Zorrobm Reputație: 7 Postat Iunie 8, 2021 Oras:Baia mare Oras:Baia mare Postat Iunie 8, 2021 Salut sunt nou pe aceasta platforma sper ca scriu bine aici .bam urmarit pana acum dar nu am avut cont, m-am hotarât sa ma alatur de voi am tot citit despre recenzile voastre la aceste minunate doamne/domnisoare. Va salut sper sa ma adaptez si eu pe acest site 1
Vizitator bolundau Reputație: 0 Postat Iunie 9, 2021 Postat Iunie 9, 2021 ba tu esti prost? pe cine ia mai vazut tu sa deschida topic pt ca si-a facut si el cont aci? cum pla me te rabda pamantu?
Zorrobm Reputație: 7 Postat Iunie 9, 2021 Oras:Baia mare Oras:Baia mare Autor Postat Iunie 9, 2021 Frate nooo .. decat sa sara lumea in capu meu ca sunt guvid .nu am deranjat pe nimeni cu nimic nu mai sari asa in sus
Vizitator bolundau Reputație: 0 Postat Iunie 11, 2021 Postat Iunie 11, 2021 On 6/9/2021 at 5:41 PM, Zorrobm said: Frate nooo .. decat sa sara lumea in capu meu ca sunt guvid .nu am deranjat pe nimeni cu nimic nu mai sari asa in sus DECAT SA SARA LUMEA IN CAPU TAU MIA BINE TACEAI DRACULUI. PE CINE PULA MEA AI MAI VAZUT ACI SA FACA ASA CEVA? TE MAI INTREB:ESTI NORMAL? MORI DE PLICTISEALA?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum