Sari la conținut

Minii noua in Brasov 0761015526

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat
Acum 28 minute, Jinmaster a spus:

Am scris si ieri, si astazi dar nimic

Scrie mi un mesaj cu “sunt jinmaster de pe ninfo” te rog și scuza ma chiar nu am timp sa răspund la toate mesajele 

Eu când spun ca am full de dimineața pana seara lumea de pe aici nu ma crede 😅

vulpea când nu ajunge la struguri , spune ca sunt acri😋😘

va pupp pe toți cei care îmi fac sfatul pe forum aici și își dau cu părerea fără a ma cunoaște .. dacă era asa cum Spune-ți voi eram disperata sa răspund la toate mesajele 

• cleopatra01 a schimbat titlul în Minii noua in Brasov 0761015526
  • Oras:ROMANIA
Postat
Acum 7 minute, LarisaMinnie a spus:

Scrie mi un mesaj cu “sunt jinmaster de pe ninfo” te rog și scuza ma chiar nu am timp sa răspund la toate mesajele 

va pupp pe toți cei care îmi fac sfatul pe forum aici și își dau cu părerea fără a ma cunoaște .. dacă era asa cum Spune-ți voi eram disperata sa răspund la toate mesajele 

"Lauda de sine nu miroase a bine" un proverb pe care ar trebui sa il iei in considerare. Nu intereseaza pe nimeni ce full ai tu toata ziua,ai putea simplu sa spui ca esti ocupată si nu poti răspunde la mesaje,nu sa te umfli in pene aici ca ai full dar de fapt recenziile sunt în pom iar pomul în aer✌

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:Ardeal
  • Oras:Ardeal
Postat
Acum 11 minute, LarisaMinnie a spus:

Din asta sa inteleg, ca nu raspunzi daca nu specificam ca suntem de pe forum sau cum?

Si eu am vrut sa dau de tine dar nu raspunzi 😅

Postat
Acum 30 minute, LarisaMinnie a spus:

Eu am zis numai ca nu raspunzi.Sincer sa fiu mie-mi nu mi-o placut ca toata lumea s-o legat asa la tine. Fiindca imi plac minionele m-am gandit ca fac o incercare si daca e ok scriu o recenzie corecta. Deci repet nu ti-am scris nimic rau. Nu fi ofensiva

Postat
Acum 11 minute, Jinmaster a spus:

Eu am zis numai ca nu raspunzi.Sincer sa fiu mie-mi nu mi-o placut ca toata lumea s-o legat asa la tine. Fiindca imi plac minionele m-am gandit ca fac o incercare si daca e ok scriu o recenzie corecta. Deci repet nu ti-am scris nimic rau. Nu fi ofensiva

Ea nu are nimic cu tine,nu a fost la defensivă cu tine,unde dumnezeu ati invatat sa citiți? Spunei in mesaj ca esti tu ca ea sa iti poata raspunda si sa te primeasca la o vizita daca cumva nu are full✌

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:Brasov
Postat
1 oră în urmă, Jinmaster a spus:

Fata nu are nimic cu tine, așteptăm recenzia

Postat
Acum 41 minute, extraterestru78 a spus:

Fata nu are nimic cu tine, așteptăm recenzia

O sa fac recenzia. Am trimis mesajul catre ea. Vom vedea eventual maine. Chiar imi place de ea rau de tot

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Hello everyone,

I'm not romanian so I will try to make the review in English.

Closer with her on whatsapp 2000 lei for 10 hours, she came late and said 2050 all of sudden for blowjob without a condom, I said sure okay.

After 3 and a half hours she tells me that she has to go, i said okay give half the money back and off you go.

She refused claimed her price is 450 lei per hour, for me it's not a lot of money but the annoying thing here is that she literally is a scammer.

She returned only around 400 lei and I told her take your stuff and leave.

I gave her drinks, food i let her come late, i agreed to all she asked and all her terms.

No excuses here, she is without a doubt a scammer.

I have read what people wrote here and yet decided to give her a go - bad mistake.

So to summarize - stay away and perhaps an admin should consider banning her as there is no other way to describe it other than a scam, literally all written agreed 10 hours 2000 lei and tells me after 3 and a half hours she has to go and ofcourse with all the money.

• Inimioara 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat
Acum 41 minute, Cri0000 a spus:

Hei hei pe la Brasov cand mai vi? Ne e dor de tine 😍

Cand spui "ne e dor" la cine te referi? De vorbești la plural? 

Vizitator
Reputație: 0
Postat
4 hours ago, Cri0000 said:

Dezgropi morti sau ce faci ca nu inteleg?

Si de ce nu vorbesti numai in numele tau?

Ai activitate zero pe forum, ramai asa ca nu-ti simte nimeni lipsa.

• Oras:Unde vreau eu
  • Oras:Unde vreau eu
Postat
Acum 4 ore, Cri0000 a spus:

Contul ei nu mai e activ din noiembrie 2022🤦‍♂️😅😅😅 crezi că-ți răspunde?

Și dacă îți este dor de ea mai uitate pe publi24(că încă mai activează) că am mai văzut anunțuri cu ea. 

Postat
Acum 5 ore, Cri0000 a spus:

E ciudat ca desi omul asta are 2 neuroni si 1 e in cadere libera, astia care cred ca au unul in plus pe aici tin neaparat sa ne arate asta tuturor sau cred ca dandu-i peste nas aluia, demonstreaza ceva, noua sau lui. Rezumati-va fratilor la experiente cu fete ca nu va antrenati neruonul ala in plus cand e vorba de tate si buci pe aici.

De asta tot apar cretini din astia ca ii tineti voi de vorba

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...