PamelaDaimon Reputație: 0 Postat Iunie 15, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 15, 2021 Bună eu sunt Sandra o transexuala cu forme bine definite, miniona mereu cu zâmbetul pe buze și gata sa ți îndeplinească cele mai ascunse fantezi. Cu mine traiesti momente senzationale. Suna-ma, daca simti nevoia de senzatii tari ! Sunt rafinata, apetisanta, open minde. Ofer o gama larga de fetisuri si fantezii, masaj profesional, corporal, facial si la prostata, stimulare cu dildou si cu alte jucarii, feminizare, sedinde de dominare soft si hard. facesitting, piss play, role play, cuckolding, puppy play, crossdresser, bodystockings, controlul orgasmului, umilire, etc. Central, parcare, discretie, locatie selecta. Companie ideala pe termen lung, pentru petrecerea mai multor ore la mine în locatie sau chiar la tine în locatie kiss
Vizitator radu04400 Reputație: 0 Postat Iunie 15, 2021 Postat Iunie 15, 2021 4 hours ago, PamelaDaimon said: Bună eu sunt Sandra o transexuala cu forme bine definite, miniona mereu cu zâmbetul pe buze și gata sa ți îndeplinească cele mai ascunse fantezi. Cu mine traiesti momente senzationale. Suna-ma, daca simti nevoia de senzatii tari ! Sunt rafinata, apetisanta, open minde. Ofer o gama larga de fetisuri si fantezii, masaj profesional, corporal, facial si la prostata, stimulare cu dildou si cu alte jucarii, feminizare, sedinde de dominare soft si hard. facesitting, piss play, role play, cuckolding, puppy play, crossdresser, bodystockings, controlul orgasmului, umilire, etc. Central, parcare, discretie, locatie selecta. Companie ideala pe termen lung, pentru petrecerea mai multor ore la mine în locatie sau chiar la tine în locatie kiss Ai poze cu tine ?
PamelaDaimon Reputație: 0 Postat Iunie 16, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Iunie 16, 2021 Acum 5 ore, radu04400 a spus: Ai poze cu tine ? Pe wassup 0746390790
Vizitator radu04400 Reputație: 0 Postat Iunie 17, 2021 Postat Iunie 17, 2021 On 6/16/2021 at 6:24 AM, PamelaDaimon said: Pe wassup 0746390790 Buna ! Toata lumea ar dori sa te vada in poze aici :*
edmondo Reputație: 58 Postat Iunie 17, 2021 Oras:suceava Oras:suceava Postat Iunie 17, 2021 a fost cineva?
Appel Reputație: 0 Postat Septembrie 20, 2021 Postat Septembrie 20, 2021 La 15.06.2021 la 20:24, PamelaDaimon a spus: Bună eu sunt Sandra o transexuala cu forme bine definite, miniona mereu cu zâmbetul pe buze și gata sa ți îndeplinească cele mai ascunse fantezi. Cu mine traiesti momente senzationale. Suna-ma, daca simti nevoia de senzatii tari ! Sunt rafinata, apetisanta, open minde. Ofer o gama larga de fetisuri si fantezii, masaj profesional, corporal, facial si la prostata, stimulare cu dildou si cu alte jucarii, feminizare, sedinde de dominare soft si hard. facesitting, piss play, role play, cuckolding, puppy play, crossdresser, bodystockings, controlul orgasmului, umilire, etc. Central, parcare, discretie, locatie selecta. Companie ideala pe termen lung, pentru petrecerea mai multor ore la mine în locatie sau chiar la tine în locatie kiss Buna ziua am vaut anuntul si sont interesat sa va cunosc
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum