Sari la conținut

Oana

Vizitator alexandrucristian1948

Postări Recomandate

• Oras:Mamaia
Postat
Acum 7 ore, Digger1 a spus:

Știu că s-au mutat lîngă VIVO,blocul ăla vapor,am fost ai eu la ea in Tomis Plus,la oral era bomba femeia,țâțe mari de tot

Mie nu mi-a făcut niciodată oral, tot în tomis plus am fost la ea, masaj si atât. Daca tie ți-a făcut, poate sa apucat și de alte servicii, nu e rău.

• pisicuts a schimbat titlul în Oana
  • Oras:Constanta
Postat
Acum 9 minute, sava.nicol a spus:

Mie nu mi-a făcut niciodată oral, tot în tomis plus am fost la ea, masaj si atât. Daca tie ți-a făcut, poate sa apucat și de alte servicii, nu e rău.

Boss,daca e vorba de tipa aia mai plinuță,atâtea într-un bloc la intersecție Cracovia cu Napoli,etajul 3 parca,sper sa nu mă înșel cumva,daca e vorba de alta tipă...sorry

• Like 1
Reputație: 2525
Postat

Bag de seama ca e aceeasi tipa cu doua topice. I-am facut recenzie. La mine numai masaj erotic n-a fost. Sa nu mai vb de orale.:))

• Haha 1
Postat
1 oră în urmă, Orb1t a spus:

Bag de seama ca e aceeasi tipa cu doua topice. I-am facut recenzie. La mine numai masaj erotic n-a fost. Sa nu mai vb de orale.:))

Frate nu știu ce să zic,pe mine la oral m-a lucrat frumos de tot,la masaj ...chiar aveam o durere de spate,a fost ok,acum na ...părerile sunt împărțite.Seara buna și ciocanul sus

Postat
Acum 3 ore, Digger1 a spus:

Boss,daca e vorba de tipa aia mai plinuță,atâtea într-un bloc la intersecție Cracovia cu Napoli,etajul 3 parca,sper sa nu mă înșel cumva,daca e vorba de alta tipă...sorry

Este vorba despre fata cu Nr de telefon de sus, cea la care este deschis topicul. Locuia pe str Lyon Nr 54. Nu neg eu că ție ți-ar fi făcut oral, dar cei care au trecut pe la ea, nu au semnalat acest serviciu. Nici eu nu am avut parte de oral sau altele, doar masaj body. Dacă acum face și sex, sau oral, asta ne interesează.

Postat
Acum 12 ore, sava.nicol a spus:

Este vorba despre fata cu Nr de telefon de sus, cea la care este deschis topicul. Locuia pe str Lyon Nr 54. Nu neg eu că ție ți-ar fi făcut oral, dar cei care au trecut pe la ea, nu au semnalat acest serviciu. Nici eu nu am avut parte de oral sau altele, doar masaj body. Dacă acum face și sex, sau oral, asta ne interesează.

Poate o încurc eu,era în gașca de 3 jupaâne,ea,aia de la fântâna,și tipa din Palazu Mare de la intrare,ups,mai era și Marina,aia de la Campus.. 

Postat
Acum 19 minute, Digger1 a spus:

Poate o încurc eu,era în gașca de 3 jupaâne,ea,aia de la fântâna,și tipa din Palazu Mare de la intrare,ups,mai era și Marina,aia de la Campus.. 

Oana lucra singura, nu face parte din grupul celor mentionate. Era okk,eu am chemat-o și la mine de 2 ori, aveam dureri de spate și m-a rezolvat.Nu a făcut oral sau altele,strict masaj.De aia întrebam, este bine daca a trecut la fapte mai bune.

Postat

Se pare ca a revenit,o gasiti pe public la masaj erotic,daca e aceeasi, 200 masaj 250 la mână 😅 

• Mersi 1
  • Membru Premium
Postat
Acum 20 ore, Florinel25 a spus:

Se pare ca a revenit,o gasiti pe public la masaj erotic,daca e aceeasi, 200 masaj 250 la mână 😅 

Pai pune anuntul...si gata 

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...