Sari la conținut

Aveti intentia sa fiti vreodata fideli?

204 membri au votat

1. 1. Cand intrati intr-o relatie serioasa.. o sa fiti fideli/e?

• Da categoric
      97
    • Nu, ma cunosc, sunt o fire aventuroasa
      66
    • Hm, inca nu stiu, poate
      41

Postări Recomandate

• Oras:Neverland
Postat

pe de alta parte, n-as folosi terenul de "virusare".... fara nici o indoiala, oamenii evolueaza (intr-o directie sau alta), nu stiu daca neaparat se schimba... cred ca nu avem capacitate de a prevedea cat de mult suntem capabili sa inaintam pe calea pe care evoluam, sunt atatea variabile care intra in ecuatie, de la cartile pe care le citim, mediul in care activam, la oamenii pe care ii intalnim, toate ne influenteaza cumva la un moment dat... daca am sta izolati, probabil am avea o parcurgere complet liniara, dar nu se intampla asta

• Like 2
  • Oras:gad, uai don ciu blãu mi?
Postat

pe de alta parte, n-as folosi terenul de "virusare".... fara nici o indoiala, oamenii evolueaza (intr-o directie sau alta), nu stiu daca neaparat se schimba... cred ca nu avem capacitate de a prevedea cat de mult suntem capabili sa inaintam pe calea pe care evoluam, sunt atatea variabile care intra in ecuatie, de la cartile pe care le citim, mediul in care activam, la oamenii pe care ii intalnim, toate ne influenteaza cumva la un moment dat... daca am sta izolati, probabil am avea o parcurgere complet liniara, dar nu se intampla asta

ca sa iei in calcul aceste variabile, pe drumul evolutiei personale, trebuie sa-ti cunosti esenta. (problema e ca) multi nu se cunosc pe sine, ei sunt mimetici sau instinctuali, asa ca repeta modelul predecesorilor/parintilor, imbatranesc si mor....cazul fericit (dar si ironic) e ca la apusul vietii inteleg, cand e prea tarziu, ca s-au risipit. altii insa, nu pricep niciodata...

cei care gandesc cu capul lor stiu/simt ce li se potriveste si ce nu, ce le hraneste esenta si ce ii sufoca. in cazul lor se poate vorbi despre asumare. astia, pentru ca inteleg aceste variabile, nu pot promite dragoste vesnica sau fidelitate nemuritoare fata de un X, ei stiu ca "sinele" lor e versatil, asa ca ...si viitorul poate fi foarte imprevizibil. 

Postat

tu vorbesti de constiinta sinelui si de evolutie intuitiva cand cei mai multi fac pasul "definitivatului" -  cu sau fara acte - la varste destul de imature psihologic? :)... cand abia daca sunt constienti de ce meserie vor sa se apuce? :)... bine, asta in cazul in care ii si framanta astfel de idei...

mediul social si mai ales mediul familial creeaza presiuni fantastice, uneori.... si chiar daca la nivel intuitiv, ai ceva retineri, totusi inca n-ai argumente precise sa pui degetul pe rana...  acum s-au mai schimbat vremurile, dar lucrurile scartaie in cupluri care s-au format cu 20 si ceva de ani in urma si cred ca ele sunt cele mai afectate... pentru ca au plecat la drum intr-o perioada de rascruce, cand schimbarea de mentalitati era in razboi deschis cu traditia...

• Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
Postat
   Chiar nu ma intereseaza cine pe cine inseala si cine de cine ajunge sa se plictiseasca in cuplu, sau care dintre cele doua sexe este mai panarama dpdv mental-moral, alergand si aruncand cu pula/pizda in stanga si-n dreapta, partea nasoala este aceea ca odraslele vor fi cele mai afectate intr-un final mai scurt sau mai lung.

Nu cred ca pune nimeni nicio presiune exagerata pe tineri, fortandu-i sa se apuce de droguri, fumat, baut, futut de cand abia le apar primii floci, majoritatea dintre ei analfabeti functionali dupa 8-12 clase, chiar si dupa facultate foarte multi dintre ei, poate din contra, pe cei care ar trebui sa puna presiune, respectiv mamele si tatii, ii cam doare in pula/pizda de ce se intampla cu propriul puiet, fiind ocupati exclusiv de bani, cat mai multi bani, iar in pauza unicului gand in viataaa, banii, ajungand sa-si piarda majoritatea timpului frecand menta prin lumea virtuala.

Nush de ce, dar dau o mai mare sansa mariajelor gen business, pur materiale, in care ea doreste bani in principal(pula nefiind pe primul plan) iar el exclusiv gaurile ei(ca asa suntem noi mai porci si insensibili), avand totusi un plan mental/psihic destul de bine conturat chiar daca dezavuant , decat a celor din simpla atractie fizica, bazate exclusiv doar pe hormoni si in majoritatea cazurilor pe burta goala, in care in maximum cateva luni de relatie/futareala apare si prima progenitura facuta la plesneala, normal, abonata/dependenta din start de asistenta sociala .

Despre ce mentalitate, morala, caracter, onoare, mandrie, self esteem si alte basini filozofice mai ar avea rost sa vorbim, despre ce dezvoltare personala, cand majoritatea populatiei nu da nici macar 2 bani pe invatarea corecta a propriei limbi, eu unul mai prost, nesimtit si anormal fiind, as intra in pamant de rusine sa nu ma pot exprima decent, dpdv gramatical, si nu al organelor si adjectivelor vehiculate p-acilea. ;)

Anyway, compatibilitatea libidoului in cuplu este estentiala, scapand pe multi de ''multe (ne)placeri''.

On topic: never say never. ;)

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Update de continuare, ca-nceput sa-mi placa a vorbi singur. ;)

Daca in general, fomeile ii pot da pasarica iubirii, luminii ochilor lor, printzi ghebosi si cum pula calului si-i mai alinta, recte buhaiului in calduri, care cand este indragostit, cu siguranta il vor apuca mancarimile maxime in chilotzi, ma intreb cum de se ajunge ca dupa o perioada mai scurta sau mai lunga ca prostul abia sa mai ajunga sa-si inmoaie castravetele doar saptamal daca nu chiar lunar, si nu aproape zilnic cum era in perioada maxima de hormoneala/indragosteala ?

De ce majoritatea femeilor in prostia-lipsa lor de intelegere masculina tot spera inutil ca barbatul sa se schimbe, sa se mai linisteasca dpdv sexual odata cu trecerea timpului, cand este clar ca lucrul acesta este aproape imposibil ? ... chiar si impotent fiind, tot va sari cu botul/deshtul intr-o pizda adversa ? 

Ca femeie ar trebui sa intelegi ca daca ti-ai tras un futarici disperat de pizda, care te-a futut de ti-au sarit flocii la inceput de relatie, placandu-ti si tie fiind maxim indragostita de el, bivolul ala nu se va schimba odata cu trecerea timpului, si va cauta sa compenseze prin alte gauri in lipsa savarinei de acasa.

Daca stii ca nu te duce pizda ori psihicu, incarcandu-te hormonal si apuncandu-te dorul de pula din an in paste, ia-ti in pula lu hector un fatalau impotent, romantic si sensibil, ginerica cu papion si bretele, nu un disperat de pizda  care te va insela cu prima ocazie.

De ce femeile tot spera ca barbatii se vor schimba radical odata cu intocminerea unor hartii legale de cacat, validate in majoritatea cazurilor de vreun popa popo, boschetar, betiv, cleptoman, mitoman cu tendinte homosexuale si **spam editat**, iar barbatii inca spera ca prostii ca matracucile vor ramane la fel, si nu se vor schimba radical cand se vad cu sacii-n carutza, punand complet gheara/papucul pe prost  ?

Cand o femeie, pe care o mai si iubesti ca prostu, iti aduce diverse motive penibile pentru lipsa apetitului ei de calareala mai mult de cateva zile-o saptamana, asta in cazul in care nu imparti patul cu o babornizta/soacra la menopauza acra, murata, zbracita, tzatze prin chilotzi, cu mustati, floci de la cur pan la buric si curul cat dulapul, e cazul s-o tai de acolo bai, cornele/dorele.

Postat

.

Despre ce mentalitate, morala, caracter, onoare, mandrie, self esteem si alte basini filozofice mai ar avea rost sa vorbim, despre ce dezvoltare personala, cand majoritatea populatiei nu da nici macar 2 bani pe invatarea corecta a propriei limbi, eu unul mai prost, nesimtit si anormal fiind, as intra in pamant de rusine sa nu ma pot exprima decent, dpdv gramatical, si nu al organelor si adjectivelor vehiculate p-acilea. ;)
  Anyway, compatibilitatea libidoului in cuplu este estentiala, scapand pe multi de ''multe (ne)placeri''.

si de ce sa nu vorbim si despre **spam editat**itate? aia care mai intelege cate ceva din lucrurile "insignifiante" insirate de tine acolo? :)

am inteles ca majoritatea nici macar nu-s constienti de ce li se intampla, cel putin nu pana nemultumirile devin palpabile si sunt capabili sa le perceapa... cat de cat

dar mai exista si altfel de oameni.... chiar daca nu-s la fel de sonori si vizibili ca grobienii majoritari :)

iar cu fraza aia pe care am bolduit-o ti-ai concluzionat si urmatoarea postare... grosso-modo, ai dreptate, chiar daca lumea nu se imparte chiar in alb si negru

• Like 3
Postat

Studiu de caz....

In ce ipostaza va regasiti:

a doua e pe principiul nu pune intrebari al caror raspuns nu vrei, de fapt, sa-l afli?   :laugh2 

• Like 2
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

a doua e pe principiul nu pune intrebari al caror raspuns nu vrei, de fapt, sa-l afli?   :laugh2 

Buna dimi ...

corect ... pe principiul "crede si nu cerceta"

Mie a 3-a mi se pare mai reprezentativa pentru ziua de azi si mai placuta din postura de sef sau sefa.

P.S. cafeaua o bei cu lapte sau neagra?

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Buna dimi ...

corect ... pe principiul "crede si nu cerceta"

Mie a 3-a mi se pare mai reprezentativa pentru ziua de azi si mai placuta din postura de sef sau sefa.

P.S. cafeaua o bei cu lapte sau neagra?

sau asa... :D

la a treia, nu stiu ce sa spun, in lumea mea (e adevarat, destul de mica) n-am prea auzit de tipul asta de mariri, dar banuiesc ca se intampla

neagra... cu zahar

neata! :)

Vizitator ana paraschiv
Reputație: 0
Postat

uite, de exemplu, gandeste-te la situatia cand sotul nu tine pasul cu libidoul ei (nu vrea sau nu poate si nici nu-i pasa de subiect prea mult - da, mai exista si din astia, socant! :D ), si, in pofida acestui neajuns ii leaga totusi un trecut mult prea important pentru amandoi ca sa-i puna punct... asa ca ea, cu sau fara stirea lui, isi rezolva problemele fara nici o apasare...

sau, sunt situatii cand pur si simplu, relatia dintre ei e atat de stransa in afara sexului, cand totul in afara de asta e in ordine, cand cresc copii impreuna si carora in caz de divort, nu le poti spune "stii, mami si tati au divortat pentru ca tati nu-i satisface lui mami apetitul erotic" - ar fi cel putin hilar sa faci tandari o familie din motivul asta, cand nu exista altele... cel putin mie asa mi se pare

Sincer, tu crezi ce ai scris?  Reciteste asta:  "stii, mami si tati au divortat pentru ca tati nu-i satisface lui mami apetitul erotic" 

Pana sa ajungi in patul conjugal treci prin bucatarie, prin sufragerie si prin baie. Nu stiu daca intelegi. Nu poti sa ai pretentii pentru un sex onorabil, nu zic excelent, daca in viata de zi cu zi nu il faci pe partenerul tau sa se simta iubit si apreciat. Comoditate si egoismul femeilor pot duce  un barbat normal in zona in care nu isi  mai doreste sex acasa  , socot ca femeia de langa este vinovata.  Cum adica nu ii pasa de subiect, respectiv de sex? Stii ca in piramida lui Maslow la baza piramidei sunt nevoile primare: mancare, apa, somn, aer si sex. Daca nu-l intereseaza sexul cu nevasta il intereseaza sexul cu o alta .... 

No offense,  vorbesti din auzite sau din experienta proprie, ca sa stiu cum ma raportez la subiect? Revenind la topic.Tu ai afirmat ca o femeie normala( exclud prostituatele)  face sex in afara relatiei oficiale fara sa se implice emotional. Eu iti spun ca nu e asa. Eu si multi altii. 

• Like 3
Postat

Sincer, tu crezi ce ai scris?  Reciteste asta:  "stii, mami si tati au divortat pentru ca tati nu-i satisface lui mami apetitul erotic" 

Pana sa ajungi in patul conjugal treci prin bucatarie, prin sufragerie si prin baie. Nu stiu daca intelegi. Nu poti sa ai pretentii pentru un sex onorabil, nu zic excelent, daca in viata de zi cu zi nu il faci pe partenerul tau sa se simta iubit si apreciat. Comoditate si egoismul femeilor pot duce  un barbat normal in zona in care nu isi  mai doreste sex acasa  , socot ca femeia de langa este vinovata.  Cum adica nu ii pasa de subiect, respectiv de sex? Stii ca in piramida lui Maslow la baza piramidei sunt nevoile primare: mancare, apa, somn, aer si sex. Daca nu-l intereseaza sexul cu nevasta il intereseaza sexul cu o alta .... 

No offense,  vorbesti din auzite sau din experienta proprie, ca sa stiu cum ma raportez la subiect? Revenind la topic.Tu ai afirmat ca o femeie normala( exclud prostituatele)  face sex in afara relatiei oficiale fara sa se implice emotional. Eu iti spun ca nu e asa. Eu si multi altii.

eu cred  doar atat: lumea e formata din cazuri ... intamplator unele mai multe, altele mai putine, dar nu sunt toate trase la indigo... fiecare dintre noi a vazut sau a trait destule lucruri care se inscriu in categoria  cazuri particulare :)

• Like 1
Vizitator
Postat

Azi. Ca e Valentin.In rest, nu e de lasat niciuna, amândouă sunt de luat acasa. :)

Vizitator ana paraschiv
Postat

eu cred  doar atat: lumea e formata din cazuri ... intamplator unele mai multe, altele mai putine, dar nu sunt toate trase la indigo... fiecare dintre noi a vazut sau a trait destule lucruri care se inscriu in categoria  cazuri particulare :)

Cazuri particulare:

- motivul suprem invocat si de tine: copiii,

- afectiune psihica care te duce sa accepti o relatie toxica,

- interese materiale comune sau individuale ( banii cum s-ar zice),

- creditul sau leasingul ( tot banii...),

- frica de singuratate,

- incapacitatea de a accepta ca relatie nu functioneaza,

- vicii comune: bautura, droguri  etc. 

Cum  ziceam un barbat poate sa se duca lejer sa faca sex cu  o alta femeie si nu se implica emotional, dar o femeie nu o sa faca asta niciodata, sexul fara nicio urma de sentiment, ma rog , daca nu e psihopata! 

• Like 2
  • Oras:p'aci deocamdata
Postat

Cazuri particulare:

- frica de singuratate,

Cum  ziceam un barbat poate sa se duca lejer sa faca sex cu  o alta femeie si nu se implica emotional, dar o femeie nu o sa faca asta niciodata, sexul fara nicio urma de sentiment, ma rog , daca nu e psihopata! 

Tu nu esti psihopata, nu?

Vizitator ana paraschiv
Postat

Nu am de unde sa stiu asta!  :laugh2

Postat

Nu am de unde sa stiu asta!  :laugh2

Pai daca ne bulim noi doi fara a nutri vreun sentiment unul fata de celalalt suntem psihopati, asa ai zis.

Vizitator ana paraschiv
Postat

Cine a zis ca noi doi o sa facem asta?  :laugh2

Postat

Cine a zis ca noi doi o sa facem asta?  :laugh2

Pai verificam sa vedem daca suntem psihopati.....

Vizitator
Postat

...dar o femeie nu o sa faca asta niciodata, sexul fara nicio urma de sentiment, ma rog , daca nu e psihopata! 

Ma scuzati ca ma bag intre voi ( nu ca nu as vrea), dar daca nu o faci tu( cel putin la nivel de declaratie), asta nu inseamna ca nu o poate face nicio femeie. Iti dau doua exemple:

1. O curva

2.  O nimfomana

3. Caz particular, nu il discut.

Haidi pa *:

• Like 1
Vizitator ana paraschiv
Postat

Pai verificam sa vedem daca suntem psihopati.....

:laugh2  Ma gandesc si-ti zic!

Ma scuzati ca ma bag intre voi ( nu ca nu as vrea), dar daca nu o faci tu( cel putin la nivel de declaratie), asta nu inseamna ca nu o poate face nicio femeie. Iti dau doua exemple:

1. O curva

2.  O nimfomana

3. Caz particular, nu il discut.

Haidi pa *:

Cei patru apostoli au fost trei : Luca si Matei. 

PS: era vorba de tipe maritate sau intr-o relatie ,  cred ca nimfomanele nu se casatoresc, zic si eu, nu stiu! Curve? Despre care anume vorbesti? Zici de profesioniste sau...? 

Cazul particular nu-l cunosc, poate-mi povestesti!

• Like 1
Postat

Cazuri particulare:

- frica de singuratate,

ana, 

tu chiar vrei sa ne ingropi de tot?! nu stiu daca putem indura un asemenea adevar. totusi,... "e si barbati care nu pot fute fara sa fie implicati emotional - suflete sincere, empatice, tandre si cu intentii onorabile"  :cool:

Vizitator ana paraschiv
Postat

Superbule si empaticule tandru,  barbatii e porci ! 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...