Sari la conținut

Ana 0784493855 publ24

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Gasit si eu anuntul cu pricina pe publi24 ! Discutat la telefon, stabilit programare , si ma pun la drum ! Am specificat ca doresc sa fie cea din poze si minim 2 ore ! Ajuns la locatie , urc la etajul 10 , imi deschide usa , intru si ..... surpriza ! Domnisoara nu este cea din poze , este insarcinata , dar cel mai grav jeg total ! Miros de nedescris in sensul rau al cuvantului ! In scurta sedere cca 30 sec cat am intrat si am iesit din locuinta am luat seama ca jici epilata nu era si se cunostea si mustata ! Deci de EVITAT 1000% ! Oarba dupa ea ! 

• Like 2
  • Oras:Outcall
  • Oras:Outcall
Postat

Ana a avut anunț și sub pseudonimul Isabela, 20 ani, Militari. Pozele nu are rost să le atașez, erau luate de pe pinterest.

• Like 7
  • Minus 1
Postat

Salut,@elprofesoare.Eu ,dupa cum a spus si @krefeld,am gasit la locatie o fata gravida in luna a sasea.Cam 1.60 inaltime,blonduta,frumusica la fata.Oare despre ea vorbesti?In locatie mai era o fata pe care n-am vazut-o,dar functionau ambele pe acelasi numar de telefon.Pentru cei cu fetish gravide,fata nu era de ratat.Va rog,daca cineva mai are informatii,sau o relocalizeaza,sa scrie aici.Multumesc.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...