Sari la conținut

Unde eraţi in perioada 26 aprilie - 9 mai 1986?

Postări Recomandate

• Oras:none
  • Oras:none
Postat

Prin '86 cel mai probabil pe afara la joaca si asta probabil m-a afectat, m-am pricopsit cu o boala la ochi, cu cauze necunoscute ... .

Avand in vedere ca in familie nu au existat antecedente de acest fel, radiatia din '86 a devenit principalul "suspect" poate si cauza...

Culmea e ca la 2 scari de mine sta un prieten care are exact aceasi problema ca si mine.

In final s-a rezolvat acum 5-6 ani prin transplant de cornee in afara tarii. (se vede in partea dreapta cum aratam dupa operatie)

Am fost ajutat atunci de un om pe care nu il cunosteam cu aceasi afectiune, l-am gasit pe un forum medical, mi-a dat foarte multe informatii, cu care am reusit sa rezolv.

La randul meu am ajutat alti oameni cu aceasi problema oferindu-le informatii, am fost chiar impreuna cu alte persoane la a 2a operatie.

Ceva s-a schimbat in mine in acelasi timp, de atunci, in fiecare an ajut cel putin o persoana care chiar are nevoie de ajutor, o ajut neconditionat, de multe ori anonim.

Nu e mare lucru, dar lumea ar fi un loc mult mai bun daca toti ar face asa.

A ajuta un necunoscut, daca poti, este un lucru extraordinar.

Exista si un film, foarte bun in care e prezenta aceasta idee, bineinteles la o scala mult mai mare

Pay It Forward 2000

http://www.imdb.com/title/tt0223897/

DECI, RADIATIILE M-AU AJUTAT SA DEVIN UN OM MAI BUN !

cu toate ca nu sunt sigur 100% ca sunt de vina... si nici nu o sa aflu candva...

post-41285-0-95796400-1390435113_thumb.jpg

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...