fibra Reputație: 65 Postat Decembrie 21, 2013 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Decembrie 21, 2013 Am zis sa fiu si eu un "deschizator de drumuri" si dupa ce am rasfoit varianta printata a faimosului ziar piata de la a la z si am dat de anuntul fetelor am zis hai sa incerc . Am sunat , mi-a raspuns o voce placuta ,tinerica si jucausa. Am facut programarea peste ~ 20 min dar am ajuns putin mai repede ( orasul era liber , fiind o ora destul de tarzie ). Ca punct de reper am primit Oncusul de pe Buna Ziua ( salonul fiind situat la 2 minde mers pe jos de la oncos ). Locatia este un apartament cu 2 camere ( camera verde si camera rosie )( din cate am vazut eu ) mobilat ok/exact pt asa ceva , baia curata ( am vazut 2 tipuri de sapun lichid si mai multe geluri de dus de barbati , nu vreau sa fac reclama dar nu erau no-name-uri ). Cand am intrat in salon am fost intampinat de catre o domnisoara micuta de inaltime ( in jur de 1.6 ) cu sanii mari si o fata dragalasa In salon cica mai lucreaza 2 fete ( pe una am reusit sa o vad intr-o pauza ,dar revin imediat cu detalii ). Am intrat in camera verde pt ca cealalta era deja ocupata.Mi s-a spus meniul si preturile ( nu retin exact dar erau rpeturi incepand de la 80 lei pana la 250 lei, pe undeva pe acolo fiind inclus si pretul pt masaj erotic cu jucarii ). Am ales pana la urma un masar dublu simultan ( 160 lei ). Ok , acum incep relatarea la proaspat. Am intrat in camera verde cu domnisoara blonda si micuta ( o cheama Ionela , sanii mari si sfarcurile micute dar dragalase , pasarica epilata corect si fara mirosuri suspecte ,greutate undeva in jur de 45 kg si inaltimea aproximativ 1.6 m ) Am inceput cu o poveste scurta ( fata stie sa te faca sa te simti bine si sa intretina conversatia ,foarte jucausa si dragalasa ) am continuat apoi cu un masaj erotic ( executat bine , mangaieri pupici pe corp , diferite pozitii 69 schimbari de roluri si alea alea ) finalizarea s-a produs in pozitia 69 si a fost totul bine. Pe cand sa vina colega pt partea 2 ,intra inapoi Ionela si isi cere scuze dar clientul celalat a prelungit si daca doresc pot sa raman cu ea si sa primesc inapoi o parte din bani sau daca nu pot sa plec si sa primesc inapoi o parte mai mare din bani ( 60-80 lei nu mai retin exact ) dar am zis fie si am ramas cu ea in continuare primind inapoi suma de bani cuvenita. Am stat atunci la o tigara ( un + pt mine pt ca imi place sa fumez o tigara intre reprize ) si dupaia am continuat iarasi actiunea de unde am ramas.iarasi cunnilingus din partea mea un masaj bun din partea ei diferite schimbari de pozitii si iarasi o finalizare in pozitia 69.Dupaia am mers impreuna la dus ( iarasi un plus pt mine pt ca imi place dusul asistat ) m-am imbracat si dus am fost. Acum sa va spun despre colega Andreea ,este o tipa bruneta ,inalta zic eu peste 1.75 si nu voluptoasa nu grasa ci pur si simplu solida , corp frumos si parea o tipa ok. Door to door am stat cam 1 h 20 min , am primit papucei de casa , prosop mare si uscat pt dus , am fost servit cu ceva sa ma racoresc ( nu am servit nimic doar mi s-a propus , numai ca eu tocmai ce venisem de la o bere cu baietii ). Acum urmeaza notele Locatia 9 ( lipseste un living parerea mea , dar din cate am povestit cu Ionela ,poate o sa fie o vila pe viitor ,ele fiind acum la inceputuri ) GFE as zice undeva ridicat 9 ( pacat ca nu se pot saruturi ) Dameza 8-9 ( sociabila ,jucausa ,arata ok ,toate-s acolo ) Masaj 8-9 ( parca parca trebuiau mai multi pupici dar in schimb nu am nimic de reprosat ) Overall as zice ca este un salon ok ,tipele ok merita vizitat.Nu regret deloc decizia de a merge acolo. 9
fibra Reputație: 65 Postat Decembrie 27, 2013 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Autor Postat Decembrie 27, 2013 Imi cer scuze dar nu stiu sa-mi editez postarea anterioara. Pe fata nu o cheama Ionela ci o cheama Iulia.
joe limonada Reputație: 59 Postat Ianuarie 25, 2014 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Ianuarie 25, 2014 Am fost si eu la Iulia. Locatia am gasit-o mai greu, dar dau vina pe emotiile avute.In locatie erau doua domnisoare, eu am ales-o pe Iulia avand o slabiciune pentru blonde.E foarte amabila, cum zicea si colegul, chiar jucause. Am stabilit serviciile, am purces la baie.E prima oara cand sunt intrebat, daca vreau un dus asistat. Am vrut.Fata e comunicativa, simpatica. Dupa dus am intrat in camera unde am inceput atrocitatile. Am inceput cu masajul erotic, ca sa ma descarc, fiind convins ca cel de relaxare e mai ok dupa o alta relaxare :-)Am finalizat in pozitia 69, dezmierdandu-i pusilica dulce. Masajul de relaxare a fost unul ok, era aproape adormit in momentul in care a batut in usa colega ei.Timpul petrecut 40 minute (masajul propriuzis)Tarif 100 RONLocatia 10Igiena 10GFE, daca poate fi vorba de asa ceva la un masaj: 10 O sa revin, pentru ca imi place Iulia, deschisa, comunicativa. La prima intalnire nu am incercat sa negociez nimic in plus fata de oferta. 4
estrogen Reputație: 1698 Postat Iunie 9, 2014 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Iunie 9, 2014 Ieri am fost si eu la Iulia. Apartamentul siutat undeva prin Buna ziua e OK, dragut mobilat si curatenie inauntru. Fata e micuta si are tatele mari ca niste pepeni. Masajul de relaxare si cel erotic sunt OK desi tipa le face cam profesionist adica se simte ca ea lucreaza si ca nu-i face neaparat placere ceea ce face. Cu toate astea tatele ei sunt bestiale si data viitoare ma gandesc sa incerc sa intru cu limba in scorbura ei ca poate s-o mai dezgeta putinTariful 130 RON pe oraFata aspect 7GFE 7Igiena 10De recomandat pentru cei carora le plac tatoasele 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum