sit down comedy Reputație: 729 Postat Iunie 12, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Iunie 12, 2014 Вцепился как пиявка, не избавишься! "Shaorma si vodka e viata mea" Link spre comentariu
KOJOK Reputație: 25 Postat Iunie 12, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 12, 2014 "Shaorma si vodka e viata mea" TURCO_RUSNAC Link spre comentariu
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Iunie 12, 2014 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iunie 12, 2014 Am impresia ca e cel mai bun din Rusia in domeniul comediei, prikalist )) Am tot sezonul 5 pe laptop...Am ras cu lacrimi! 1 Link spre comentariu
the_engineer Reputație: 250 Postat Iunie 12, 2014 Oras:Oz Oras:Oz Partajează Postat Iunie 12, 2014 rușii sunt sadici in genere, n-au nici o treaba nici cu dragostea nici cu comedia, au treabă cu comedia cu accentul pus pe silaba me, adică cu nebunia, deaia amada e dulcica cu avatar de BDSM (mama mă bate și mă schilodește) - discordanță, rușii sunt duși cu pluta 90%, au noroc că au gazele alea și femei cu labii dar care te baga una doua la psihiatrie Link spre comentariu
thecat Reputație: 10279 Postat Iunie 12, 2014 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Partajează Postat Iunie 12, 2014 Inginere, tu te folosesti de (sau te inspiri din) chomskybot in postarile tale? Link spre comentariu
sit down comedy Reputație: 729 Postat Iunie 12, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Iunie 12, 2014 Rusii are mușki, da' nu are minte multă. Niste rakeți! ) 1 Link spre comentariu
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Iunie 13, 2014 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iunie 13, 2014 Cele mai multe inventii, dar mai ales din cele esentiale din ziua de azi, au fost facute de rusi. http://in.rbth.com/articles/2012/03/16/12_top_russian_inventions_that_changed_the_world_15164.htmlhttp://englishrussia.com/2012/02/15/invented-by-russians/ Mai cauta pe google, surse sunt destule. In ce priveste Inginerul...Poate par un paradox pentru ca nu poti concepe ca o persoana poate fi si de pus la rana, dar si sadica in anumite momente...De ce as fi cu toti la fel?Pana si cu aceeasi persoana nu sunt la fel, depinde de moment si nu in ultimul rand de comportamentul ei fata de mine...Deci, pot sa pupacesc, dar pot sa dau si pana la sange daca este nevoie, pot sa iubesc, dar pot fi si rece ca o piatra si sa trec peste sentimente daca situatia asta cere...Deci, paradox sau personalitate care se adapteaza imediat situatiei?Mai gandeste-te putin... Link spre comentariu
andreea_good Reputație: 2383 Postat Iunie 13, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Iunie 13, 2014 Deci, pot sa pupacesc, dar pot sa dau si pana la sange daca este nevoieferească sfântul drac din ceruri de-așa ceva Cin' te-o lua de nevastă... mare pacoste pe capul lui. Iubitu, ai cumpărat pâine. Ce drăguț!! Dă-mi să pupicesc! Muah...Dar nu de-astea vroiam. În genunchi! Furculițe și cuțite zburând prin casă: porc bătrân mirositor, râcâitor, prostovan!!- M-ai bătut... dă-mi un pupic să-mi treacă! Link spre comentariu
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Iunie 13, 2014 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iunie 13, 2014 Eu sunt si barbatul in casa, nu ma marit! Repar totul singura, ma intretin singura, pula am destula, la ce imi trebuie sa ma leg la cap daca nu ma doare? Am refuzat vreo 5 cereri pana acum, o sa refuz in continuare! Link spre comentariu
dominoplayer Reputație: 193 Postat Iunie 13, 2014 Oras:Ubicuu Oras:Ubicuu Partajează Postat Iunie 13, 2014 Mama Rusia e cea mai mare tara din lume, pe care nimeni n-a cucerit-o, are cele mai mari resurse, iar poporul care o stapaneste e cel mai rezistent. Invidia celorlalti e justificata. Cлава Mать Россия 1 Link spre comentariu
jan01 Reputație: 105 Postat Iunie 24, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 24, 2014 Vitalik debilu http://www.youtube.com/watch?v=pRJtFOGjtnE Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iulie 5, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 5, 2014 1 Link spre comentariu
amada® Reputație: 1902 Postat Iulie 5, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 5, 2014 M-a inmuiat putin... Link spre comentariu
svitara Reputație: 182 Postat Decembrie 10, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 10, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=XKZSqrn16S4 Link spre comentariu
Continuatorul Reputație: 281 Postat Decembrie 17, 2014 Oras:fara Oras:fara Partajează Postat Decembrie 17, 2014 Varianta romaneasca a unei melodii rusesti: Si varianta cu versurile originale: 1 Link spre comentariu
Continuatorul Reputație: 281 Postat Decembrie 28, 2014 Oras:fara Oras:fara Partajează Postat Decembrie 28, 2014 Niste cazaci adevarati: https://www.youtube.com/watch?v=qzabdUvp47A Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum