kerosen Reputație: 169 Postat Ianuarie 3, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Postat Ianuarie 3, 2014 A observat cineva ca prezentatoarea spune "regleaza circulatia"? Circulatia nu se regleaza, ci se dirijeaza. Ai sa fii surprinsa, dar in limba romana folosita in Republica Moldova se folosesc diverse sinonime ale cuvintelor uzuale din limba romana in cu totul alte sensuri. In general sinonime mai vechi. Pare o limba romana mai neevoluata. E simplu sa iti dai cu parerea despre ceva ce nu cunosti. Doar ca o dai in bara. O fi facut aceeasi facultate cu politista In disputa cu bambucha, tindeam sa cred ca era prea inversunat pana am ajuns la postul asta. Ignoranta nu inseamna inteligenta.
sorina4u Reputație: 79 Postat Ianuarie 3, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 3, 2014 Dragul meu, imi sustin parerea. Nu-l cunosc pe bambucha, nu o cunosc pe domnisoara politista, nu am avut dispute cu nimeni (poate pareri contradictorii). Iar parerea mea este, in continuare, neschimbata...ca de altfel, probabil, si parerea ta... 2
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Martie 21, 2014 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Postat Martie 21, 2014 http://muntenia-news.ro/wp-content/uploads/2013/09/1a4a61385282-500x300.jpg 1 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum