Sari la conținut

Minii noua in Brasov 0761015526

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat
La 21.06.2021 la 10:37, boris32 a spus:

Dacă până acum a fost coada la domnișoara sa vezi de acum ce îmbulzeală si ce aglomerație o sa fie după recenzia primită 😂😂

Persoanele care vin la mine îmi dau recenzi bune , persoanele care nici măcar nu au vorbit cu mine 2-3 cuvinte vorbesc numai aiureli asa ca nu are nici un rost sa ma cert cu voi cei care nu ati schimbat 2 vorbe cu mine și sa va dau atenție . Am mai spus și o repet NU VA OBLIGA NIMENI SA VENIȚI LA MINE și este de prost gust sa scrieți numai recenzi aiurea când voi nici nu ati trecut pe aici dar bănuiesc ca va intriga apariția mea pe aici ca văd ca la astea urate nu zice nimeni nimic de ele pentru ca nu sunt asa căutate poate cine știe va ofticați din cauza prețului sau ca vin de la bucuresti 🤣😅păcat de orașul vostru frumos dar se pare ca e invers la noi e orașul urat și oameni cu bun simt și la voi orașul e frumos cu oameni fără bun simt 

• Oras:ROMANIA
Postat
Acum 12 minute, LarisaMinnie a spus:

Persoanele care vin la mine îmi dau recenzi bune , persoanele care nici măcar nu au vorbit cu mine 2-3 cuvinte vorbesc numai aiureli asa ca nu are nici un rost sa ma cert cu voi cei care nu ati schimbat 2 vorbe cu mine și sa va dau atenție . Am mai spus și o repet NU VA OBLIGA NIMENI SA VENIȚI LA MINE și este de prost gust sa scrieți numai recenzi aiurea când voi nici nu ati trecut pe aici dar bănuiesc ca va intriga apariția mea pe aici ca văd ca la astea urate nu zice nimeni nimic de ele pentru ca nu sunt asa căutate poate cine știe va ofticați din cauza prețului sau ca vin de la bucuresti 🤣😅păcat de orașul vostru frumos dar se pare ca e invers la noi e orașul urat și oameni cu bun simt și la voi orașul e frumos cu oameni fără bun simt 

Cand o sa inveti sa scrii,sa pui punctul și virgula acolo unde le este locul poate te voi vizita si eu dar pana atunci iti spun doar ca orasul nostru frumos are oameni frumos si cu foarte mult bun simț. Faptul ca ai spus ca este coada la tine la usa nu ma convinge mai mult decat m-a convins felul in care scrii si te exprimi. Iti doresc numai bine si nu te mai ataca degeaba ca nu ti-a vorbit nimeni urat.

• Like 3
  • Minus 2
Postat
Acum 9 minute, boris32 a spus:

Cand o sa inveti sa scrii,sa pui punctul și virgula acolo unde le este locul poate te voi vizita si eu dar pana atunci iti spun doar ca orasul nostru frumos are oameni frumos si cu foarte mult bun simț. Faptul ca ai spus ca este coada la tine la usa nu ma convinge mai mult decat m-a convins felul in care scrii si te exprimi. Iti doresc numai bine si nu te mai ataca degeaba ca nu ti-a vorbit nimeni urat.

Mai sus chiar mi au vorbit foarte urat , chiar și înjurături de morți ... 40 de bărbați sa înjure o simpla fata nu stiu dacă e normal și unde este acel bun simt de care vorbesti tu . Și scuza ma , nu am vrut sa generalizez dar pana acum cine mi au scris numai aiureli și înjurături chiar nu au bun simt 

Postat
Acum 6 minute, LarisaMinnie a spus:

Mai sus chiar mi au vorbit foarte urat , chiar și înjurături de morți ... 40 de bărbați sa înjure o simpla fata nu stiu dacă e normal și unde este acel bun simt de care vorbesti tu . Și scuza ma , nu am vrut sa generalizez dar pana acum cine mi au scris numai aiureli și înjurături chiar nu au bun simt 

Nu imi plac deloc discutiile in contradictoriu. Am citit fiecare postarea de pe acest topic si nu am vazut 40 de persoane care sa te înjure. Nu stiu daca stii în ce oraș te afli însă în acest oraș nu cred ca te-a înjurat cineva. Este adevarat ca la raspunsurile date de tine ai primit ironii dar asta nu inseamna ca Brașovenii nu au bun simt. Inseamna ca Brașovenii au simțul umorului si simțul mirosului foarte bine dezvoltat când vine vorba de fete ca tine. 

• Like 1
  • Minus 3
Postat
Acum 1 minut, boris32 a spus:

Nu imi plac deloc discutiile in contradictoriu. Am citit fiecare postarea de pe acest topic si nu am vazut 40 de persoane care sa te înjure. Nu stiu daca stii în ce oraș te afli însă în acest oraș nu cred ca te-a înjurat cineva. Este adevarat ca la raspunsurile date de tine ai primit ironii dar asta nu inseamna ca Brașovenii nu au bun simt. Inseamna ca Brașovenii au simțul umorului si simțul mirosului foarte bine dezvoltat când vine vorba de fete ca tine. 

Ai dreptate asa e . ❤️
Am vorbit cu cineva care este foarte influent pe acest forum mai ales in Brașov și mi a spus sa nu mai răspund la foc cu foc pentru ca pe acest forum exista “protectorii fetelor” și ei vorbesc urat pentru a ma face și pe mine sa vorbesc la fel și sa îmi stric reputația asa ca voi face cum a spus el 💕

Și voi mai venii pe aici doar ca sa le fac lor in ciuda 😝

• Oras:Ardeal
Postat
Acum 2 minute, LarisaMinnie a spus:

Ai dreptate asa e . ❤️
Am vorbit cu cineva care este foarte influent pe acest forum mai ales in Brașov și mi a spus sa nu mai răspund la foc cu foc pentru ca pe acest forum exista “protectorii fetelor” și ei vorbesc urat pentru a ma face și pe mine sa vorbesc la fel și sa îmi stric reputația asa ca voi face cum a spus el 💕

Ai inteles ceva important,mai bine mai tarziu decat niciodata!

Nu mai pune la suflet toate rautatile!

• Like 1
Postat
Acum 2 minute, LarisaMinnie a spus:

Ai dreptate asa e . ❤️

Hai sa ne oprim ca nu își are rostul discuția. Nu cred ca ai inteles nimic din ce am spus. Mult succes.

• Like 1
  • Minus 2
Postat
Acum 17 minute, saratila1234 a spus:

Ai inteles ceva important,mai bine mai tarziu decat niciodata!

Nu mai pune la suflet toate rautatile!

Mulțumesc din suflet , nu puneam la suflet dacă nu existau înjurături foarte urate și erau doar păreri constructive spuse cu bun simt și cât de cât frumos 

Postat
Acum 8 minute, LarisaMinnie a spus:

Mulțumesc din suflet , nu puneam la suflet dacă nu existau înjurături foarte urate și erau doar păreri constructive spuse cu bun simt și cât de cât frumos 

Te pup!

• Oras:Bv
  • Oras:Bv
Postat
1 hour ago, boris32 said:

Brașovenii....... Care dracu mai sunt brașoveni fra' în orașul ăsta???? 

Postat
Acum 9 minute, andreibv a spus:

Cei care suntem. Ii stii si tu, ii stiu si eu si ii stie oricine. 

• Like 1
  • Minus 2
Postat
Acum 14 ore, andreibv a spus:

🤣🤣🤣🤦🏻‍♀️

• Oras:Brasov
  • Oras:Brasov
Postat
17 hours ago, LarisaMinnie said:

Am revenit ❤️❤️❤️ Locație Avangarden 3 💕0DDF5BF0-DAF1-4160-9BEF-F0CE2E5A0FC4.jpeg.81c8e511fbf4b3b060e8419e225bb61b.jpeg1275A3CB-E4B1-45E5-A57E-499B195B5516.jpeg.ded64a6811225f98d7697df0a7ed3aa3.jpeg

Azi de la ce ora esti disponibila?

Postat
Acum 2 ore, gezuka a spus:

Azi de la ce ora esti disponibila?

Sunt disponibilă in fiecare zi de la 12 după-masa pana la ora 12 seara 

Vizitator Rbtrobert
Reputație: 0
Postat
La 17.06.2021 la 9:01, extraterestru78 a spus:

Exact.. Toți au întâmpinat aceleași probleme... Pas și din partea mea

Daca zice extraterestu pas e pas😎

Postat
Acum 5 ore, Rbtrobert a spus:

Daca zice extraterestu pas e pas😎

Este la liberă ta alegere sa faci cum vrei ❤️😋

• Oras:Brașov
Postat

Bună, numărul e același cu cel din prima pagina? Ți am lăsat un mesaj pe whatsapp 

Postat
Acum 14 ore, Silviu232 a spus:

Bună, numărul e același cu cel din prima pagina? Ți am lăsat un mesaj pe whatsapp 

Acum m am trezit , imediat o sa răspund tuturor ❤️💕

• Oras:Traveling
  • Oras:Traveling
Postat
On 7/8/2021 at 8:54 PM, LarisaMinnie said:

Ai fost in bucuresti cu preturi de lux si servicii bataie de Joc si e coada? De aceea ai plecat dupa 1-2 saptamani ca faci treba buna.

Ai pus anunt la lux (lucs mai lucs) la 500 ora cu servicii de 50. 

Nu prea merge pe aici asa ceva.

• Like 1
Postat
Acum 49 minute, damianblack a spus:

Ai fost in bucuresti cu preturi de lux si servicii bataie de Joc si e coada? De aceea ai plecat dupa 1-2 saptamani ca faci treba buna.

Ai pus anunt la lux (lucs mai lucs) la 500 ora cu servicii de 50. 

Nu prea merge pe aici asa ceva.

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Plec unde vreau eu și stau cât vreau eu și ca sa știi dacă nu îmi mergea aici , mai veneam înapoi ? 🤣🤣🤣

Postat

Probabil e ocupată 🤷🏻‍♂️

Acum 5 minute, Jinmaster a spus:

Nu raspunde la mesaje. Pacat

Probabil e ocupată. 🤷🏻‍♂️

Postat
Acum 32 minute, Joe01 a spus:

Probabil e ocupată 🤷🏻‍♂️

Probabil e ocupată. 🤷🏻‍♂️

Am scris si ieri, si astazi dar nimic

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...