Sari la conținut

esti pro sau contra manelelor ?

Postări Recomandate

• Oras:none
  • Oras:none
Postat

Adrian Minune s-a supărat tare de tot aflînd că CNA nu va mai prelungi licența Taraf TV: „Țară de inculți. Doar în România Florin Salam și Lars von Trier nu au voie să apară pe ecrane. O să plecăm ca Cioran , Eugen Ionescu sau Eliade în străinătate. O să cântăm la nunți la Sorbona sau la Oxford, acolo unde fură deja magraonii din Vaslui și Ștefănești.”

Florin Salam e încă și mai distrus: „Un exil în afara culturii românești nu mi-ar face bine deloc. Mai ales că, de când mă cercetează procuratura cu drogurile, eu nu am voie să părăsesc țara, precum Brâncuși. Eu sunt legat de limba română. Cum spunea Mircea Eliade, este limba în care pot spune unei femei c-o iubesc. Nu cred că-mi pot exprima sentimentele mele general umane din cântece în alte limbi. Sunt intraductibile. Păi, spuneți voi cum s-ar traduce în germană, de exemplu, nemuritoarea înțelepciune din versurile astea ale mele: Brrr, Brrrr, hai, uuuuaii, uuuuaalllellee, bau, uau, uau, iiiuuuuu, haaauuuu, uuuuuaaammmmm,uuiiiuuuiii și alte asemenea idei. Poate doar în greacă veche și în latină să mai meragă traduse, altă limbă în care exprim eu sufletul omenesc de țigan.”

http://www.kmkz.ro/wp-content/uploads/2013/10/florin-salam-460x309.jpg

• Like 1
  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

''esti pro sau contra manelelor ?''

ce sunt alea?  :laugh2 

pre_1391210726__ag9gyrz_460sa.gif

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

• Telefon: gicacontra481
  • Oras:Trollandia
  • Telefon: gicacontra481
  • Oras:Trollandia
Postat

Alina, ne-am prins ca vrei sa ajungi la 100 de postari...

Reputație: 9109
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

''esti pro sau contra manelelor ?''

ce sunt alea?  :laugh2 

Sunt acele versuri ieftine considerate de intelectuali,rebuturi muzicale-sa nu uitam ca in distractii pe cinste acele versuri sunt la inima atat a intelectualui cat si a omului simplu.De apreciat cu adevarat ar fi:acesti oameni(care canta si fac partea instrumentala)nu au scoli(nu toti)in domeniu,se nasc simtind sunetul inainte de a studia.Intelegi Leonidas?cand ne vedem promit distractie maxima cu o manea pe masura. :gifs_ojos :gifs_ojos :gifs_ojos

• Oras:La pescuit de pesti
  • Oras:La pescuit de pesti
Postat

’’De apreciat cu adevarat ar fi:acesti oameni(care canta si fac partea instrumentala)nu au scoli(nu toti)in domeniu,se nasc simtind sunetul inainte de a studia.’’

Cam ca si cu ex.cortu’...te nasti cu el sau nu...o fi bine o fi rau? :thinking 

’’Sunt acele versuri ieftine considerate de intelectuali,rebuturi muzicale-sa nu uitam ca in distractii pe cinste acele versuri sunt la inima atat a intelectualui cat si a omului simplu’’

PS: dar prima categorie se trezeste din betie a doua zi...pe cand cei mai simpli, raman...’’simpli’’...numai pe Flo bautura-l face mai destept. :clap2  :hooray 

Asta este, nu toti putem fi ’’puri si... simpli’’, normali  :cry2 

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Zic asa:

Pisicule nu ma bana

Ca io-m bag pula in ele

Da Manele

Regretele mele

Grele, grele!

Da-i mai buna banana!

Moara toti cocalarii

Cu lanturi la gat

Si parca un rat

Infipt e pa gat

Urat, urat!

Oleeeee, olarii!

Mi sa rupe de cocalari si da manelisti! HUUUOOOO!

• Oras:arad
  • Oras:arad
Postat

Acu e acu Daca spun ca-mi plac va trebui sa ma scuip in oglinda ! Daca spun ca nu-mi plac ma baneaza pisicu. asa ca :

Ce sunt alea Manele ?

• Oras:k
  • Oras:k
Postat

Ideea principala cand vine vorba de aceasta intrebare, se rezuma la faptul ca tind sa evit petrecerile de manele pentru simplu fapt ca am foarte putin spre deloc ce sa vorbesc cu lumea care frecventa cluburile de genu.

DAR, cand eu si anturaju meu ne aflam la o petrecere dupa zeci de pahare, si se baga o manea printr-o minune, brusc sarim la "smekerie" :D :D :D

Reputație: 5026
  • Oras:sud
  • Oras:sud
Postat

E ca rocker cred ca vă daţi seama pe ce poziţie mă situez, sunt incompatibilităţi evidente. Actualele "producţii" nu se compară cu muzica lăutărească din anii 50-70 - Gabi Luncă, Puceanu, Fărîmiţă Lambru.Ciudat e altceva : popularitatea in rândul populaţiei "albe". 

Ma...le sunt ca E-urile in alimentaţie şi PAL-ul în mobilă.

Nu suport nici să scriu nici să rostesc acest , să-i zicem, cuvânt.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...