uceniculcurvar Reputație: 1 Postat Decembrie 21, 2013 Oras:Constanta, Romania Oras:Constanta, Romania Postat Decembrie 21, 2013 A fost careva la doamna vlaicu ioana ? Avea niste anunturi acum ceva timp pe net dar nu am reusit sa dau de ea...a auzir sau a fost macar cineva la ea ?????daca cautati dupa numele ei o gasiti pe google
vasile.c Reputație: 250 Postat Decembrie 22, 2013 Oras:Pisti Tat Oras:Pisti Tat Postat Decembrie 22, 2013 chiar cred ca meriti un premiu. Cred ca te chinui mult sa nu scrii nimic de folos si sa ramai cu -3 puncte reputatie.Oare cand vei veni si tu cu o mica contributie pe acest forum?
bernoulli Reputație: -428 Postat Decembrie 24, 2013 Postat Decembrie 24, 2013 Prietene, iti curm eu suferinta cunoasterii cu o conditie: sa bagi o recenzie !
johnholmes Reputație: 4731 Postat Decembrie 27, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Decembrie 27, 2013 Tinere,cred ca imi aduc aminte de povestea ta(voastra)Intr-un timp umplusei netul cu filmulete si anunturi.Nu incerca sa incepi iar.Intra pe goagal si gasesti imediat ce te intereseaza. asta tot pe verificate se bazeaza??? ai certitudinea faptica a lucrurilor, sau bagi din nou din impresiile tale?????
johnholmes Reputație: 4731 Postat Decembrie 27, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Decembrie 27, 2013 pai tocmai ca eu stiu depre ce este vorba, tu esti cel care trancane intr-una doar ca sa se dea important!!! sa fii tu oare chiar atat de important si sa gresec eu? pana acum am vazut ca tu iti rezervi dreptul la adevar absolut, tu imparti cu intelectul si verticalitatea ta corectitudinea si realitatea. dar vad ca peste bagatul in seama peste tot, mancatul de rahat, mai dai si indicatii ca si cum ai fi tu sef peste cineva!!! nu tu spuneai ca ai dreptul la replica, ca asta am castigat, libertatea de a ne exprima? tu poti sa te exprimi eu nu? eu trebuie sa-mi tin fleanca ca sa vorbesti doar tu?
bernoulli Reputație: -428 Postat Decembrie 27, 2013 Postat Decembrie 27, 2013 Bai, ori mergeti si beti o bere impreuna ori va trosniti...dar e suficient frate...n-are nimeni nimic de castigat!!! Deci gata, nu va mai atacati unul pe altul , care are si care n-are dreptate, ce a postat ala sau alalalt..nu castiga nimeni meciul asta...o sa se prelungeasca la nesfarsit...Deci n-are niciunul dreptate ! Gata!
johnholmes Reputație: 4731 Postat Decembrie 27, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Decembrie 27, 2013 Deci n-are niciunul dreptate ! Gata! eu nu stiu daca sunt de acord cu ideea asta!!! nu sunt sigur ca am eu dreptate, dar am convingerea suprema ca fatfrumosu bate rau campii pe speta asta! mai mult, nu am aruncat eu prima piatra!!!
bernoulli Reputație: -428 Postat Decembrie 27, 2013 Postat Decembrie 27, 2013 John, deja nu mai conteaza crede-ma , nu v-am intalnit pe nici unul in carne si oase sa imi fac o parere, dar amandoi sunteti super ok la recenzii si corecti. El a batut campii, tu ai batut campii si chiar e momentul sa incetati intr-un fel sau altul, Amandoi ati aruncat cu pietre ! Deja nu mai conteaza altceva decat sa finalizati ...
BenjaminFranklin Reputație: 51 Postat Decembrie 27, 2013 Oras:Iasington DC Oras:Iasington DC Postat Decembrie 27, 2013 Cat e finalizarea zilele astea?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum