Sari la conținut

+40 758 266 490 LORY

Vizitator sclavicius

Postări Recomandate

Vizitator sclavicius
Reputație: 0
Postat

Pentru doritorii de dominare. 

Postat

Mulțumim dar cred ca descrierea e prea detaliată si complexa... ai putea câteodată sa te rezumi la câteva cuvinte .. nu ditamai șirul de informații.. ce naiba 

• Like 2
  • Haha 1
  • Minus 1
  • Oras:No man"s land
  • Oras:No man"s land
Postat
Acum 5 ore, pangasiusss a spus:

Mulțumim dar cred ca descrierea e prea detaliată si complexa... ai putea câteodată sa te rezumi la câteva cuvinte .. nu ditamai șirul de informații.. ce naiba 

Subtil...

Brava , ai un mare plus de la mine.

• Like 1
Vizitator sclavicius
Postat
Acum 3 ore, sorinelxart a spus:

Subtil...

Brava , ai un mare plus de la mine.

Nu te costă nimic sa suni și sa te vezi cu ea, nu am detaliat deoarece dacă ești cu adevărat hotărât, nu ceri infinite detalii deși servicii și nr de telefon, descriere le ai în link-ul de mai sus 

• Oras:Ubicuu
  • Oras:Ubicuu
Postat
Acum 4 minute, sclavicius a spus:

Nu te costă nimic sa suni și sa te vezi cu ea, nu am detaliat deoarece dacă ești cu adevărat hotărât, nu ceri infinite detalii deși servicii și nr de telefon, descriere le ai în link-ul de mai sus 

Pai și linkul l-am pus tot noi. Tu chiar nu realizezi că ești aiurea?! O faci pe banii tai🤣

• Like 1
  • Haha 1
  • Oras:Craiova
  • Oras:Craiova
Postat

Ba frate mor pe "copii ăștia" care se contrazic asa, bai frate am fost eu la doamnă, întâi va duceți după recenzie ș.a.m.d. O SA FAC RECENZIE CÂND AM TIMP

• Minus 2
Vizitator sclavicius
Postat
Acum 10 ore, unscarred a spus:

Pai și linkul l-am pus tot noi. Tu chiar nu realizezi că ești aiurea?! O faci pe banii tai🤣

Nu am zis ca am pus eu link-ul, dar deja miroase a destulă laba făcută după fiecare poză, fiecare întâlnire (cum a decurs întâlnirea) etc. Suni, dacă te convinge te duci și vezi la fața locului, dacă nu îți place ce vezi, pleci, nu îți taie nimeni gâtul, plus ca gusturile nu se discuta. Eu am fost pentru dominare, altul poate vrea masaj erotic sau sex. Va place sa va dați importanta, pe o parte plângeți ca nu există domine în Craiova, pe o parte strambati din nas când apar, deoarece este prea mare, prea slabă, prea scumpă, ciudat de ieftină etc. Nu va convine, vedeți că sunt domine profi, care se deplasează, dar te rup la preț, vreți fotomodele din reviste sau site-uri BDSM, pregătiți suticile de euro și va luați de acolo 

Vizitator Puiuu33
Postat

Ce ursoaica sigur n are nevoie de peste :)) 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...