Sari la conținut

esti pro sau contra manelelor ?

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Manelele au rostul lor,ca orice stil muzical...Daca nu asculti manele la 3 noaptea cu sistemul la maxim si mult alcool,mai bine nu mai asculti.

Reputație: -585
Postat

Inevitabil,orice petrecere cat de fitze ar fi,catre dimineata tot se lasa cu ceva manele stropite din belsug cu ceva licori :laugh2

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Pai.. merg, de ce sa nu mearga ! Bagi un Salam dupa un Wagner sau un Wagner dupa Salam si ai impacat ambele genuri muzicale :laugh2 :innocent

• Like 1
Reputație: 5026
  • Oras:sud
Postat

Manelele au rostul lor,ca orice stil muzical...Daca nu asculti manele la 3 noaptea cu sistemul la maxim si mult alcool,mai bine nu mai asculti.

Dar stii ce bine merge Metallica sau Maiden cu o anumită formă de alcool , uneori cred că Metallica la maxim poate inlocui alcoolul, si cred că e mai sănătos

Postat

Dar stii ce bine merge Metallica sau Maiden cu o anumită formă de alcool , uneori cred că Metallica la maxim poate inlocui alcoolul, si cred că e mai sănătos

Manele cu bere sau vin,Metallica merge cu vodca !

Postat

Pai.. merg, de ce sa nu mearga ! Bagi un Salam dupa un Wagner sau un Wagner dupa Salam si ai impacat ambele genuri muzicale :laugh2 :innocent

Ai uitat măslinele , cascavalul, pasta de branză pe jumătăţi de ardei, rosiile, frunza de salată si scobitorile si ţuica aferentă

Vizitator
Postat

Ai uitat măslinele , cascavalul, pasta de branză pe jumătăţi de ardei, rosiile, frunza de salată si scobitorile si ţuica aferentă

si icrele de crap puse pe o foaie de varza de Bruxelles

• Like 1
Postat

Inevitabil,orice petrecere cat de fitze ar fi,catre dimineata tot se lasa cu ceva manele stropite din belsug cu ceva licori :laugh2

după umila mea părere , fiţe si ma..le sunt iarăşi noţiuni incompatibile: fiţele se pot asocia cu tocuri inalte, house , sampanie , etc

• Like 1
Vizitator
Postat

după umila mea părere , fiţe si ma..le sunt iarăşi noţiuni incompatibile: fiţele se pot asocia cu tocuri inalte, house , sampanie , etc

Nu fi asa de sigur :no2 :no2 ! Vazut destule cazuri fițe+manele = love

Reputație: -585
Postat

pai asta spuneam si eu,si sa-i fi vazut pe la 4 dimineata,cum beau bere si vin direct din sticla ,Salam era pa sistem si toata lumea fericita

Reputație: 3240
  • Oras:ici-colo
  • Oras:ici-colo
Postat

prefer sa raspund "sunt fan pink floyd"... :kiss2

wow, wow...ma-npresionezi s4u...

da' tu, la vrasta ta (repet, sa nu crezi ca am gresit tastand: tu, la vrasta ta) nu esti pe craca ta cu pink floyd!!

hmmm...se-ntoarce lumea cu curu-n sus...scuzati, cu dosu' ...

mai ramane sa zica pisicuts ca e fan deep purple...si ma dau batut...(de karla)

Postat

Valoarea dăinuieşte peste veacuri. In secolul 24 spiritele superioare se vor hrăni cu Led Zeppelin , Mozzart, Iron Maiden, Bach, Metallica, Beethoven sau Jethro Tull

• Like 1
  • Oras:în a patra zi dã week-end
  • Oras:în a patra zi dã week-end
Postat

wow, wow...ma-npresionezi s4u...

da' tu, la vrasta ta (repet, sa nu crezi ca am gresit tastand: tu, la vrasta ta) nu esti pe craca ta cu pink floyd!!

te-ai facut batrana??  :cry2

Vizitator
Postat

Valoarea dăinuieşte peste veacuri. In secolul 24 spiritele superioare se vor hrăni cu Led Zeppelin , Mozzart, Iron Maiden, Bach, Metallica, Beethoven sau Jethro Tull

Adevarat !

Vizitator
Postat

Pisicuts ce impresie are?

Zic sa-i baneze p'astia care sunt contra curentului   :laugh2

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...