kipeshul Reputație: 61 Postat Iulie 6, 2021 Partajează Postat Iulie 6, 2021 Deci pana la urma faci anal sau nu? Oralul e adanc? Si ultima intrebare, cat mai stai in Alba? Poti pune o alta poza care nu e pe publi ca sa inlaturi indoielile cu celalalt anunt, o poza care sa arate ca nu ai tatuajul ala pe piept. Mersi Link spre comentariu
Alinasexy Reputație: 1 Postat Iulie 6, 2021 Oras:Alba iulia Oras:Alba iulia Autor Partajează Postat Iulie 6, 2021 Da fac anal , și oralul este adânc. Cat despre tatuaju acela pe piept de la fata cealaltă, tocmai a confirmat colegu tău ca nu sunt eu fata aceea . Link spre comentariu
kipeshul Reputație: 61 Postat Iulie 6, 2021 Partajează Postat Iulie 6, 2021 19 minutes ago, Alinasexy said: Da fac anal , și oralul este adânc. Cat despre tatuaju acela pe piept de la fata cealaltă, tocmai a confirmat colegu tău ca nu sunt eu fata aceea . Mersi de raspuns, cred ca o sa te sun in vreo 2 zile daca ,ai esti in Alba. Link spre comentariu
andrei003 Reputație: 936 Postat Iulie 6, 2021 Partajează Postat Iulie 6, 2021 Deci... ca sa concluzionam, ești frumușică, conform spuselor colegului iulianal, ești înaltă și ai sâni mari și fund bombat, faci anal, oral cu deep si finalizare orala la 100 de lei, pt 30 de minute, conform spuselor tale. Suna prea bine ca să fie adevărat! 😁 O sa vin sa ma conving! Sper sa nu fiu dezamăgit... Link spre comentariu
redscorpio Reputație: 18 Postat Iulie 6, 2021 Oras:România Oras:România Partajează Postat Iulie 6, 2021 Acum 27 minute, andrei003 a spus: Deci... ca sa concluzionam, ești frumușică, conform spuselor colegului iulianal, ești înaltă și ai sâni mari și fund bombat, faci anal, oral cu deep si finalizare orala la 100 de lei, pt 30 de minute, conform spuselor tale. Suna prea bine ca să fie adevărat! 😁 O sa vin sa ma conving! Sper sa nu fiu dezamăgit... Salutare Jegoasa asta mica nu are nimic in comun cu pizele din anunt.Am fost ieri la ea.Mai are o colega . Pretul este 150.Atata cere cand ajungi la ea.Anal nu face ca nu e invatata cu pula mare.Este doar o strategie sa atraga fraierii dornici de anal.In afara de faptul ca e inalta nu are nimic in comun cu pozele.Dinti din fata cariati.Horror.O cioara pusa pe japca. Nu pierdeti timpul sa mergeti la ea.Sta si la etajul 4...:):) Link spre comentariu
abbasus Reputație: 24 Postat Iulie 6, 2021 Partajează Postat Iulie 6, 2021 Acum 4 minute, redscorpio a spus: Salutare Jegoasa asta mica nu are nimic in comun cu pizele din anunt.Am fost ieri la ea.Mai are o colega . Pretul este 150.Atata cere cand ajungi la ea.Anal nu face ca nu e invatata cu pula mare.Este doar o strategie sa atraga fraierii dornici de anal.In afara de faptul ca e inalta nu are nimic in comun cu pozele.Dinti din fata cariati.Horror.O cioara pusa pe japca. Nu pierdeti timpul sa mergeti la ea.Sta si la etajul 4...:):) 👍 Link spre comentariu
kipeshul Reputație: 61 Postat Iulie 6, 2021 Partajează Postat Iulie 6, 2021 1 hour ago, redscorpio said: Salutare Jegoasa asta mica nu are nimic in comun cu pizele din anunt.Am fost ieri la ea.Mai are o colega . Pretul este 150.Atata cere cand ajungi la ea.Anal nu face ca nu e invatata cu pula mare.Este doar o strategie sa atraga fraierii dornici de anal.In afara de faptul ca e inalta nu are nimic in comun cu pozele.Dinti din fata cariati.Horror.O cioara pusa pe japca. Nu pierdeti timpul sa mergeti la ea.Sta si la etajul 4...:):) A avut dreptate Andrei, ca e prea frumos sa fie adevarat. Mersi si tie Redscorpio de recenzie. Ar trebui sa facem mai multe recenzii negative cand e cazul si sa nu le mai lasam pe astea sa strice tot pe aici. acum sa caut alta slim, cu tate mari care face deep si anal. Offff Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum