patrick82 Reputație: 1773 Postat Ianuarie 8, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Ianuarie 8, 2014 . http://1.bp.blogspot.com/-QJJsIKz-fi8/UEZl_kWyVvI/AAAAAAAAClI/K_M-NMMoOMc/s400/immediately-regret-this-decision.gif CE DRACI O SA MAI URMARESC EU PE AICI??? 2 Link spre comentariu
-Marius- Reputație: 1430 Postat Ianuarie 8, 2014 Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Partajează Postat Ianuarie 8, 2014 Promit ca o sa adopt macar o parte din stil si una din patru erectii o sa o privez de ejaculare - 25% tot este ceva ...numai nu fi asa: http://24.media.tumblr.com/10fcc2c61160512059f08bc6851c631c/tumblr_mg6p2pv7qk1r2nxteo1_500.gif Patrick, nu iti dai seama ca daca se lasa si Ananda si TraceKira de meserie DG o sa fie un loc sterp? Link spre comentariu
patrick82 Reputație: 1773 Postat Ianuarie 8, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Ianuarie 8, 2014 Avem trolii nostri mult iubiti Marius. ))) 1 Link spre comentariu
patrick82 Reputație: 1773 Postat Ianuarie 8, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Ianuarie 8, 2014 Plus ca TraceKira nu pleaca nicaieri! 1 Link spre comentariu
johnholmes Reputație: 4731 Postat Ianuarie 8, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Ianuarie 8, 2014 Nu pleaca, dar joaca intr-o liga speciala!!! 1 Link spre comentariu
-Marius- Reputație: 1430 Postat Ianuarie 8, 2014 Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Partajează Postat Ianuarie 8, 2014 Avem trolii nostri mult iubiti Marius. ))) Daca zici tu....nu stiu...nu stiu ce sa zic. Ma tin tare dar.... http://replygif.net/i/320.gif 3 Link spre comentariu
ananda Reputație: -414 Postat Martie 16, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Partajează Postat Martie 16, 2016 De retinut: intotdeauna o greseala(pacat) aduce suferinta(o stare rea): probabil toti ati avut mustrari de constiinta ca nu v-ati cerut iertare cand trebuia, ca ati tipat prea tare la un copil sau evident citez pe cineva dintre voi: " dupa ce ai ejaculat te simti ca un bou"deci cu atentie la stari si cu intentia tenace de a avea doar stari bune, frumoase, inaltatoare, chiar de a fi fericit in mod continuu veti deveni gradat oameni care si-au trezit in sufletul lor raiul ... Va doresc sa fiti foarte-foarte fericiti! 1 6 Link spre comentariu
craidecurteveche Reputație: -202 Postat Martie 19, 2016 Oras:altundeva Oras:altundeva Partajează Postat Martie 19, 2016 De retinut: intotdeauna o greseala(pacat) aduce suferinta(o stare rea): 1. Ananda, nu vreau sa ma dau mare, dar cred ca inteleg cumva cum e cu energia de care vorbesti. De exemplu, cea mai grozava amintire de la Mikkylove este atunci cand am plecat de la ea neterminat. (Nu din vina ei Doamne fereste!) Sa vezi ce scântei ieseau cand ne-am sarutat de "bye-bye" ! Cosmic ! In plus imi place sa cred ca cred ca am refulat (nu stiu daca-l folosesc bine, vreau sa zic deviat spre alte scopuri) energia aceea cu folos. Din pacate fetele nu-s prea deschise catre chestii din astea. Eu nu stapânesc teoria asa bine ca tine, le povesteam doar de chestia cu carezza. Una m-a intrebat "adica vrei sa te opresti la preludiu?" Doar o tzigancusha (tzepara cu poze false) a fost ingaduitoare si a stat cuminte un minut - nu stia ce e un minut si i-am numarat tandru pâna la 60. 2. Eu cred ca tu nu ai pacatuit, ma rog, asa de mult ca noi, ceilalti. Asta pentru ca ai facut sex dragoste fara ejaculare, altfel ar fi fost nr. 2 , adica desfrânare, nu? Nici nu stii ce veste buna imi dai ca mi s-au imputinat pacatele. Daca-ai sti de cate ori am plecat de la fete neterminat ! 2 Link spre comentariu
ananda Reputație: -414 Postat Martie 20, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Partajează Postat Martie 20, 2016 Foarte bine ... ma bucur ca macar intelegi pana la un anumit nivel ... daca vrei o incurajare reala ... da atunci cand fuzionezi amoros cu o femeie si nu se pierde energia pe ea o ridici(ca nivel de vibratie a fiintei) pe tine te ridici deasupra conditiei penibile a omului care vine plin de energie si cu pofta de viata si pleaca lesinat, devitalizat, vlaguit. Totusi pt a permanentiza ba chiar mai apoi pt a creste gradat spre refacerea completa a potentialului erotic(acela pe care l-ai avut la 16-17-18 ani cand ai inceput sa il pierzi - adica intainte de prima ejaculare) trebuie un antrenament tenace, perseverent realizat si sunt ceva obstacole de trecut ... insa se poate. Iti doresc sa iti propui si sa reusesti ! Iar relativ la pacate iti dai seama dupa stari - daca predomina regretul, depresia, mania, frustrarea, lacomia etc esti deja iad iar daca domina fericirea, optimismul, bucuria, iubirea, compasiunea, pacea, iertarea esti deja in rai.O obiectivare lucida te ajuta sa vezi exact unde te situezi. Eu iti doresc sa fii cat mai fericit, sa iei decizii cat mai corecte si sa te bucuri de pace, de iubire si de o viata prospera si intr-un corp sanatos pe pamant ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum