Sari la conținut

esti pro sau contra manelelor ?

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

Eu unul ascult manele. Nu sunt un ipocrit și jumătate.

Adevărul e că ascult manele toată ziua am un playlist care cuprinde vreo 5000 manele.La petreceri,in cluburi se danseaza si se asculta manele de nu se mai poate.

Părerea mea e că dacă asculți manele, asta nu te face cocalar sau incult. Este alegerea fiecăruia să asculte ce vrea!

Ma uitam la stiri asta vara si vedeam indivizi dubiosi care declarau ca au decis sa mearga cu familia la vadu corbu pentru faptul ca nu se asculta manele dar in taxiu roaga taximetristul sa puna cd-ul cu sorinel pustiu :laugh2  Mor pe descultii astia.

• Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
Postat

post-3169-0-74162700-1387793550_thumb.jpg

• Oras:Romania
Postat

nu sunt pro

nu sunt contra

manelele nu ma intereseaza...

parerea mea !

La un chef  (de exemplu, nu o sa asculti Queen, Vangelis, Pink, sau Abba... astea le ascult cu placere in alte momente si situatii ), prefer o muzica populara sau lautareasca de calitate.

http://www.youtube.com/watch?v=8ivdcWVsmh8

Postat

Sunt fan Parazitii de la 12 ani si mai nou imi place Guess Who(Flori ilegale,Maria Ioana etc)!!!deci clar nu.mi plac manele...dar recunosc ca rup Hanul Drumetului de fiecare data cand plec din club intr.o stare exagerata de euforie!!!:-D:-D:-D

Postat

Imi place si mie Pink Floyd dar doar Wish you were here...pt ca simt ca ma reprezinta!!;-)

• Oras:Bucuresti
Postat

Eu simt ca muzica lor ma reprezinta. Cand am fost la concert la Roger Waters am avut senzatia ca efectiv a cantat pentru mine...niciun concert nu mi-a oferit asemenea trairi ca acesta. Si am vazut multe

...am mai avut niste senzatii uluitoare cand am fost la exist fest, un festival ce se tine an de an in Serbia, la Novi Sad, in fortareata Petrovaradin, Am vazut rasaritul impreuna cu alti 50.000 oameni acompaniati de muzica lui Carl Cox...just amazing!!!

Postat

Sunt fan Parazitii de la 12 ani si mai nou imi place Guess Who(Flori ilegale,Maria Ioana etc)!!!deci clar nu.mi plac manele...dar recunosc ca rup Hanul Drumetului de fiecare data cand plec din club intr.o stare exagerata de euforie!!!:-D:-D:-D

:kiss3 :hug1

Postat

Eu simt ca muzica lor ma reprezinta. Cand am fost la concert la Roger Waters am avut senzatia ca efectiv a cantat pentru mine...niciun concert nu mi-a oferit asemenea trairi ca acesta. Si am vazut multe

...am mai avut niste senzatii uluitoare cand am fost la exist fest, un festival ce se tine an de an in Serbia, la Novi Sad, in fortareata Petrovaradin, Am vazut rasaritul impreuna cu alti 50.000 oameni acompaniati de muzica lui Carl Cox...just amazing!!!

Pentru cine nu a vazut acest film, ce inseamna intr-adevar muzica, sa incerce totusi sa il vada ( pt cei ce nu stapanesc engleza bine, exista si subtitrare ).

http://www.imdb.com/title/tt0084503/?ref_=fn_al_tt_1

The Wall al lui Pink Floyd nu inseamna doar niste ciocane ce merg incolonate sau masini de tocat carne de om pe muzica si desene animate.....inseamna trairi, suferinta, bucurii, inseamna foarte multe lucruri ( inclusiv revolta oamenilor, a tinerilor, contra unui sistem inchistat, rigid... ).

PS sa nu se supere golanul2014 pt off-topic manele; poate ca ar fi trebui denumit manele vs alte genuri muzicale.... :hihat

• Like 3
  • Oras:Satul cu ministri
  • Oras:Satul cu ministri
Postat

The Wall al lui Pink Floyd nu inseamna doar niste ciocane ce merg incolonate sau masini de tocat carne de om pe muzica si desene animate.....inseamna trairi, suferinta, bucurii, inseamna foarte multe lucruri.

:clapp :clapp :clapp :hihat :hihat :hihat

Asterica, nu mai vorbi despre lucruri sfinte, THE WALL si in general toata muzica Pink Floyd sunt foarte greu de digerat si de inteles pentru cei care asculta manele.

• Like 1
  • Oras:Abc
  • Oras:Abc
Postat

Nu ascult, nu am in calculator nicio manea, nici in masina, dar daca sunt baut si sunt la cineva si ala da drumul la manele, nu il injur sau dau sa plec, ma distrez in continuare.

Acum mult timp chiar imi placea LA, dar alea erau intre pop si manele =))

Postat

Nu se supara golanul2014, este baiat de treaba...Mie-mi place de el ca este sincer :kiss3 . In general, imi plac oamenii ce merg pe principiul "asta sunt, asta defilez".

Si daca se supara, ne mai dedica o manea (sa ne bage mintile-n cap) si-i trece  :laugh2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...