Vizitator baiatploiesti Reputație: 0 Postat Aprilie 27, 2015 Postat Aprilie 27, 2015 cred ca omul s-a indragostit
xrxx77 Reputație: -452 Postat Aprilie 27, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Aprilie 27, 2015 Mai omule, mai pune frana.. Vrei sa bati recordul la postari intr-un singur topic?Am inteles toti parerea ta. Nici eu nu am vizitat-o pe Ellis decat acum 5-6 ani dar eu cred ca ori esti dusmanul ei de moarte ori ti s-a pus pata pe ea, ori ai un motiv sa o denigrezi.Nu iti place, nu o vizita , ai alte alegeriNici mie nu imi place atitudinea cu "nu mai primesc clienti noi" dar este alegerea ei. Si daca lumea vrea sa se duca la ea poate presta si intr-un canal jegos. Este alegerea lor sa mearga acolo. Ce pana mea, mai ai putin si te postezi la usa ei ca sa rogi in lacrimi clientii sa nu mai urce acolo..You've got a fucking obssesion man 2 2
razvan1244 Reputație: 1810 Postat Aprilie 27, 2015 Oras:---- Oras:---- Postat Aprilie 27, 2015 Pt. binele ei ar fi bine sa nu fi facut o obsesie. Dar eu cred ca lipsa de activitate combinata cu altitudinea si probabil si ceva licoare l-a făcut sa fie mai vocal. Azi e pasnic. Ne-a părăsit.
xrxx77 Reputație: -452 Postat Aprilie 27, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Aprilie 27, 2015 R.I.P.
eclesiastul Reputație: 233 Postat Aprilie 27, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Aprilie 27, 2015 Văd că lucrurile au luat-o razna pe topicul ăsta și dacă ar fi după mine, pe ideea, poluatorul plătește, i-aș da omului un ban temporar ca să înțeleagă diferența dintre chat și forum. Eu nu am văzut mizerie la Ellis și m-a amuzat faza cu epilatul. Stai liniștit. Unii au o predilecție pentru floci (sau nu-i deranjează). Alții nu. Ca să nu cad cu ambele picioare în off-topic, eu nu am remarcat cele amintite de Danaidu. Nu este o locație de 5 stele dar în nici un caz nu putem vorbi despre o locație mizerabilă. Ellis este o fată încântătoare. Este ce am văzut cu ochii mei și nu am vreun interes să fac reclamă. Am simțit nevoia să scriu pe subiect pentru noii vizitatori ai acestui topic care ar putea avea tendința să pună în balanță și comentariile abundente dar neconcludente venite din partea unei singure persoane. 1
danaidu Reputație: -131 Postat Aprilie 27, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Aprilie 27, 2015 Bună seara.
danaidu Reputație: -131 Postat Aprilie 27, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Aprilie 27, 2015 Cu fata nu am nimic.Cineva chiar a concluzionat, în glumă stiu, că o iubesc. Să știți ca acela a fost mai aproape de adevăr decât cei care au zis ca eu mă răzbun pe ea.Eu îi urăsc pe cei care mint în recenzii și observ ca pe Ploiesti in acest forum sunt numai mincinoși care fac recenzii; ei poluează forumul. 1 1
danaidu Reputație: -131 Postat Aprilie 27, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Aprilie 27, 2015 Dar mă bat cu morile de vânt. Pa pa. 1 1
xrxx77 Reputație: -452 Postat Aprilie 28, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Aprilie 28, 2015 Amice, fara suparare iti spun ca ai o problema cu care trebuie sa te descurci. Si aceea se pare ca este gelozia. Esti gelos pe toti cei ce se duc la Ellis. O vrei numai pt tine.Iti spun cu toata seriozitatea sa incerci sa iti reprimi orice sentiment ai avea fata de o asemenea femeie. Nu de alta, dar de multe ori asemenea chestii s-au terminat urat pt fata. Iar tu ai nevoie de un psihiatru. Nu o lua ca pe o jignire ci ca pe un sfat. 3 2
gabrielionescu Reputație: 0 Postat Aprilie 29, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Aprilie 29, 2015 Eu am fost zilele trecute pe la fata asta . Ce as putea sa zic este ca in mare parte baiatul are drepate . Eu am sunat ca sa ajung la ea vreo 4 zile la rand avand ca punct de plecare recenziile voastre ( foarte bune) . Baia nu prea curata ( coincidenta sau nu am gasit acelasi prosop maro sau visiniu langa caloriferul pe care statea pisica ) . Patul din colt avea pe el o patura care nu a mai vazut apa de mult timp , putea sa puna si ea macar un cearceaf . Camera cam prost organizata pentru o garsoniera ( ca sa nu zic ca era dezordine ) . La partea de prestatie am avut parte de un oral mai rar intalnit , fata chiar o suge . De revenit la ea o sa revin cand o sa vreau un oral ca la carte . P.S. Nu ar fi rau sa-si puna casa un pic la punct pentru a scapa de astfel de recenzii . 1 1
eclesiastul Reputație: 233 Postat Aprilie 29, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Aprilie 29, 2015 Eu am fost zilele trecute pe la fata asta . Ce as putea sa zic este ca in mare parte baiatul are drepate . Eu am sunat ca sa ajung la ea vreo 4 zile la rand avand ca punct de plecare recenziile voastre ( foarte bune) . Baia nu prea curata ( coincidenta sau nu am gasit acelasi prosop maro sau visiniu langa caloriferul pe care statea pisica ) . Patul din colt avea pe el o patura care nu a mai vazut apa de mult timp , putea sa puna si ea macar un cearceaf . Camera cam prost organizata pentru o garsoniera ( ca sa nu zic ca era dezordine ) . La partea de prestatie am avut parte de un oral mai rar intalnit , fata chiar o suge . De revenit la ea o sa revin cand o sa vreau un oral ca la carte . P.S. Nu ar fi rau sa-si puna casa un pic la punct pentru a scapa de astfel de recenzii . Acum, fără supărare. Înainte de a se organiza ea, organizează tu să faci o recenzie conform regulamentului (dacă nu ai făcut-o deja zilele trecute) din aceea cu secțiuni, note și bineînțeles restul comentariilor pentru că, fără glumă, subiectul ăsta deviază grav în off-topic. Repet, nu o lua personal dar o dăm în diverse și e păcat. Pierdem ”substanța” acestei comunități. 1
danaidu Reputație: -131 Postat Aprilie 29, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Aprilie 29, 2015 Nu se îmbolnăvește omul de la off-topice ci de la prosoape murdare și cada innegrită unde urmează sa se igienizeze. Care este scopul acestui site ? Nu cumva este acela de a aduna la un loc si de a informa corect cetățenii cu privire la un anumit tip de servicii? Și nu de a stimula cetățenii în a compune recenzii bine structurate și mincinoase.Hai sa ne organizam puțin, va rog !Îmi cer scuze pentru off-topice dar era nevoie de " mici scurtcircuite " pentru a zdruncina de povestitori mincinoși. 1 1
danaidu Reputație: -131 Postat Mai 15, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Mai 15, 2015 Recent am fost la ea. La fel am găsit.Parcă din ambiție nu a făcut curat și nu a pus prosoape. Atenție ! Caldura împute jegul. 1
razvan1244 Reputație: 1810 Postat Mai 15, 2015 Oras:---- Oras:---- Postat Mai 15, 2015 Tu chiar crezi ca o poți schimba? I-ai spus cine ești? Sau a fost prietenul pe la ea? 1
danaidu Reputație: -131 Postat Mai 15, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Mai 15, 2015 Nu am sa mă mai duc niciodată...Eu am o altă măsură a lucrurilor. Rețineți asta.
asterica Reputație: 7304 Postat Mai 15, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Mai 15, 2015 RecenzieRecunosc ca am fost de curand la Ellis.Unul din blocurile din Cina, etaj superior.M-a primit corespunzator, ca de obicei - amabila si atenta.Am stat de vorba destul de mult la inceput, mi-a aratat micile obiecte facute de ea ( nota 10 ), oricum ardeam de nerabdare sa trecem la actiune...Dupa igienizarea de rigoare, am trecut amandoi la aperitive,Mai, mai sa ma termine, asa ca ca pus balonasul si continuat cu normal si finalizat.Facut curatenie la locul de munca, imbracat, decartat si plecat.NoteLOCATIE: 8 Intr-un bloc unde si locuieste. Deficientele apartamentului apartin proprietarului, nu chiriasului. In rest curatenie, doua prosoape mari si proaspete la baie, gel, sapun, etc.Aspect: 8 Dupa cum am mai spus inainte, frumusica, placuta, sani medii numai buni de pipait, bine facuta, chiar a mai slabit putin. Curata, parfumata, pregatita pentru actiune de calitate.ORAL: 7.9 un oral ok, cu atentie la zonele invecinate, limbute pe crestet, depunctat putin pt ca....fara finalizare CIM ( din pacate !)NORMAL: 7.8 se misca ok, are initiativa, participa, nu am ce sa ii reprosezAnal: nu faceGFE: 8 excesiv de placuta, are initiativa. la un moment dat chiar ma gandeam ca depaseste chair atentia unei amante... Halat: 50 ron- 1/2 ora de actiune, am stat mai mult, la palavre, aproape o ora. De revenit, chiar este un raport calitate pret bun !! Merita locul din top. Si ea si colega ei de top sunt doua femei deosebite, cu care te simti excelent. 4
danaidu Reputație: -131 Postat Mai 15, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Mai 15, 2015 Deficientele apartamentul aparțin proprietarului nu chiriașului. Ha ! Chiriașul trebuie sa întrețină. 2 prosoape mari și proaspete. Ha ! Folosite și care zac pe calorifer unde sta și pisica.Minți. Te minți pe tine.Ce barbar ești tu ?! Ha !
danaidu Reputație: -131 Postat Mai 15, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Mai 15, 2015 Recenzia ta asterica e de caca adică e de culoare maron.Fă-i tu curățenie asterica căci văd ca ți la ea mult ! Ha !
asterica Reputație: 7304 Postat Mai 15, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Mai 15, 2015 Recenzia imi apartine, mi-o asum si o confirm ca parere personala. In rest, un vechi proverb romanesc spune Nu te pune cu prostul ca are mintea odihnita!Asa ca te ignor....
florineag Reputație: 337 Postat Mai 15, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Mai 15, 2015 Danaidu...ascuns in spatele taataturii esti tare in gura ca femeia la telefon...eu zic sa iti ceri scuze si sa dispari de pe forum...astfel te salvezi singur de la "ban"...asta e parerea mea!Scuze de offtopic... 1
danaidu Reputație: -131 Postat Mai 15, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Mai 15, 2015 Exact un alt vechi proverb romanesc spune: prostul dacă nu e și fudul, nu e prost destul. Fudulule !
danaidu Reputație: -131 Postat Mai 15, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Mai 15, 2015 Ați reușit să mă scârbiți cu minciunile voastre, în definitiv cu atitudinea voastră procaca.
asterica Reputație: 7304 Postat Mai 15, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Mai 15, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=df7DObfPI9g
sexycarla Reputație: 0 Postat Mai 16, 2015 Oras:Milano Oras:Milano Postat Mai 16, 2015 Non posso darvi
netis Reputație: 50 Postat Mai 16, 2015 Telefon: [email protected] Oras:ploiesti Telefon: [email protected] Oras:ploiesti Postat Mai 16, 2015 TI AUGURO BUONA FORTUNA.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum