Sari la conținut

💕🤍🖤🤍🖤 Ema.love 🖤🤍🖤🤍 0720314432 🤍🖤🤍🖤💕

Postări Recomandate

Postat

Vizitat-o pe Emma saptamana trecuta, programare facuta din scurt, dimineata, a fost foarte ok, a acceptat, cu toate ca anterior anulasem  o intalnire, din motive personale. Emma este o fata nu foarte inalta si nici slim, in schimb arata foarte bine, piele fina si carne tare, genul de fata pe care ai pe ce puna mana, sani frumosi, siliconati, fund bombat si talie frumoasa. As zice ca discutiile pe poze sunt datorita faptului ca stie cum sa pozeze si se pozeaza din unghiuri care sa o avantajeze, personal pot spune ca nu am fost dezamagit cand am vazut-o, din contra. Locatia e pe Bd Unirii, ap ok, camera simpla si curata, baia cu cele necesare. 

Mi s-a parut usor stangace la inceput, m-a invitat la dus, dar am zis sa mai stam putin, sa ne cunoastem. Intr-adevar ne-am relaxat amandoi, discutia a decurs natural si dupa vreo 15 min am plecat la dus. Reintors in camera, am inceput cu putin preludiu, saruturi si mangaieri, am coborat la pasa, curata, epilata, perfect pt dezmierdat. Apoi si Emma mi-a intors favorul, un oral bun, sustinut, umed si cu ruperi de ritm. Finalizat oral, pot spune ca si-a dat interesul pana la final, fara semne de oboseala.

Igienizat apoi, o tigara si putina conversatie si am plecat.

Per total, o experienta placuta, Emma stie sa te faca sa te simti bine, personal, dupa ce mi-am terminat treburile am incercat sa mai stabilim o intalnire, dar deja se ocupase pentru restul zilei.

De recomandat: da, de revenit: cu siguranta, cat voi mai fi prin zona

Te pup, Emma, a fost o placere! 😘😘

• Like 1

Vizitator Eliza.sweet
Reputație: 0
Postat

Up

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...