Sari la conținut

.

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:Oradea
Postat
25 minutes ago, benyruben said:

Hello, mai știți ceva de aceasta domnișoara?:)

A plecat acasa pentru cateva zile, si daca nu se razgandeste va ajunge la voi la Timisoara, banuiesc ca sapt viitoare🤔😉

• Like 1
Postat
Acum 12 ore, nickname90 a spus:

A plecat acasa pentru cateva zile, si daca nu se razgandeste va ajunge la voi la Timisoara, banuiesc ca sapt viitoare🤔😉

Mulțumim pentru informații 😂😂domnule agent 

• Like 1
Postat
On 9/5/2021 at 3:37 PM, Betti said:

Timișoara 😅🥰 Dar deocamdată s-a întârziat plecarea 🤷🏼‍♀️

Domnisoara Betti haide  pe la "Cimisoara' 😂👍 nr.1 in toata tara  💯

• Telefon: 0741 61 41 81
  • Oras:oradea
  • Telefon: 0741 61 41 81
Postat

Adică peste vreo două săptămâni 😄😄 Noi te adorăm sa mai rămâi... Sa faci mult mai neabdatori pe "Cimisoreni"

• Like 1
Postat

Am facut si eu o vizita lui Betty si am optat pentru pachetul trio, impreuna cu colega ei @BabyMadalina.

Oral: 10/10 inclusiv deepthroat cu saliva, scuipat si cel mai important, eye contact. 
Normal: 10/10

Kink friendly: YES

Nu intru in detalii, dar pot sa spun ca amandoua au fost foarte deschide la kinks (nu doar vanilla sex) si amandoua si-au dat interesul mult in a se asigura ca am parte exact de experienta pe care o cautam.

Sincer sa fiu, nu m-am asteptat sa fie atat de bine.

@Betti as vrea sa ne vedem si astazi, vezi WhatsApp te rog. 

Pe scurt:
Merita, 10/10.
Best threesome ever.
Kink friendly.

• Like 2
Vizitator unsuflet
Reputație: 0
Postat
Acum 47 minute, EduardOR a spus:

Am facut si eu o vizita lui Betty si am optat pentru pachetul trio, impreuna cu colega ei @BabyMadalina.

Oral: 10/10 inclusiv deepthroat cu saliva, scuipat si cel mai important, eye contact. 
Normal: 10/10

Kink friendly: YES

Nu intru in detalii, dar pot sa spun ca amandoua au fost foarte deschide la kinks (nu doar vanilla sex) si amandoua si-au dat interesul mult in a se asigura ca am parte exact de experienta pe care o cautam.

Sincer sa fiu, nu m-am asteptat sa fie atat de bine.

@Betti as vrea sa ne vedem si astazi, vezi WhatsApp te rog. 

Pe scurt:
Merita, 10/10.
Best threesome ever.
Kink friendly.

Amenda?

Postat

Ceau draga Betti eu sant ora 4 😂😉😂😂 vad ca ai revenit as face o vizita la tine maine pt revansa 😉 😛 te pup si abia astept sa ne vedem 

Postat
Acum 2 ore, Betti a spus:

Ma mai găsiți aici doar astăzi și mâine 😁😁 va aștept la programări ❤️❤️❤️

:( revii curand? 

• Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat
On 9/14/2021 at 2:20 PM, Betti said:

Bunaaaaa, frumosii mei! Astăzi este ultima zi aici in Oradea. Va aștept la nebunii începând cu ora 15:00 va pup cu drag ❤️

Vi totusi in Timisoara ?

Postat

Vizitat gagica aceasta luna când încă activa în orașul nostru într-o seara la ultimul etaj in Prima de pe onestilor. 

Aspect:înaltă peste 1.80, blonda, ochi albastri dacă bine retin, sâni superbi (naturali)și mari, frumușică și sociabila

Oral neprotejat cu scuipat, priviri, deep, etc, normal protejat, notele pentru ea 9.5 . 

Clar de recomandat și revenit când se întoarce la noi. Plătit o finalizare 150, raport calitate preț ok. Te salut betti

• Inimioara 1

Postat

Salut, daca tot vin recenzi lunare, hai sa va las si eu una 👌

Vizitat blonda... Locatie Onestilor, plin de pulalai prin parcare ce butonesc telefoane. Eu unul din ei 😄 aia e👍. Apartament inbibat cu miros de tigara, baia praf..toate zburau. No asta e-nu o angajez menajera in veac 

Aspect: Tineti cont ca recenziile astea is subiective 100%, si sa nu va aud cu “bine ca esti tu frumos” sau “bine ca ai tu numai zâne”…dar nu mi se pare deloc frumoasa. Fara sa jignesc pe nimeni de pe aici , cand vezi cuvinte gen “angelica” si “ Laura Cosoi” plm..te gandesti undeva. In fine, era si nemachiata si ceva acnee pe fata.. poate am prins eu alte vremuri . Hai sa zic medie spre..sub medie, repet pt mine-strict la fata!!! La corp e beton, talie, sani perfecti, cur…23 de ani adica 👍😄

Actiunea: Intru, blonda dupa usa, in ceva body , fara tocuri…facem cunostinta, poftit in camera, inchis usa, stins becu 🙈. Decartez, nici nu ma asez bine pe pat, deja se dezbraca. Zic : “ia-ma incet..poate as vrea si la baie “. .. Na..ea “aaa…vrei la baie? Vrei si prosop? “😐 Nici despre vreme nu am avut ce discuta cu ea, nicio apa de la robinet 😄. Mare minus apoi dupa ce ne apucam de treaba, ii vibreaza tel si eu in pat in sula goala, ea peste mine ..zice “ stai sa ii raspund la client” 🙈- moartea pasiunii. Chinuit cumva..termin si plec, ea urma sa plece in urmatoarea zi, poate de-aia si senzatia asta de fast-fuck ca oricum pleaca..plm stie.

In schimb e amabila, vb frumos…dar putin 😄. Fiind atat laudata poate ma asteptam la mai mult. Nu cred ca revin 😐
Hai ..spor la futai

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...