Sari la conținut

O satena focoasa de 21 de ani

rechinu00

Postări Recomandate

Postat

Ai fost la ea macar ? Du-te si anunta-ma cand vi de acolo ! ;) sa imi zici tariful , poate o fi schimbat acum dar cand am fost eu acum 3 saptamani asta era tariful !

• Oras:Romania
Postat

Am fost, în urmă cu ceva vreme.

Și nu cred că a ieftinit, între timp.

Te felicit, dacă ai vizitat-o.

Poate ne scrii și o recenzie :rtfm

Corectă și completă...

• Like 5
  • Minus 1
  • Oras:Galati
Postat

Napolisud nu mai minti pentru ca nicioadata nu am lucrat  cu aceste tarife . Un upgrad la tarifele mele pentru a sti toata lumea :100 lei doar oral sau normal ptr maxim 30 min ,150 lei oral si normal tot maxim 30 ,am uitat sa specific ca nu intra decat o finalizare iar ptr o ora cu 2 finalizari 200lei . Oralul poate fi protejat sau neprotejat ,dar finalizare accept numai pe corp asa cu insistati cu finalizarea faciala sau orala , normalul este numai protejat chiar si cu clientii vechi. locatia numai este la 2 Babe ci in micro 17 desi va fi pemtru scurt timp . Da azi reincep treba desi am lipsit  apropae 3 saptamani ,m-am mutat si dupa ma avut cateva problemede rezolvat asa ca de azi sunt si voi lucra tot de luni pana vineri  momentan doar dupamiazade la 14 -00 pana la 21-30. o zi buna raspund in continuare doar la numarul de tel : 0752786551.

Postat

Genul de postări care nu au ce căuta pe aici :sweeping

Ai fost la ea macar ? Du-te si anunta-ma cand vi de acolo ! ;) sa imi zici tariful , poate o fi schimbat acum dar cand am fost eu acum 3 saptamani asta era tariful !

Man, eu țí-am zis că fata nu a schimbat tarifele de la începuturi :rtfm

Dar tu Batman, Batman...

• Like 4
  • Minus 1
Postat

Caută-le la pagina 5, dacă nu ai remarcat că al nostru coleg a citat o postare din martie 2014.

Oricum, din cîte știu eu, Flory nu mai are nici-o colegă...așa că...

• Like 4
  • Minus 1
Postat

Caută-le la pagina 5, dacă nu ai remarcat că al nostru coleg a citat o postare din martie 2014.

Oricum, din cîte știu eu, Flory nu mai are nici-o colegă...așa că...

Vizitator gingo
Reputație: 0
Postat

Un coleg eventual ? Nu il iei pe JM sa tragem si in el ? :D

• Oras:Unde-i bine!
  • Oras:Unde-i bine!
Postat

Nu are telefonul inchis, dar nici n-a raspuns. Am incercat si SMS, dar no reply... Poate pregateste sesiunea de iarna 2016...

Postat

Nu trimit sms înapoi niciodată si la faptul ca nu raspund ori sunt ocupată , dar daca e vrb de un număr nou sincer nu prea raspund la nr noi

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Nu trimit sms înapoi niciodată si la faptul ca nu raspund ori sunt ocupată , dar daca e vrb de un număr nou sincer nu prea raspund la nr noi

Atunci dc mai ai anunt daca nu rasp la clienti noi??nu inteleg...cum adica nu prea rasp la nr noi...esti atat de vizitata de cei vechi sau cum?

• Minus 2
Postat

Czr am aceasta pagina deschisa din anu 2013 daca nu ai observat , de mai bn de un an nu am mai actualizat anunturile pe nici un site pentru ca nu mi.a mai fost necesar , intradevar lucrez cu clienti vechi , atata timp cat nu iau mai mult de 3 clienti si deja am programari pe ziua respectiva , nu vad rostu sa mai raspund la telefon mai ales ca sunt destule persoane care sunt la caterinca , suna insistent si e derajant atat ptr mine cat si ptr client , nu e logic ca daca nu raspund la un apel, doua sau iti dau ocupat inseamna ca nu pot vorbi , sunt sunata in fiecare zi de acelasi numar , sub pretextu obtinerii de informatii , dar niciodata nu face programare sau daca o face nu o onoreaza. Din pacate pot si persoane care poate doresc intradevar o intalnire , dar nu am cum sa raspund uneori , e vorba de norocu vostru .

• Oras:galati
  • Oras:galati
Postat

Daca ar fi de dat o recomandare atunci Flori ar fi una din cele 2 pe care le as face de pe piata din Galati -superprofi.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...