Sari la conținut

Cristina poze reale 0757631178

Postări Recomandate

• Oras:BUC & CTA
  • Oras:BUC & CTA
Postat
8 hours ago, Nemultumitul said:

Una dintre putinele tipe din orasul asta ce valora ceva. Mare pacat ca pare retrasa definitiv. Eu unul i-am scris pe numarul vechi, recomand sa faceti la fel cei ce o stiau. Poate e suficient interes cat sa revina. E mare nevoie, piata constanteana e aproape insuportabila in ultimii 2-3 ani. 

Daca a abandonat numarul si operatorul il pune la dispozitie, la vanzare (cartela sau abonament)?
E drept ca nu asa repede, dar si ideea ta poate ramane aici 1-2 ani.

• Oras:World
  • Oras:World
Postat

Avea ganduri atat de plecare inafara cat si de retragere.

Daca tot se vorbeste de inchis Topicul de ce nu se inchid la toate fetele care nu mai platesc?

La unele se inchide imediat iar la altele ne facem ca nu vedem ...

• Like 3
  • Oras:Constanta
Postat
Acum 7 ore, silverlion a spus:

Sper ca este bine! Cristina este o femeie frumoasa cu un caracter de nota 10 care mi-a oferit o experienta pe care nu o voi uita niciodata. 😉🍷🍷

Mai e an ct ,și nr de telf 

• Trist 1
  • Membru Premium
Postat
La 17.10.2023 la 20:30, Saval a spus:

Mai e an ct ,și nr de telf 

Experienta mea cu ea a fost in Septembrie 2022. Cu mult timp in urma si de atunci nu mai stiu nimic de ea. Cristina pare retrasa avand in vedere de cand nu a mai fost activa pe forum prin urmare topicul asta este mort asa ca nu are rost sa facem off-topic aici si sa-l revitalizam degeaba. 😉

In cazul in care va reveni sunt convins ca, Cristina o sa anunte si aici. Sa ai o seara linistita! 😉🍷🍷

Postat
Acum 6 ore, silverlion a spus:

Experienta mea cu ea a fost in Septembrie 2022. Cu mult timp in urma si de atunci nu mai stiu nimic de ea. Cristina pare retrasa avand in vedere de cand nu a mai fost activa pe forum prin urmare topicul asta este mort asa ca nu are rost sa facem off-topic aici si sa-l revitalizam degeaba. 😉

In cazul in care va reveni sunt convins ca, Cristina o sa anunte si aici. Sa ai o seara linistita! 😉🍷🍷

K,ms

Postat

Se pare ca a revenit, are anunt pe publi,Cristina poze reale si nr nou 0757 631 178

• Mersi 1
  • Oras:constanta
Postat
Acum 4 ore, StRyK3R a spus:

Se pare ca a revenit, are anunt pe publi,Cristina poze reale si nr nou 0757 631 178

Da...ea este am vb.la telefon..speram sa nu plece prea repede..face treabă bună și arată foarte bine..

• Membru Premium
  • Oras:Constanța
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 1 minut, sava.nicol a spus:

Merg și eu sau o chem la minedacă vrea.Am citit de bine despre domnita.

Mergi cu încredere , că este ce trebuie ,succes ! 

• Oras:Mamaia
  • Oras:Mamaia
Postat
Acum 2 minute, jerry84 a spus:

Mergi cu încredere , că este ce trebuie ,succes ! 

Mss Jerry ramin dator cu o bere.

Postat

Salut...proaspăt venită feblețea mea Cristina nu aveam cu sa o ratez...stabilit cu ea de ieri pentru astăzi dimineața locația cu tot ce trebuie curățenie prosoape tipic serviciilor prestate de ea..Cristina fresh că întotdeauna cu silicoanele din dotare de anul trecut arata super lady...serviciile aceleași că în trecut cu preturi de 150.nr. .300 ora ...pentru mine este ca  o fosta care îmi face toate poftele...Nota 10+...

• Like 2
  • Inimioara 1
  • Membru Premium
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 28 minute, mihaita2020 a spus:

Cristina nu este cea care a stat pe Soveja la betoane? Chiar lângă sensul giratoriu?

Sau o încurc eu.

Ea este ! 

• Membru Premium
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 36 minute, jumex a spus:

Salut...proaspăt venită feblețea mea Cristina nu aveam cu sa o ratez...stabilit cu ea de ieri pentru astăzi dimineața locația cu tot ce trebuie curățenie prosoape tipic serviciilor prestate de ea..Cristina fresh că întotdeauna cu silicoanele din dotare de anul trecut arata super lady...serviciile aceleași că în trecut cu preturi de 150.nr. .300 ora ...pentru mine este ca  o fosta care îmi face toate poftele...Nota 10+...

Sigur are 150 ? Eu știu 200/ 300 , aseară am vorbit cu ea ...nu de alta dar sa nu induci lumea în eroare ! 

• Oras:Constangeles
Postat

Vorbit cu domnișoara și ca o paranteză vă spun ca ați năvălit ca hienele ( nimic liber- over booking), am încercat o programare, dar în afară de un update de preț nu am reușit mare lucru, lucrează cu 200 nr. și 300 ora, în rest serviciile clasice OP sau ne fc. de igiena, NP, FK și cam atât.  Revin după vizită, dacă reușesc 

• Like 1
Postat
Acum 31 minute, mistral23 a spus:

Vorbit cu domnișoara și ca o paranteză vă spun ca ați năvălit ca hienele ( nimic liber- over booking), am încercat o programare, dar în afară de un update de preț nu am reușit mare lucru, lucrează cu 200 nr. și 300 ora, în rest serviciile clasice OP sau ne fc. de igiena, NP, FK și cam atât.  Revin după vizită, dacă reușesc 

Păi noroc cu mine pentru unii ca eu am postat aici ca a revenit si ca si-a schimbat nr si se pare cu ghinion pentru tine,imi pare rau 😌si ca o paranteaza,tot esti mai bine ca mine ca  barem tu vei avea ocazia,eu nu voi avea ocazia să o revăd dar nu este problemă,imi permit sa vad pe multe altele,nu traiesc in trecut.

Postat
Acum 4 ore, jerry84 a spus:

Sigur are 150 ? Eu știu 200/ 300 , aseară am vorbit cu ea ...nu de alta dar sa nu induci lumea în eroare ! 

Da..sincer nu am întrebat cât este Nr..eu m.am dus cu gândul la 300 ora cât mă interesa pe mine...

• Like 1
  • Haha 1
Postat

Vizitat recent, totul la superlaiv! 

200/300. Nu mai dau alte detalii se ştiu.

• Inimioara 1
Postat
Acum 20 minute, maps280286 a spus:

Vizitat recent, totul la superlaiv! 

200/300. Nu mai dau alte detalii se ştiu.

Când ai fost la ea ? Ca vad ca nu mai are anunțul activ

Postat

E full am încercat și eu, să mă programez dar nu am găsit încă nici o fereastră în care să ne sincronizam. Mai încerc poate poate, nu va urez succes…poate după ce îmi iese 👍

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...