Sari la conținut

CLASAMENT 2013

gyo_77

Postări Recomandate

Postat

@ amelia,

sper ca ai inteles acum de ce te-am rugat sa nu te bagi niciodata in mijlocul unei batalii dintre 2 baieti. tu nu ai nimic de castigat fiind partinasa, sau expunandu-te la interpretarea ca poti fi! ai facut asta si cand vasile/talibanu si-a facut aparitia. baietii se balacaresc, se injura, se lupta crancen ptr a dovedi fara echivoc care se pise cu bolta cel mai departe, dar intr-un final ajung la un consens. 

• Oras:.......
  • Oras:.......
Postat

@ amelia,

sper ca ai inteles acum de ce te-am rugat sa nu te bagi niciodata in mijlocul unei batalii dintre 2 baieti. tu nu ai nimic de castigat fiind partinasa, sau expunandu-te la interpretarea ca poti fi! ai facut asta si cand vasile/talibanu si-a facut aparitia. baietii se balacaresc, se injura, se lupta crancen ptr a dovedi fara echivoc care se pise cu bolta cel mai departe, dar intr-un final ajung la un consens. 

Eu am inteles...dar nu am vrut sa intervin ca sa incerc eu sa judec sau sa acord dreptate unuia mai mult decat celuilalt...am intervenit pentru ca toata discutia se purta la un momendat pe topicul meu...si mi sa parut normal sa incerc  sa calmez spiritele.Multumesc pentru sfat oricum!

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

referitor la sinii ameliei ii consider printre cei mai frumosi si senzuali din citi am vazut vreodata si ma bucur daca vor ramine in continuare nesiliconati.

:iagree  :iagree  :iagree

• Oras:bangkok
  • Oras:bangkok
Postat

Eu am inteles...dar nu am vrut sa intervin ca sa incerc eu sa judec sau sa acord dreptate unuia mai mult decat celuilalt...am intervenit pentru ca toata discutia se purta la un momendat pe topicul meu...si mi sa parut normal sa incerc  sa calmez spiritele.Multumesc pentru sfat oricum!

e bine ca ai intervenit , altfel nu ma mai opream, si poate ca iesea ceva mai urit care nu mai era de reparat.

Postat

gyo-unde esti tata ,uitate bine :laugh2 ,ca nu am puso degeaba  pe asta pe primul loc,stim noi de ce ,asta vara spargea piata asa retarda cum era faceai ce vroiai cu ea  :bow sorinu fratelo imi pare bine ca avem celesi gusturi hard  :snap :pope

:iagree

Postat

Clasament..nu mai stiu pe ce an ca am uitat..

1. Daiana

2. MEMEEEEEEEEE!

3. Rebeca actualmente Roxana de la Top

4. .Adela

5. Anda

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Clasament? ... impropriu spus. In 2013, am cunoscut oameni in Constanta.

1. Dians, sctiunea masaj ... cine a vizitat-o stie de ce;

2. Amelia, sectiunea speciala ...dar exists un dar. Ese parerea mea nu vreau sa fiu subiectiv

3. Daiana - moama ce bretonel si privire are......

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...