Sari la conținut

Un bombardier, alaturi de curva sa care era in pauza de la produs, ataca un Loganist

Postări Recomandate

Vizitator Cocalar21
Reputație: 0
Postat
4 minutes ago, Cocalar21 said:

Heh. Nam kef akuma da analiza a SUA. An primul rând ka LOS Angeles e complet diferit de New York sau de Miami. Dar nu sunt ei exemplu da nesiguranța pa strada. Sau sunt dk iesti bou ka mine și mergi in downtown LA fără masina noaptea si ai ghinionu sa dai peste drogalai și te iei an gura ku ei da an genere nau nimik ku tine personal 😂😂😂

Ka sa fiu mai explicit. Akolo dk suni la 911 vin an plm an 3 minute. Nu exista ka are salariu mic ka n-are gloanțe in dotare ka plm sloboz pa varza procuroru nu l-a lăsat. In 3 minute ai deja masina de poliție la fata locului cu pistoalele scoase. 

Vizitator Cocalar21
Postat
1 minute ago, Cocalar21 said:

Ka sa fiu mai explicit. Akolo dk suni la 911 vin an plm an 3 minute. Nu exista ka are salariu mic ka n-are gloanțe in dotare ka plm sloboz pa varza procuroru nu l-a lăsat. In 3 minute ai deja masina de poliție la fata locului cu pistoalele scoase. 

P.S: au salariile mai mici ca ai noștri dacă compari cu restul de salarii și cu riscul real ca pot fi împușcați de oricine care are pistol. Deci cum zikeam hai sa le mai plângem puțin de mila la ai noștri in lupta cu batranelele la taraba. 

Postat
Acum 7 minute, Cocalar21 a spus:

Eu nu kred ka o tipa kare vrea sa fie pestita suna la 112 boss. No fucking way. Punct.

Normal, ea poate a fost o exceptie si a refuzat avansurile. 

Dar tot nu cred ca a fost omorata. 

N-avea cum in timp scurt si sa o incinereze in scurt timp.  N-au gasit anchetatorii mai nimic, doar niste urme ADN.  

• Minus 1
Vizitator Cocalar21
Postat
Just now, gipsanu22 said:

Normal, ea poate a fost o exceptie si a refuzat avansurile. 

Dar tot nu cred ca a fost omorata. 

N-avea cum in timp scurt si sa o incinereze in scurt timp.  N-au gasit anchetatorii mai nimic, doar niste urme ADN.  

Bah oricum dacă asta se întâmpla in SUA erau concediați toți an plm și ieșea nu cu BLM ci cu muie generalizată ii luau pe sus și ii linșau pana in Capitoliu pe toți politicienii sub care s-a întâmplat.

Vizitator Cocalar21
Postat
3 minutes ago, Cocalar21 said:

Bah oricum dacă asta se întâmpla in SUA erau concediați toți an plm și ieșea nu cu BLM ci cu muie generalizată ii luau pe sus și ii linșau pana in Capitoliu pe toți politicienii sub care s-a întâmplat.

Sa fi sunat vreuna a lui Epstein la 911 și sa nu vina politia in 3 minute. Chiar sunt curios 😂😂😂

Postat
33 minutes ago, gipsanu22 said:

Pai sa ne mai zica cwerty ca juma' de forum e numa bun de bagat la Rahova dupa ce a fost la Tanya cand avea 16-17 anisori si presta cu buletin fals. Si ca ea e posibil sa fie si mai multe, chiar ACUM, mai ales pe la TESTATE si pe PUBLI24. 

Sunt menore undercover pa publi24? Well shit nigger de ce nu ai zis asta de la anceput, as fute ceva ilegal, da-o an pula mea pe Cristina ca e o babeta drogata la 21 de ani arata ca o batoza din aia grasa dar cu carnea tare si pielea moale, ai de plm :)))

Vizitator Cocalar21
Postat

Gata mam pliktisit. Sa între @maa5fu1.v1 pa topping sa ne zika dk orele de edukatie sexuală a le USR inklude și lektii de ke sa faki kand suni la 112 ka te omoară Dincă și politia sta la usa și așteaptă.

Postat
Chiar acum, Cocalar21 a spus:

Sa fi sunat vreuna a lui Epstein la 911 și sa nu vina politia in 3 minute. Chiar sunt curios 😂😂😂

Pai,  Epstein era protejat de administratia Clinton si bun prieten al lui Trump.

Intamplator,  si Donald Trump si Hillary Clinton erau buni prieteni prin 2001-2009, Donald fiind atunci si membru al partidului democrat. Doar cauta fotografiile de la nunta dintre Trump si Melania si o sa-i vezi si pe Clintoni acolo. 

https://media-cldnry.s-nbcnews.com/image/upload/newscms/2020_04/3196266/200121-donald-trump-wedding-bill-billary-clinton-2005-ac-443p-3196266.jpg

Nu m-ar mira ca Trump sa fi fost propulsat de democrati la alegerile din 2016 sa castige, iar Hillary sa fi jucat rolul de marioneta care sa piarda, fara nicio intentie de a deveni presedinte, si toata sarada sa fi fost un aranjament pentru a distruge Partidul Republican si conservatorismul american, singurii care mai reprezentau o alternativa reala la corporatismul progresist actual. 

Multi republicani, aia conservatori, nu aia neoconservatori ca Bush care au jucat teatru ieftin ca intotdeauna, se plang ca Trump a fost calul troian al democratilor.  Natangul ala de Jeb Bush special a fost scos la inaintare ca sa faca teatru si sa-i asigure portocaliului castigarea alegerilor nominale si sa-i asigure desemnarea sa ca candidat. 

Nu ma mira toate tampeniile facute de Trump (faza cu Biblia, faza cu asaltul Capitoliului, faza cu bautul de detergenti, faza cu Huawei si Tik-Tok)   pe care le-a comis de zici ca special a vrut sa piarda alegerile si sa-i cedeze locul lui Biden care se visa presedinte din 2016, dar nu putea sa candideze fiindca si-ar fi luat bataie de la oricare candidat republican. La vremea aia, democratii erau foarte detestati pentru ISIS, P.C.  si refugiati.  

Altfel,  daca erau adversari reali, Trump o baga pe Hillary la puscarie, si Biden, un  prieten al clanului Clinton, l-ar baga la puscarie pe Trump.

Ceea ce denota ca America a ajuns sa fie condusa de o mafie mare alcatuita din clanurile Bush si  Clinton-Trump, plus vasalii lor ca Obama si Biden, o mafie sustinuta de  corrporatii, serviciile secrete, producatorii de armament ,  moguli media  si banci centrale .  Iar democratia americana e o sarada de vreo 30 ani (a  fost si inainte, dar nu era asa, cu familii si clanuri de elita pe fata).  

Ma rog, pe mine nu ma mai mira NIMIC!  

Nu e prima oara cand realizez ca capitalismul americanesc (pe care noi romanii incercam sa-l copiem) e un mare KKT, iar democratia e doar o iluzie. 

Citat

Epstein was a longtime acquaintance of Prince Andrew and Tom Barrack,[211] and attended parties with many prominent people, including Bill Clinton, George Stephanopoulos, Donald Trump,[212] Katie Couric, Woody Allen,[213] and Harvey Weinstein.[214] His contacts included Rupert Murdoch, Michael Bloomberg, Richard Branson, Michael Jackson, Alec Baldwin and the Kennedys.[215] His contacts also included Israeli prime minister Ehud Barak, British prime minister Tony Blair, and Saudi Arabian crown prince Mohammed bin Salman.[216][217][218] Both Clinton[219] and Trump[220] claimed that they never visited Epstein's island.

• Minus 1
Vizitator Cocalar21
Postat

Pai,  Epstein era protejat de administratia Clinton si bun prieten al lui Trump.

Intamplator,  si Donald Trump si Hillary Clinton erau buni prieteni prin 2001-2009, Donald fiind atunci si membru al partidului democrat. Doar cauta fotografiile de la nunta dintre Trump si Melania si o sa-i vezi si pe Clintoni acolo. 

https://media-cldnry.s-nbcnews.com/image/upload/newscms/2020_04/3196266/200121-donald-trump-wedding-bill-billary-clinton-2005-ac-443p-3196266.jpg

Nu m-ar mira ca Trump sa fi fost propulsat de democrati la alegerile din 2016 sa castige, iar Hillary sa fi jucat rolul de marioneta care sa piarda, fara nicio intentie de a deveni presedinte, si toata sarada sa fi fost un aranjament pentru a distruge Partidul Republican si conservatorismul american, singurii care mai reprezentau o alternativa reala la corporatismul progresist actual. 

Multi republicani, aia conservatori, nu aia neoconservatori ca Bush care au jucat teatru ieftin ca intotdeauna, se plang ca Trump a fost calul troian al democratilor.  Natangul ala de Jeb Bush special a fost scos la inaintare ca sa faca teatru si sa-i asigure portocaliului castigarea alegerilor nominale si sa-i asigure desemnarea sa ca candidat. 

Nu ma mira toate tampeniile facute de Trump (faza cu Biblia, faza cu asaltul Capitoliului, faza cu bautul de detergenti, faza cu Huawei si Tik-Tok)   pe care le-a comis de zici ca special a vrut sa piarda alegerile si sa-i cedeze locul lui Biden care se visa presedinte din 2016, dar nu putea sa candideze fiindca si-ar fi luat bataie de la oricare candidat republican. La vremea aia, democratii erau foarte detestati pentru ISIS, P.C.  si refugiati.  

Altfel,  daca erau adversari reali, Trump o baga pe Hillary la puscarie, si Biden, un  prieten al clanului Clinton, l-ar baga la puscarie pe Trump.

Ceea ce denota ca America a ajuns sa fie condusa de o mafie mare alcatuita din clanurile Bush si  Clinton-Trump, plus vasalii lor ca Obama si Biden, o mafie sustinuta de  corrporatii, serviciile secrete, producatorii de armament ,  moguli media  si banci centrale .  Iar democratia americana e o sarada de vreo 30 ani (a  fost si inainte, dar nu era asa, cu familii si clanuri de elita pe fata).  

Nu e prima oara cand realizez ca capitalismul americanesc (pe care noi romanii incercam sa-l copiem) e un mare KKT, iar democratia e doar o iluzie. 

Bah a sunat una la 911 și n-au venit? 

Postat
3 minutes ago, gipsanu22 said:

Sa ami bag pula varule de ce stii si tu astea?:))

Ai uitat de e-mailurie alea "sterse" de Hilary care erau pline de programari si combinatii pentru democrati pe "insula iubirii" a lu Epstein... asta pe langa lobby-u pe care ii faceau toate corporatii pentru scutiri de impozite si alte cacaturi unde doar in California au reusit sa scoata smecheria, ca de aia e paradisu democratiilor

Vizitator Cocalar21
Postat
3 minutes ago, Cocalar21 said:

Chiar nu știu poate a sunat la 911 au venit și la ei și a zis polițistul “îmi trebuie aprobarea lu Trump sa intru”. Poate nu am aflat. Dar despre ce plm vorbim? Un cacat de țara numit România in care Miliția e mâna in mâna cu mafia și cu politicienii vs SUA unde politica este o curva dar politia nu cred ca are vreo legătura și justiția aia făcută de jurați nici nu are cum sa aibe vreo legătura.

Postat

Nu avea cum sa sune ca nu toti rapitorii de copii sunt niste amatori ca Dinca.

Realizezi ca in momentul asta, in lume, chiar si in Romania, sunt o gramada de copii rapiti si scosi la produs, si rapitorii si proxenetii aia nu ajung niciodata prinsi de politie, pentru ca sunt PROFESIONISTI!  Sunt din aia inteligenti care stiu sa manipuleze copii si sa-i mituiasca si sa-i santajeze  ca sa-i scoata la produs.  

Multi dintre cei abuzati si rapiti nu prea au curaj sa sune la politie ca li se induce si ideea in minte ca POLITIA NU FACE NIMIC, vezi  stirile din ultima vreme cu bombardieri care scapa ieftin.  

Si multi dintre copii rapiti de acei infractori care nu vor fi prinsi niciodata.............ar putea fi chiar oriunde............CHIAR AICI, PE ACEST FORUM, mai ales la SECTIUNEA TESTATE, pe rubrici pe alte judete  sau pe PUBLI24 unde umbla cu poze false. 

Eu de aia si evit sa ma duc la centuriste si  prostituate cu tarife mici de 150-300 lei si poze blurate ,  nu neaparat de frica bolilor venerice  , de frica tepelelor sau de frica pestilor...............nu  ma duc la ele pentru ca mi-e frica ca ar putea fi copile rapite cu buletin fals. 

Prefer sa ma duc la prostituate de 30-35 ani de lux de pe luxury, sa platesc 600 lei, si sa am parte de  sedinte  dezamagitoare, fara finalizare...........dar macar am garantia ca nu ajung in postura de pedo. fil si nu fac sex cu copile rapite si santajate.  

E drept ca pot fi si prin cluburi de stripteasse si saloane de masaj (dar macar astea sunt legale, sunt impozitate, iti dau bon fiscal, iar in cazul in care sunt maseuze  de sub 18 ani, macar stii ca personalul raspunde legal care face angajarile).

• Trist 1
  • Minus 1
Vizitator Cocalar21
Postat
2 minutes ago, gipsanu22 said:

Nu avea cum sa sune ca nu toti rapitorii de copii sunt niste amatori ca Dinca.

Realizezi ca in momentul asta, in lume, chiar si in Romania, sunt o gramada de copii rapiti si scosi la produs, si rapitorii si proxenetii aia nu ajung niciodata prinsi de politie, pentru ca sunt PROFESIONISTI!  Sunt din aia inteligenti care stiu sa manipuleze copii si sa-i mituiasca si sa-i santajeze  ca sa-i scoata la produs.  

Multi dintre cei abuzati si rapiti nu prea au curaj sa sune la politie ca li se induce si ideea in minte ca POLITIA NU FACE NIMIC, vezi  stirile din ultima vreme cu bombardieri care scapa ieftin.  

Si multi dintre copii rapiti de acei infractori care nu vor fi prinsi niciodata.............ar putea fi chiar oriunde............CHIAR AICI, PE ACEST FORUM, mai ales la SECTIUNEA TESTATE, pe rubrici pe alte judete  sau pe PUBLI24 unde umbla cu poze false. 

Eu de aia si evit sa ma duc la centuriste si  prostituate cu tarife mici de 150-300 lei si poze blurate ,  nu neaparat de frica bolilor venerice  , de frica tepelelor sau de frica pestilor...............nu  ma duc la ele pentru ca mi-e frica ca ar putea fi copile rapite cu buletin fals. 

Prefer sa ma duc la prostituate de 30-35 ani de lux de pe luxury, sa platesc 600 lei, si sa am parte de  sedinte  dezamagitoare, fara finalizare...........dar macar am garantia ca nu ajung in postura de pedo. fil si nu fac sex cu copile rapite si santajate.  

E drept ca pot fi si prin cluburi de stripteasse si saloane de masaj (dar macar astea sunt legale, sunt impozitate, iti dau bon fiscal, iar in cazul in care sunt maseuze  de sub 18 ani, macar stii ca personalul raspunde legal care face angajarile).

Tu realizezi ca Epstein le lua cu avionu privat și le ducea pe insula in afara jurisdicției US ca e insula lui și face ce pula lui vrea și pana la urma tot l-au prins și l-au băgat la pușcărie. Și oricum nu exista sa suni la 911 sa nu vina politia. Nu exista in plm. E mai probabil sa nu vina salvarea sau sa îți ceara asigurarea de sănătate înainte sa te bage la spital (deși nu așa fac te baga după care plătești cu un rinichi) dar NU EXISTA SA STEA POLITIA LA USA ȘTIIND CA UN DEZACSAT VIOLEAZĂ O MINORA!

Vizitator Cocalar21
Postat
Just now, Cocalar21 said:

NU EXISTA SA STEA POLITIA LA USA ȘTIIND CA UN DEZACSAT VIOLEAZĂ O MINORA!

Asa ceva se antampla doar in Burkina Faso si Columbia si in tari bananiere cum ar fi România PNListo USRista. Bagamias pwla an gura lor de japite.

Postat

Ce viata, nu voi fi niciodata un interlop in Nicaragua, Columbia, Venezuela, Mexic, sa am haremu meu de menore carora tocmai ce le-a dat ciclu si le trimit la produs, si la sfaristu saptamanii sa ies cu ele in cel mai pizda club din oras :(

Numai Telus Frigescu, Grigore Nebunu, Peti Marius Gabriel si Nicu Dragu sunt singurii oameni pe care ii cunosc de au avut privilegiu ala

Postat

Tu realizezi ca Epstein le lua cu avionu privat și le ducea pe insula in afara jurisdicției US ca e insula lui și face ce pula lui vrea și pana la urma tot l-au prins și l-au băgat la pușcărie. Și oricum nu exista sa suni la 911 sa nu vina politia. Nu exista in plm. E mai probabil sa nu vina salvarea sau sa îți ceara asigurarea de sănătate înainte sa te bage la spital (deși nu așa fac te baga după care plătești cu un rinichi) dar NU EXISTA SA STEA POLITIA LA USA ȘTIIND CA UN DEZACSAT VIOLEAZĂ O **spam editat**!

Pai nah, Romania! Asta se intampla intr-o tara cand avem niste prosti cu diplome de politisti doar pentru ca au  prins niste pile sau sunt copii de politisti.  

Iar politistii de la noi sunt doar niste bugetari in uniforma cu coate goale care fac constatari si dau amenzi.  La fel ca paznicii din orice institutie sau supermarket, cu un spray cu piper si pulan.  

Noi nu avem politie ca-n America, Germania sau Anglia unde sunt inarmati si echipati ca niste soldati care lucreaza in mediu civil.  

Poate doar jandarmeria romana, fortele de interventie de la SRI  si DICCOT  sunt bine echipate incat sa fie comparabile cu politia americaneasca. 

Cum iti explici ca la noi doar echipajele SRI, DICCOT si chiar jandarmeria au  pistoale si mitraliere de ultima generatie, dar politistii au pistoale de la 1970 toamna ?

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator Cocalar21
Postat
3 minutes ago, sifonarcaca said:

Ce viata, nu voi fi niciodata un interlop in Nicaragua, Columbia, Venezuela, Mexic, sa am haremu meu de menore carora tocmai ce le-a dat ciclu si le trimit la produs, si la sfaristu saptamanii sa ies cu ele in cel mai pizda club din oras :(

Sunal pa Rechinu boss dk mergi la el la bloc pa plaja la Cancun ie frumos pa vremuri te lua fetili direkt da pa strada, acuma an ultimii ani sa mai potolit le mai găsești prin cluburile da masaj 😂😂😂

Postat
4 minutes ago, sifonarcaca said:

Numai Telus Frigescu, Grigore Nebunu, Peti Marius Gabriel si Nicu Dragu sunt singurii oameni pe care ii cunosc de au avut privilegiu ala

Am uitat de "tineretul PSD" condus de Pictor Tonta, care in 2011 futeau curve menore luate din bancile claselor 8-12, la hotelu cumatrului Negoita, anume Rin Grand Bordel, vad ca isi pastreaza numele ca sunt o gramada de curve penale si ieftine acolo cu servicii de cacat, dar nu prea mai sunt menore

Dar ce pula mea mai conteaza? traiesc intr-o tara bananiera, fara legi, poate care urmeaza legile junglei unde pot sa ma laud si sa ma jur cu mana pa pula ca am futut o curva menora de 16 spre 17 ani, culmea si fara prezervativ, fara sa fac puscarie vre-o zi din viata mea! Doar pentru ca exista un loop-hole legal in care aia avea buletin unde avea peste 18 ani, dar in acelasi timp era fals deci si aia si pestele ei Nicu pot face puscarie in acelasi timp cu mine, daca se dovedeste ca am intretinut relatii sexuase cu o curva menora contra cost!

Asta ansemna boss laifu!

• Like 1
Vizitator Cocalar21
Postat

Pai nah, Romania! Asta se intampla intr-o tara cand avem niste prosti cu diplome de politisti doar pentru ca au  prins niste pile sau sunt copii de politisti.  

Iar politistii de la noi sunt doar niste bugetari in uniforma cu coate goale care fac constatari si dau amenzi.  La fel ca paznicii din orice institutie sau supermarket, cu un spray cu piper si pulan.  

Noi nu avem politie ca-n America, Germania sau Anglia unde sunt inarmati si echipati ca niste soldati care lucreaza in mediu civil.  

Poate doar jandarmeria romana, fortele de interventie de la SRI  si DICCOT  sunt bine echipate incat sa fie comparabile cu politia americaneasca. 

Cum iti explici ca la noi doar echipajele SRI, DICCOT si chiar jandarmeria au  pistoale si mitraliere de ultima generatie, dar politistii au pistoale de la 1970 toamna ?

Bah prietene. Eu dacă eram polițist și îmi zicea Iohanus “bah coaie nu intra ca doarme și-l trezești și nai mandat” îl loam pe Iohanus îl futeam an cur îl băgăm in casa și-i ziceam lu Dincă “coaie fresh meat dai la buci și laso pa aia” indiferent ca naveam pistolu la mine.

Vizitator Cocalar21
Postat
2 minutes ago, sifonarcaca said:

Am uitat de "tineretul PSD" condus de Pictor Tonta, care in 2011 futeau curve menore luate din bancile claselor 8-12, la hotelu cumatrului Negoita, anume Rin Grand Bordel, vad ca isi pastreaza numele ca sunt o gramada de curve penale si ieftine acolo cu servicii de cacat, dar nu prea mai sunt menore

Dar ce pula mea mai conteaza? traiesc intr-o tara bananiera, fara legi, poate care urmeaza legile junglei unde pot sa ma laud si sa ma jur cu mana pa pula ca am futut o curva menora de 16 spre 17 ani, culmea si fara prezervativ, fara sa fac puscarie vre-o zi din viata mea! Doar pentru ca exista un loop-hole legal in care aia avea buletin unde avea peste 18 ani, dar in acelasi timp era fals deci si aia si pestele ei Nicu pot face puscarie in acelasi timp cu mine, daca se dovedeste ca am intretinut relatii sexuase cu o curva menora contra cost!

Asta ansemna boss laifu!

Eu pot sa ma jur cu mâna pa pwla ca știu jandarmi care a futut menore civile cu acordu lor și? Bine ai venit an România 😂😂😂😂

Vizitator Cocalar21
Postat
Just now, Cocalar21 said:

Eu pot sa ma jur cu mâna pa pwla ca știu jandarmi care a futut menore civile cu acordu lor și? Bine ai venit an România 😂😂😂😂

4 minutes ago, sifonarcaca said:

Asta ansemna boss laifu!

Apropo nai văzut nikiodata salvarea kare oprește la kurve sa dea o muie? Pai ai fakut umbra pământului degeaba boss 😂😂😂

Postat
Acum 8 minute, Cocalar21 a spus:

Asa ceva se antampla doar in Burkina Faso si Columbia si in tari bananiere cum ar fi România PNListo USRista. Bagamias pwla an gura lor de japite.

Cazul din Caracal s-a intamplat in Romania PSD-ista cand era Dancila premier in vara 2019.  

Si imi amintesc ca si pe vremea lui Nastase erau copile rapite....poate iti mai aduci aminte de stirea aia cu eleva rapita, violata, omorata si aruncata la tomberon in nu stiu ce sat sau localitate prin 2003.  Tacsu' s-a sinucis dupa cativa ani de durere.  

Imi amintesc cand eram elev in clasa I-II ca ma tot speriau parintii cu povesti despre elevi rapiti cu masini negre. O colega mi-a povestit ca o prietena de-a ei , o vecina, a fost rapita din fata blocului si de atunci nu se mai stie nimic.  

Cat despre criminalul care a fost arestat si condamnat probabil pe viata, au dat un reportaj cu el cum  s-a apucat de pictat icoane in puscarie. :D   :) 

Si imi amintesc ca odata a vrut unu' cu o fata de doomer   drogat in trening,  sa ma ademeneasca pe mine si pe sora'mea. Asteptam dupa parinti in parcare sa plecam, si ala trecuse si ne intreba  daca "vrem castane".  

Erau multi rapitori de copii si atunci prin 2000-2004 cand era PSD la putere, dar nu prea se raportau decat cazurile grave. 

Apropo, Iohannis e si el bagat intr-un scandal din asta cu trafic cu copii......dar presa a uitat.   SASE CASE DIN MEDITATII...sanchi :)  

Prostii, printre care si eu, tot l-am votat pentru ca il detestam pe Ponta mitomanul.  

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator Cocalar21
Postat
1 minute ago, gipsanu22 said:

Cazul din Caracal s-a intamplat in Romania PSD-ista cand era Dancila premier in vara 2019.  

Si imi amintesc ca si pe vremea lui Nastase erau copile rapite....poate iti mai aduci aminte de stirea aia cu eleva rapita, violata, omorata si aruncata la tomberon in nu stiu ce sat sau localitate prin 2003.  Tacsu' s-a sinucis dupa cativa ani de durere.  

Imi amintesc cand eram elev in clasa I-II ca ma tot speriau parintii cu povesti despre elevi rapiti cu masini negre. O colega mi-a povestit ca o prietena de-a ei , o vecina, a fost rapita din fata blocului si de atunci nu se mai stie nimic.  

Cat despre criminalul care a fost arestat si condamnat probabil pe viata, au dat un reportaj cu el cum  s-a apucat de pictat icoane in puscarie. :D   :) 

Si imi amintesc ca odata a vrut unu' cu o fata de doomer   drogat in trening,  sa ma ademeneasca pe mine si pe sora'mea. Asteptam dupa parinti in parcare sa plecam, si ala trecuse si ne intreba  daca "vrem castane".  

Erau multi rapitori de copii si atunci prin 2000-2004 cand era PSD la putere, dar nu prea se raportau decat cazurile grave. 

Apropo, Iohannis e si el bagat intr-un scandal din asta cu trafic cu copii......dar presa a uitat.   SASE CASE DIN MEDITATII...sanchi :)  

Prostii, printre care si eu, tot l-am votat pentru ca il detestam pe Ponta mitomanul.  

Caracal sa antamplat sub PNL după ke șia loat țara anapoi pedofilii. Nu ka as avea vreo afektiune pt PSD. Mias baga pwla in gatu lor an mod egal. Și coaiele an USR.

Postat

Ba dar Denisa din Motru chiar era virgina? Ca am avut un drum anu asta pe acolo, a trebuit sa las o curva acolo ca nu gasea uber, si e un cacat de sat, vai de mortii ei, normal ca nu am futut-o ca stiam ca e curva si inghite tot slobozu din lume plus ca nu eram genul ei, sau ea al meu, am facut-o din mila, asa cum iubesc animalutele amarate lesinate de foame, asa iubesc si curvele rupte de foame vai de mortii lor, asa cum dau de mancare unei pisici schiloade, sau uni catel, asa fac o favoare si unei curve vai mortii ei, cu mamica si bunicuta bolnava de boala lu chalache, dar cand ma musca de mana, gen cand aflu ca defapt boala lu calache nu e defapt a lu calache, turbez si ma dezlantuiesc si musc si eu inapoi, astept momentu potrivit pentru niste dezvaluiri de senzatie pe plan national, despre o tiganca haladita care a gasit un prost cu bani, de era pestita de un pielea pulii care lucreaza la un Ballroom de evenimente si isi pestea tigancile dansatoarele din buric care mergeau la nunti si botezuri, pe sfanta vineri hahahahaha

Postat

BA, BAIATULEEEEEEEEE, cu ce calm si cu ce zambet morbid se jura Iohannis ca n-a agresat persoane...NICIODATA  :D   :) 

MINUTUL 3:53 E MAXIM!  :laugh2

BA, SERIOS, EU PE ASTA L-AM VOTAT PRESEDINTE IN 2014?  

• Haha 1
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...