doixdoi Reputație: 941 Postat Decembrie 24, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 24, 2013 Salutare baieti si fete.Dupa cum se stie sanse de schimbare nu sint.Insa totusi pisicuts a facut o zona ce poate sa fie ceea ce a fost forumul de mult, aceasta zona este sectiunea privata de la DG.Recenzii nu putem face acolo,continuam sa o facem la liber pe riscul nostru insa discutii pe care ni le dorim agreabile,de ce nu chiar serioase insa in mod sigur troll free putem avea.Astfel evitam sa fim tot timpul agresati de indivizi pusi pe jigniri ,indivizi care isi ascund vechea identitate(de cele mai multe ori doar vechiul nick,ei nefiind cunoscuti si personal-lasitate dusa la extrem) si asa ascunsi in spatele a numeroase noi denumiri lovesc plini de nesimtire in noi cei ce venim pe aici sa ne distram.Pe mine in general nu ma afecteaza ce spun ei dar in mod clar strica locul de joaca iar unii colegi sint alungati de jocul lor.Deasemeni exista si riscul ca acesti mizerabili sa se infiltreze printre noi la petrecerile pe care le organizam.Evident ca unii dintre ei vor comenta si pe acest topic jignind insa propun sa incercam sa-i ignoram.Ca vor avea acces si pe sectiunea privata?In mod sigur deoarece sint convins ca unii sint clone ale unor membri "respectabili" doar ca acolo vor trebui sa-si asume vorbele(exceptie cei cativa care au capatat culoare si pe clona).Astfel "colegi" ca shaworma,baba,ivanturbinca,franklin sau "clonele" mele ne vor onora prin lipsa.Tot printre ei se afla si euflo,acest gigi becali al forumului,mereu pus pe gesturi populiste si cu o sete nestapinita de razbunare dar macar are minimum de bunsimt sa nu se ascunda.Are un fel de onoare.Asadar prieteni ,va astept acolo 5
Administrator pisicuts Reputație: 115389 Postat Decembrie 24, 2013 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Decembrie 24, 2013 L-ai nimerit pe Euflo
amfitze Reputație: 422 Postat Decembrie 24, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 24, 2013 Ai facut o treaba foarte buna . Nu prea imi permite timpu sa fiu foarte activ dar voi incerca macar prin recenzii .Petreeeeee petreeeeeeee petrecereeeeeeeeeee unde????????????? ca s-asa nu fac nimic de "Sarbatori"Respect
BenjaminFranklin Reputație: 51 Postat Decembrie 24, 2013 Oras:Iasington DC Oras:Iasington DC Postat Decembrie 24, 2013 Dupa cum se stie bine sanse de schimbare nu sUnt,corect!In aceeasi masura,dupa cum se stie,Pisicuts,iubeste TROLii....fara ei,viata pe forum e pustiu )) Trolli,netrolli,eu va doresc un Craciun fericit tuturor!La anu' si la multi ani!
BenjaminFranklin Reputație: 51 Postat Decembrie 24, 2013 Oras:Iasington DC Oras:Iasington DC Postat Decembrie 24, 2013 Pisicuts,o manea se poate?
Kenzo55 Reputație: 4 Postat Decembrie 24, 2013 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Decembrie 24, 2013 uite trollu nu e trollu
sit down comedy Reputație: 729 Postat Decembrie 24, 2013 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Decembrie 24, 2013 Asadar prieteni ,va astept acolomereu pus pe gesturi populiste si cu o sete nestapinita de razbunare dar macar are minimum de bunsimt sa nu se ascunda.Are un fel de onoare.Ce gesturi populiste omu' lui Dzeu? Uitasem....scuze..esti ateu. Am facut un singur gest, asa am simtit. Oricum nu vroiam sa iasa cine stie ce sarada si am zis sa scutesc omul ala de nu stiu ce neplaceri. Cu placere am aflat ca ulterior au fost OAMENI de bine care au ajutat si ei. Cu ce am profitat eu? Mi-am sters userul respectiv. Cu ce profit? Culoare? Reduceri la pizde? Ma faci sa rad.Ce era gestul si threadul ala cu tine si Alexandra? Nu mai retin .... Populist? Pestism? Mila ? Stai linistit ca nu am nevoie de petrecerile voastre. Prefer dusmanii cu sau fara caracter... Pisic, o tot bagi pe asta cu Tico. Mai aproape de adevar . Te oftici ?
BenjaminFranklin Reputație: 51 Postat Decembrie 24, 2013 Oras:Iasington DC Oras:Iasington DC Postat Decembrie 24, 2013 E Craciun,fii mai bun ! ))))Urmeaza o manea pe baza de bemveu,punem pariu? )) pepsi-cola cikalaka cikicha !!!
BenjaminFranklin Reputație: 51 Postat Decembrie 24, 2013 Oras:Iasington DC Oras:Iasington DC Postat Decembrie 24, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=oU6eNCWgBhQ
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Decembrie 24, 2013 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Postat Decembrie 24, 2013 Daca un membru vechi isi face un cont clona, nu e stiinta nucleara sa ajunga repede la cel putin SC...
Administrator pisicuts Reputație: 115389 Postat Decembrie 24, 2013 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Decembrie 24, 2013 Ce gesturi populiste omu' lui Dzeu? Uitasem....scuze..esti ateu. Am facut un singur gest, asa am simtit. Oricum nu vroiam sa iasa cine stie ce sarada si am zis sa scutesc omul ala de nu stiu ce neplaceri. Cu placere am aflat ca ulterior au fost OAMENI de bine care au ajutat si ei. Cu ce am profitat eu? Mi-am sters userul respectiv. Cu ce profit? Culoare? Reduceri la pizde? Ma faci sa rad.Ce era gestul si threadul ala cu tine si Alexandra? Nu mai retin .... Populist? Pestism? Mila ? Stai linistit ca nu am nevoie de petrecerile voastre. Prefer dusmanii cu sau fara caracter... Pisic, o tot bagi pe asta cu Tico. Mai aproape de adevar . 1.jpg Te oftici ? Craciun fericit si tie euflo!
Kenzo55 Reputație: 4 Postat Decembrie 25, 2013 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Decembrie 25, 2013 pisic uite trollu undei trollu? baga o manea pt totii trollii de pe forum...special pt fratele Chanelu care nu l-ai facut negru...a devenit doar negru de furie
BenjaminFranklin Reputație: 51 Postat Decembrie 28, 2013 Oras:Iasington DC Oras:Iasington DC Postat Decembrie 28, 2013 Evident ca unii dintre ei vor comenta si pe acest topic jignind insa propun sa incercam sa-i ignoram.Ca vor avea acces si pe sectiunea privata?In mod sigur deoarece sint convins ca unii sint clone ale unor membri "respectabili" doar ca acolo vor trebui sa-si asume vorbele(exceptie cei cativa care au capatat culoare si pe clona).Astfel "colegi" ca shaworma,baba,ivanturbinca,franklin sau "clonele" mele ne vor onora prin lipsa.Tot printre ei se afla si euflo,acest gigi becali al forumului,mereu pus pe gesturi populiste si cu o sete nestapinita de razbunare dar macar are minimum de bunsimt sa nu se ascunda.Are un fel de onoare.Asadar prieteni ,va astept acoloEvident ca avem acces peste tot,disperatule Daca erai un user curat te durea in pula pe unde avem noi acces sau nu dar fiind patat ,mi se pare normal sa fii ingrijorat EN GARDE!Ti s-a parut tie ca Euflo a facut un gest populist?Rasule de om,fa o comparatie intre ce faci tu si ce a facut el si ai sa-ti dai seama ca este altruism,nicidecum populism p.s pentru nelinistea ta,chiar citesc zi de zi pe sectiunea privata (ai belit pwla!)
BenjaminFranklin Reputație: 51 Postat Decembrie 28, 2013 Oras:Iasington DC Oras:Iasington DC Postat Decembrie 28, 2013 Pe mine in general nu ma afecteaza ce spun ei dar in mod clar strica locul de joaca iar unii colegi sint alungati de jocul lor.Deasemeni exista si riscul ca acesti mizerabili sa se infiltreze printre noi la petrecerile pe care le organizam.Evident ca unii dintre ei vor comenta si pe acest topic jignind insa propun sa incercam sa-i ignoram.Pardon,tu esti primul care te simti afectat.......ai si motive Interesantule,2X2=3,voi organizati `mese organizate`,nicidecum petreceri nu te supraestima
Administrator pisicuts Reputație: 115389 Postat Decembrie 28, 2013 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Decembrie 28, 2013 Evident ca avem acces peste tot,disperatule Daca erai un user curat te durea in pula pe unde avem noi acces sau nu dar fiind patat ,mi se pare normal sa fii ingrijorat EN GARDE!Ti s-a parut tie ca Euflo a facut un gest populist?Rasule de om,fa o comparatie intre ce faci tu si ce a facut el si ai sa-ti dai seama ca este altruism,nicidecum populism p.s pentru nelinistea ta,chiar citesc zi de zi pe sectiunea privata (ai belit pwla!)
Kenzo55 Reputație: 4 Postat Decembrie 28, 2013 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Decembrie 28, 2013 uite trollu nu e trollu...
doixdoi Reputație: 941 Postat Decembrie 28, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 28, 2013 Pardon,tu esti primul care te simti afectat.......ai si motive Interesantule,2X2=3,voi organizati `mese organizate`,nicidecum petreceri nu te supraestima
TranceKyra Reputație: 79 Postat Decembrie 28, 2013 Oras:lul Oras:lul Postat Decembrie 28, 2013 Pai daca nu ii baneaza nimeni , puneti i in lista de ignore cum facui eu(am vreo 10deja O_O) , si in scurt timp au sa vorbeasca singuri fara sa ii bage nimeni in seama, si stiti ca aceste specimene turbeaza cand nu sunt bagate in seama ... asa ca punct ochit punct lovit.
nobody here Reputație: 71 Postat Decembrie 28, 2013 Oras:nowhere Oras:nowhere Postat Decembrie 28, 2013 Pai daca nu ii baneaza nimeni , puneti i in lista de ignore cum facui eu(am vreo 10deja O_O) , si in scurt timp au sa vorbeasca singuri fara sa ii bage nimeni in seama, si stiti ca aceste specimene turbeaza cand nu sunt bagate in seama ... asa ca punct ochit punct lovit.http://i.imgbox.com/adoeY2Qs.gif
BenjaminFranklin Reputație: 51 Postat Decembrie 28, 2013 Oras:Iasington DC Oras:Iasington DC Postat Decembrie 28, 2013 Gogutza,nu e ma probleme,facem trafic si atat Sarbatori fericite sa aveti cu totii,colorati,branduiti,rebranduiti....un an nou numai cu bucurii va doresc! 1
BenjaminFranklin Reputație: 51 Postat Decembrie 28, 2013 Oras:Iasington DC Oras:Iasington DC Postat Decembrie 28, 2013 Pai daca nu ii baneaza nimeni , puneti i in lista de ignore cum facui eu(am vreo 10deja O_O) , si in scurt timp au sa vorbeasca singuri fara sa ii bage nimeni in seama, si stiti ca aceste specimene turbeaza cand nu sunt bagate in seama ... asa ca punct ochit punct lovit.TraceKira,esti infectat,du-te si vino...la/de la doctor
ventrino Reputație: 955 Postat Decembrie 29, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Slobozia Telefon: [email protected] Oras:Slobozia Postat Decembrie 29, 2013 Pisicuts,o manea se poate?
TROLLESCU' Reputație: 28 Postat Ianuarie 2, 2014 Oras:TROIA Oras:TROIA Postat Ianuarie 2, 2014 Pisicuts,unde-i troll-u' anului? La multi ani!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum