😂 Îmi pare rău pt dezamăgirea ta, dar problema e că ți-ai cauzat-o singur. O zi bună Nu a gresit mult, stia ceva de confirmare dar o astepta el ca doar e vedeta, probabil mai astepta ca tu sa-l f*ti bine si la sfarsit tot tu sa il platesti!!!! se mai intampla si la case mari, acuma sper ca s-a lamurit si stie ce a pierdut 1 Link spre comentariu
discret74 Reputație: 911 Postat Februarie 15, 2022 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Februarie 15, 2022 Laurette, daca ma gandesc bine ai scris "️Voi cere confirmare la toate programările făcute din timp" pe romaneste s-ar deduce ca tu vei cere, acuma eu stiu cum stau lucrurile dar nu toti au experienta necesara.... deci, mai acorda-i o sansa Link spre comentariu
nickname90 Reputație: 2925 Postat Februarie 15, 2022 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Februarie 15, 2022 2 minutes ago, discret74 said: Laurette, daca ma gandesc bine ai scris "️Voi cere confirmare la toate programările făcute din timp" pe romaneste s-ar deduce ca tu vei cere, acuma eu stiu cum stau lucrurile dar nu toti au experienta necesara.... deci, mai acorda-i o sansa "Am stabilit de comun acord să faci confirmarea programării cu 45 sau 60 min înainte (nu mai țin minte exact). " asa a si facut domnisoara😉! 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 15, 2022 Partajează Postat Februarie 15, 2022 18 minutes ago, discret74 said: Laurette, daca ma gandesc bine ai scris "️Voi cere confirmare la toate programările făcute din timp" pe romaneste s-ar deduce ca tu vei cere, acuma eu stiu cum stau lucrurile dar nu toti au experienta necesara.... deci, mai acorda-i o sansa Am scris și in sms “te rog sa confirmi”, e destul de ușor de înțeles. Și ce mă deranjează e că a ales să mă pună intr-o lumină proastă, alții poate văd ce a scris , și fără să ma cunoască mă clasifică drept țepară. Asta e, uneori e mai ușor să arunci cu noroi decât să analizezi puțin situația😊 Link spre comentariu
nickname90 Reputație: 2925 Postat Februarie 15, 2022 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Februarie 15, 2022 5 minutes ago, Laurette67 said: Am scris și in sms “te rog sa confirmi”, e destul de ușor de înțeles. Și ce mă deranjează e că a ales să mă pună intr-o lumină proastă, alții poate văd ce a scris , și fără să ma cunoască mă clasifică drept țepară. Asta e, uneori e mai ușor să arunci cu noroi decât să analizezi puțin situația😊 Stai linistita 🤗 cine va citi "recenzia" lui va citi si raspunsul tau😉! 1 Link spre comentariu
unucinci Reputație: 117 Postat Februarie 15, 2022 Oras:oradea Oras:oradea Partajează Postat Februarie 15, 2022 Acum 35 minute, Laurette67 a spus: Am scris și in sms “te rog sa confirmi”, e destul de ușor de înțeles. Și ce mă deranjează e că a ales să mă pună intr-o lumină proastă, alții poate văd ce a scris , și fără să ma cunoască mă clasifică drept țepară. Asta e, uneori e mai ușor să arunci cu noroi decât să analizezi puțin situația😊 Deci, nu vreau sa arunc cu noroi, sau sa jignesc pe nimeni dar exact acolo este problema ca eu am înțeles ca o sa ceri tu confirmarea într-un fel sau altul și când am realizat ca ceva nu e în regula am fost deja blocat și tocmai asta nu am inteles... Iar în legătură cu conversația din sms poți să-l faci public (s-o postezi) aici liniștit, chiar te rog, pentru ca nicăieri nu am văzut ca "terog sa confirmumi". Dacă vedeam acest lucru o făceam. Nu cred ca am scris ceva jignitor, sau ceva rau.. Tot încerc sa analizez, dar nu mai înțeleg nimic de ce am fost blocat de ce sunt eu rău, pentru că am scris ceva ce m-a dezamăgit... Eu nu de aceea am deschisa est subiect ca să jignesc pe cineva, ci ca să luminez aceasta problema, ca să nu se mai întâmple sa înțeleagă și alții greșit... O zi frumoasă să aveți și îmi cer scuze dacă am supărat pecineva.. 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 15, 2022 Partajează Postat Februarie 15, 2022 13 minutes ago, unucinci said: Deci, nu vreau sa arunc cu noroi, sau sa jignesc pe nimeni dar exact acolo este problema ca eu am înțeles ca o sa ceri tu confirmarea într-un fel sau altul și când am realizat ca ceva nu e în regula am fost deja blocat și tocmai asta nu am inteles... Iar în legătură cu conversația din sms poți să-l faci public (s-o postezi) aici liniștit, chiar te rog, pentru ca nicăieri nu am văzut ca "terog sa confirmumi". Dacă vedeam acest lucru o făceam. Nu cred ca am scris ceva jignitor, sau ceva rau.. Tot încerc sa analizez, dar nu mai înțeleg nimic de ce am fost blocat de ce sunt eu rău, pentru că am scris ceva ce m-a dezamăgit... Eu nu de aceea am deschisa est subiect ca să jignesc pe cineva, ci ca să luminez aceasta problema, ca să nu se mai întâmple sa înțeleagă și alții greșit... O zi frumoasă să aveți și îmi cer scuze dacă am supărat pecineva.. Ok. Atașez aici conversatia pe care am avut-o, să fie transparență. Eu nu te-am catalogat drept rău sau altfel. Doar ți-am relatat situația și îți și dovedesc prin aceste printscreenuri cum a fost situația de fapt. Bineînțeles ca ai fost blocat , având in vedere ca nu ne cunoaștem ,iar țeparii fiind destui de mulți, când cineva procedează așa este blocat automat. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 15, 2022 Partajează Postat Februarie 15, 2022 Domnilor, vă rog să nu mă mai contactați momentan pt programări pe Oradea!!! Știu că topicul este ținut sus din cauza discuției de aici , dar nu sunt în oraș momentan! Mulțumesc de înțelegere ! Link spre comentariu
discret74 Reputație: 911 Postat Februarie 15, 2022 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Februarie 15, 2022 conversatia este foarte clara, raman totusi la ideea mea ca este fara experienta si ....am scris mai sus, din momentul in care ai explicat in lumina proasta nu te mai pune in fata barbatilor care inteleg, ceilalti nu conteaza 1 Link spre comentariu
boots87boy Reputație: 251 Postat Februarie 15, 2022 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Februarie 15, 2022 Acum 4 ore, Laurette67 a spus: Domnilor, vă rog să nu mă mai contactați momentan pt programări pe Oradea!!! Știu că topicul este ținut sus din cauza discuției de aici , dar nu sunt în oraș momentan! Mulțumesc de înțelegere ! Cand planuiesti sa te intorci Laura? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 28, 2022 Partajează Postat Februarie 28, 2022 Bună seara dragilor💋 De miercuri voi fi din nou în Oradea pentru câteva zile, momentan voi răspunde doar la sms\whatsapp, vă pup cu drag ❤️ Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 28, 2022 Partajează Postat Februarie 28, 2022 Bună seara dragilor💋 De miercuri voi fi din nou în Oradea pentru câteva zile, momentan voi răspunde doar la sms\whatsapp, vă pup cu drag ❤️ Link spre comentariu
adrian-adim Reputație: 188 Postat Februarie 28, 2022 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Februarie 28, 2022 5 minutes ago, Laurette67 said: Bună seara dragilor💋 De miercuri voi fi din nou în Oradea pentru câteva zile, momentan voi răspunde doar la sms\whatsapp, vă pup cu drag ❤️ 👍👍👍😘😘😘 Link spre comentariu
Steffl Reputație: 89 Postat Martie 1, 2022 Oras:Candcum Oras:Candcum Partajează Postat Martie 1, 2022 19 hours ago, Laurette67 said: Bună seara dragilor💋 De miercuri voi fi din nou în Oradea pentru câteva zile, momentan voi răspunde doar la sms\whatsapp, vă pup cu drag ❤️ Zuuper veste 👍😘❤ 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 2, 2022 Partajează Postat Martie 2, 2022 Hello🤗❤ Disponibilă astăzi. 2 locuri rămase libere 🔹️Voi cere confirmare la toate programările făcute din timp 🔹️150/fin, 300/ora 🔹️OP/ON, FK,diferite poziții sau fantezii,masaj cu ulei, cunnilingus etc. Vă aștept ❤ Link spre comentariu
marcuiojan Reputație: 455 Postat Martie 2, 2022 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Martie 2, 2022 Am vizitat-o si eu azi pe domnisoara si vreau sa va spun ca este de vis, mult mai frumoasa in realitate. Este o papusa de fata si merita orice minut petrecut in compania ei. Pentru mine a ajuns in top 3 fete vizitate in ultimii ani. Programare respectata , apartament frumos, igiena impecabila. Actiune la superlativ din toate punctele de vedere. Note de 10+ pe linie. Am sa o vizitez ori de cate ori voi avea ocazia. 2 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 2, 2022 Partajează Postat Martie 2, 2022 1 hour ago, marcuiojan said: Am vizitat-o si eu azi pe domnisoara si vreau sa va spun ca este de vis, mult mai frumoasa in realitate. Este o papusa de fata si merita orice minut petrecut in compania ei. Pentru mine a ajuns in top 3 fete vizitate in ultimii ani. Programare respectata , apartament frumos, igiena impecabila. Actiune la superlativ din toate punctele de vedere. Note de 10+ pe linie. Am sa o vizitez ori de cate ori voi avea ocazia. Mulțumesc pentru cuvintele frumoase,puup😘 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 3, 2022 Partajează Postat Martie 3, 2022 Bună dimineața 😍 Disponibilă pentru programări 🔹️Voi cere confirmare la toate programările făcute din timp 🔹️150/fin, 300/ora 🔹️OP/ON, FK,diferite poziții sau fantezii,masaj cu ulei, cunnilingus etc. 🔹Locația în Prima Nufărul Vă aștept ❤ Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 4, 2022 Partajează Postat Martie 4, 2022 Bună dimineața , mai am 2 locuri disponibile azi 🤗💋 🔹️Voi cere confirmare la toate programările făcute din timp 🔹️150/fin, 300/ora 🔹️OP/ON, FK,diferite poziții sau fantezii,masaj cu ulei, cunnilingus etc. 🔹Locația în Prima Nufărul Vă aștept ❤ Link spre comentariu
francis Reputație: 185 Postat Martie 4, 2022 Oras:osorhei Oras:osorhei Partajează Postat Martie 4, 2022 Buna fost la laura azi. Ce zic.? Micuta, frumoasa, sympatica. Toate service ok Te pupa Laura 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 4, 2022 Partajează Postat Martie 4, 2022 1 hour ago, francis said: Buna fost la laura azi. Ce zic.? Micuta, frumoasa, sympatica. Toate service ok Te pupa Laura Mulțumesc. Pup😘 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum