unikum29 Reputație: 305 Postat Iulie 27, 2021 Oras:oradea Oras:oradea Postat Iulie 27, 2021 Frumoasă 1
adicry Reputație: 49 Postat Iulie 27, 2021 Oras:oradea Oras:oradea Postat Iulie 27, 2021 Betti vineri te vom găsi in Oradea? multumesc
Betti Reputație: 611 Postat Iulie 28, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Iulie 28, 2021 Buna dimineața, dragilor ! Disponibilă 12:00-22:00😘😘😘😘😘 1
Betti Reputație: 611 Postat Iulie 28, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Iulie 28, 2021 Disponibilă 16:00-22:00😘😘😘 1 8
Betti Reputație: 611 Postat Iulie 28, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Iulie 28, 2021 Disponibilă 17:00-22:00
Betti Reputație: 611 Postat Iulie 28, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Iulie 28, 2021 Disponibilă 18:00-22:00
Betti Reputație: 611 Postat Iulie 29, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Iulie 29, 2021 Buna ziua, dragii mei! Disponibilă 15:00-22:00😘😘😘 1
Betti Reputație: 611 Postat Iulie 29, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Iulie 29, 2021 Buna dragii mei! Cu părere de rau va anunț ca eu voi pleca sâmbătă de la voi. Așa ca cine dorește sa se programeze va aștept pe la mine cât mai avem timp sa ne cunoaștem. Pupici 😘😘 1
nickname90 Reputație: 2926 Postat Iulie 29, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Iulie 29, 2021 24 minutes ago, Betti said: Buna dragii mei! Cu părere de rau va anunț ca eu voi pleca sâmbătă de la voi. Așa ca cine dorește sa se programeze va aștept pe la mine cât mai avem timp sa ne cunoaștem. Pupici 😘😘 Oare cand vei mai reveni la noi printesa noastra🥺? 1
Betti Reputație: 611 Postat Iulie 29, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Iulie 29, 2021 Acum 28 minute, nickname90 a spus: Oare cand vei mai reveni la noi printesa noastra🥺? Nu știu 🥺🥺🥺 trebuie sa ma hotărăsc la data de întoarcere
nickname90 Reputație: 2926 Postat Iulie 29, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Iulie 29, 2021 24 minutes ago, Betti said: Nu știu 🥺🥺🥺 trebuie sa ma hotărăsc la data de întoarcere Ce zici de spat viitoare weekend? 🤭😅 Sper ca te-ai simtit indeajuns de bine la Oradea sa iti fie dor de noi cat mai repede🤭😜😘 1
chrisbbmike Reputație: 1608 Postat Iulie 29, 2021 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Postat Iulie 29, 2021 Acum 1 oră, Betti a spus: Buna dragii mei! Cu părere de rau va anunț ca eu voi pleca sâmbătă de la voi. Așa ca cine dorește sa se programeze va aștept pe la mine cât mai avem timp sa ne cunoaștem. Pupici 😘😘 Acuma îl sun pe Bolojan să închidă orașul...aici rămâi :)) Lucrezi și sâmbătă? 1 1
giovanni weed Reputație: 675 Postat Iulie 29, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Iulie 29, 2021 Nu pot să cred 🥺 sper să revii cât mai repede 😁 1
Membru Premium ursuletulpanda Reputație: 3886 Postat Iulie 30, 2021 Oras:România ❤ Oras:România ❤ Membru Premium Postat Iulie 30, 2021 Acum 22 ore, Betti a spus: Buna dragii mei! Cu părere de rau va anunț ca eu voi pleca sâmbătă de la voi. Așa ca cine dorește sa se programeze va aștept pe la mine cât mai avem timp sa ne cunoaștem. Pupici 😘😘 Dragă Betty, ca orice are un început și un sfârșit. Dar Soarele după ce apune răsare. Amintirile nostre comune din ultima perioadă m-au determinat să-ți scriu acum, să-ți spun mulțumesc pentru tot ce mi-ai dăruit. Zilele au trecut foarte repede, intensitatea întâlnirilor noastre a fost mare, iar noi am profitat pe deplin. Întotdeauna am plecat mulțumit de la tine, tu știi asta. Prezența ta a mai compensat cât de cât pierderea domnițelor noastre preferate. Ești superbă! Te-am îndrăgit, te aștept ca să mai încercăm să depășim, așa cum am mai reușit, propriile noastre limite, să mai pot avea parte de eleganța, frumusețea și profesionalismul tău special! Cu drag 🐼. ♥️ 1 1
Betti Reputație: 611 Postat Iulie 30, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Iulie 30, 2021 Acum 36 minute, ursuletulpanda a spus: Dragă Betty, ca orice are un început și un sfârșit. Dar Soarele după ce apune răsare. Amintirile nostre comune din ultima perioadă m-au determinat să-ți scriu acum, să-ți spun mulțumesc pentru tot ce mi-ai dăruit. Zilele au trecut foarte repede, intensitatea întâlnirilor noastre a fost mare, iar noi am profitat pe deplin. Întotdeauna am plecat mulțumit de la tine, tu știi asta. Prezența ta a mai compensat cât de cât pierderea domnițelor noastre preferate. Ești superbă! Te-am îndrăgit, te aștept ca să mai încercăm să depășim, așa cum am mai reușit, propriile noastre limite, să mai pot avea parte de eleganța, frumusețea și profesionalismul tău special! Cu drag 🐼. ♥️ Ca de fiecare data orice cuvânt de al tău ma surprinde și ma alină. Ai un stil aparte, ceva special. Te sărut dulce și abia aștept sa ne revedem dragul meu ursuleț.😘😘😘😘 1
Betti Reputație: 611 Postat Iulie 30, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Iulie 30, 2021 Disponibilă 16:00-23:00 🥰🥰
Betti Reputație: 611 Postat Iulie 30, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Iulie 30, 2021 Acum 22 ore, chrisbbmike a spus: Acuma îl sun pe Bolojan să închidă orașul...aici rămâi :)) Lucrezi și sâmbătă? Cred ca voi lucra și sâmbătă puțin 😅
Betti Reputație: 611 Postat Iulie 30, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Iulie 30, 2021 Disponibilă 18:00-23:00 1
Betti Reputație: 611 Postat Iulie 30, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Iulie 30, 2021 Disponibilă 20:00-23:00 ❤️❤️❤️
scristy Reputație: 711 Postat Iulie 31, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Iulie 31, 2021 Am sunat o la telefon ieri, n a raspuns, i am trimis sms daca are timp intr un anumit interval orar si ca mi poate scrie inapoi caci n am obligatii. Ne am inteles sa ne vedem la ora stabilita la p2 onestilor. Ajuns acolo am sunat o,.de data asta a raspuns si mi a dat detaliile. M a intampinat o femeie frumoasa, tanara 25 ani cred, corpul ca in poze. M a servit cu un pahar cu apa si o tigara, am povestit 5 minute cat am fumat, apoi am primit un prosop si am mers in dormitor dupa dusul de rigoare. Oralul a fost bun, scuipat, priviri din cand in cand, dupa cateva minute a pus protectia, lubrifiant si m a calarit bine. Am schimbat 2 pozitii iar in final m am terminat in prezervativ cu ea stand capra si gemand incet. Note nu mai dau! De recomandat Da Cadou 150 4 1
speedy666 Reputație: 14 Postat Iulie 31, 2021 Postat Iulie 31, 2021 Servs tuturor, Am avut deosebita placere sa ii fac si eu o vizita acestei dame de companie. Initial am programat vizita la ora 20:00, intre timp au intervenit niste probleme si am fost nevoit sa reprogramez vizita la ora 21:00. Din nefericire nici aceasta programare nu am putut sa o onorez si intr-un final am reprogramat pentru ora 22:30. Am ajuns la locatie, mi-a comunicat la ce numar trebuie sa sun si etajul. Am batut la usa si usa s-a deschis. Cand am intrat in apartament si am vazut-o pe Betty pentru o secunda am avut impresia ca portile raiului s-au deschis doar ca in spatele lor nu era Sf Petru :)). Efectiv am ramas fascinat de felul cum poate sa arate Betty. M-a invitat in living, ne-am asezat pe canapea si am aprins o tigara, am inceput sa socializam. Am fost fulgerat de felul cum arata si de felul cum vorbeste, este o persoana educata, este o femeie care articuleaza subiectul cu predicatul si pentru acest lucru o felicit si o stimez. In momentul cand am facut programarea prins intermediul SMS-ului, am intrebat-o daca este disponibila tinuta vestimentara cu dresuri si mi-a raspuns ca are. In momentul in care am ajuns la locatie a omis acesta dorinta a mea. Cu o naturalete iesita din comun, si-a cerut scuze si a mers sa isi schimbe tinuta vestimentara. In momentul in care a revenit in living... am ramas inmarmurit de ceea ce vedeam si i-am marturisit urmatoarele: "femeile sunt de 2 tipuri: Doamne si Doamne Fereste". Pentru mine arata si dupa gusturile mele arata Doamne Fereste. Dupa o mica perioada de socializare m-a invitat in dormitor. Nu detaliez si nu intru in detalii referitor la actiune, sper sa nu va deranjeze acest aspect, este un lucru care tine de intimitatea fiecaruia. Un singur lucru va marturisesc, a fost Dumnezeiesc momentele intime petrecute alaturi cu ea. Au fost cateva schimburi de pozitii, am cerut intrebat de fiecare data este putem sa incercam si altceva si reactia ei s-a conformat peste nivelul asteptarilor mele. Ca sa inchei succint o sa ii multumesc pentru momentele petrecute alaturi de ea, este o persoana deosebita, o prezenta care nu o poti uita cu usurinta. O adevarata Dama de Companie din toate punctele de vedere. A fost o experienta angelica singurul lucru pe care il regret este faptul ca nu am avut de unde sa cumpar un buchet de flori la ora 22:30 pentru a-mi cere scuze pentru intelegerea de a schimba de 2 ori ora cand o pot vizita. Am o rugaminte pentru cei care urmeaza sa ii faceti o vizita, respectati aceasta persoana si va asigur ca veti fi respectati inzecit. Iti multumesc inca odata Betty pentru momentele deosebite petrecuta alaturi de tine. ai toata stima si admiratia pentru ceea ce faci, pentru ceea ce esti si pentru felul cum percepi satisfacea fiecarui client. Desi am depasit intervalul orar prestabilit, nu mi-a reamintit acest aspect. Notele cred ca sunt de prisos pentru aceasta experienta si ar fii mult prea subiective. Daca va doriti ceva de calitate fara sa aveti remuscari sau pareri de rau, "riscati-va" sa ii faceti o vizita. O sa plecati de la ea cu zambetul pe buze si cu un amintiri pe post de Trofeu. Ma inclin in fata ta, este o persoana cum rar mi-a fost dat sa intansesc si cu siguranta intr-un viitor apropiat vei deveni o raritate. Ai grija de tine si sper ca intr-o buna zii sa ne putem revedea in alte conjuncturi. Multumesc celor care au citit aceste randuri, toate cele bune tuturor. 6 1
Betti Reputație: 611 Postat Iulie 31, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Iulie 31, 2021 Acum 5 ore, scristy a spus: Am sunat o la telefon ieri, n a raspuns, i am trimis sms daca are timp intr un anumit interval orar si ca mi poate scrie inapoi caci n am obligatii. Ne am inteles sa ne vedem la ora stabilita la p2 onestilor. Ajuns acolo am sunat o,.de data asta a raspuns si mi a dat detaliile. M a intampinat o femeie frumoasa, tanara 25 ani cred, corpul ca in poze. M a servit cu un pahar cu apa si o tigara, am povestit 5 minute cat am fumat, apoi am primit un prosop si am mers in dormitor dupa dusul de rigoare. Oralul a fost bun, scuipat, priviri din cand in cand, dupa cateva minute a pus protectia, lubrifiant si m a calarit bine. Am schimbat 2 pozitii iar in final m am terminat in prezervativ cu ea stand capra si gemand incet. Note nu mai dau! De recomandat Da Cadou 150 Mulțumesc pentru vizita și te mai aștept cu drag 🥰🥰pupici
Betti Reputație: 611 Postat Iulie 31, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Iulie 31, 2021 Acum 4 ore, speedy666 a spus: Servs tuturor, Am avut deosebita placere sa ii fac si eu o vizita acestei dame de companie. Initial am programat vizita la ora 20:00, intre timp au intervenit niste probleme si am fost nevoit sa reprogramez vizita la ora 21:00. Din nefericire nici aceasta programare nu am putut sa o onorez si intr-un final am reprogramat pentru ora 22:30. Am ajuns la locatie, mi-a comunicat la ce numar trebuie sa sun si etajul. Am batut la usa si usa s-a deschis. Cand am intrat in apartament si am vazut-o pe Betty pentru o secunda am avut impresia ca portile raiului s-au deschis doar ca in spatele lor nu era Sf Petru :)). Efectiv am ramas fascinat de felul cum poate sa arate Betty. M-a invitat in living, ne-am asezat pe canapea si am aprins o tigara, am inceput sa socializam. Am fost fulgerat de felul cum arata si de felul cum vorbeste, este o persoana educata, este o femeie care articuleaza subiectul cu predicatul si pentru acest lucru o felicit si o stimez. In momentul cand am facut programarea prins intermediul SMS-ului, am intrebat-o daca este disponibila tinuta vestimentara cu dresuri si mi-a raspuns ca are. In momentul in care am ajuns la locatie a omis acesta dorinta a mea. Cu o naturalete iesita din comun, si-a cerut scuze si a mers sa isi schimbe tinuta vestimentara. In momentul in care a revenit in living... am ramas inmarmurit de ceea ce vedeam si i-am marturisit urmatoarele: "femeile sunt de 2 tipuri: Doamne si Doamne Fereste". Pentru mine arata si dupa gusturile mele arata Doamne Fereste. Dupa o mica perioada de socializare m-a invitat in dormitor. Nu detaliez si nu intru in detalii referitor la actiune, sper sa nu va deranjeze acest aspect, este un lucru care tine de intimitatea fiecaruia. Un singur lucru va marturisesc, a fost Dumnezeiesc momentele intime petrecute alaturi cu ea. Au fost cateva schimburi de pozitii, am cerut intrebat de fiecare data este putem sa incercam si altceva si reactia ei s-a conformat peste nivelul asteptarilor mele. Ca sa inchei succint o sa ii multumesc pentru momentele petrecute alaturi de ea, este o persoana deosebita, o prezenta care nu o poti uita cu usurinta. O adevarata Dama de Companie din toate punctele de vedere. A fost o experienta angelica singurul lucru pe care il regret este faptul ca nu am avut de unde sa cumpar un buchet de flori la ora 22:30 pentru a-mi cere scuze pentru intelegerea de a schimba de 2 ori ora cand o pot vizita. Am o rugaminte pentru cei care urmeaza sa ii faceti o vizita, respectati aceasta persoana si va asigur ca veti fi respectati inzecit. Iti multumesc inca odata Betty pentru momentele deosebite petrecuta alaturi de tine. ai toata stima si admiratia pentru ceea ce faci, pentru ceea ce esti si pentru felul cum percepi satisfacea fiecarui client. Desi am depasit intervalul orar prestabilit, nu mi-a reamintit acest aspect. Notele cred ca sunt de prisos pentru aceasta experienta si ar fii mult prea subiective. Daca va doriti ceva de calitate fara sa aveti remuscari sau pareri de rau, "riscati-va" sa ii faceti o vizita. O sa plecati de la ea cu zambetul pe buze si cu un amintiri pe post de Trofeu. Ma inclin in fata ta, este o persoana cum rar mi-a fost dat sa intansesc si cu siguranta intr-un viitor apropiat vei deveni o raritate. Ai grija de tine si sper ca intr-o buna zii sa ne putem revedea in alte conjuncturi. Multumesc celor care au citit aceste randuri, toate cele bune tuturor. Apreciez enorm cuvintele frumoase, ma bucur ca m ai vizitat și sper sa ne mai vedem ! Te mai aștept cu drag la mine. Pupici😘😘😘
Betti Reputație: 611 Postat August 1, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat August 1, 2021 Dragii mei, am decis sa mai rămân câteva zile la voi. Mai exact pana marți. Va aștept la programări. 😘😘😘😘 2
florinthiago Reputație: 3 Postat August 1, 2021 Postat August 1, 2021 Acum 3 ore, Betti a spus: Dragii mei, am decis sa mai rămân câteva zile la voi. Mai exact pana marți. Va aștept la programări. 😘😘😘😘 La ce ora incepi maine ? 😘
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum