kasiano Reputație: 27 Postat Iunie 28, 2015 Oras:Necunoscuta Oras:Necunoscuta Partajează Postat Iunie 28, 2015 POZE RECENTE VA PUP. DE ASTAZI MA GASITI LA LOCATIE Buna Stella, curiozitate, am vazut mentionat ca faci si uro, eu am o fantezie cu asa ceva, spune-mi tu cum faci pipi? Tare (cu zgomot) sau Incet si mult (cantitate) sau amandoua? detaliaza putin, sunt interesat! Link spre comentariu
laurelian Reputație: 2012 Postat Iunie 28, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iunie 28, 2015 POZE RECENTE VA PUP. DE ASTAZI MA GASITI LA LOCATIE Buna Stella, curiozitate, am vazut mentionat ca faci si uro, eu am o fantezie cu asa ceva, spune-mi tu cum faci pipi? Tare (cu zgomot) sau Incet si mult (cantitate) sau amandoua? detaliaza putin, sunt interesat!Eventual poate să dea și o bășină ca să compenseze lipsa zgomotului. Ce zici? Link spre comentariu
sstela49 Reputație: 61 Postat Iulie 7, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 7, 2015 Eventual poate să dea și o bășină ca să compenseze lipsa zgomotului. Ce zici? POZE RECENTE VA PUP. DE ASTAZI MA GASITI LA LOCATIE Buna Stella, curiozitate, am vazut mentionat ca faci si uro, eu am o fantezie cu asa ceva, spune-mi tu cum faci pipi? Tare (cu zgomot) sau Incet si mult (cantitate) sau amandoua? detaliaza putin, sunt interesat!Buna pentru mai multe detalii suna-ma Link spre comentariu
sstela49 Reputație: 61 Postat Iulie 13, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 13, 2015 Programul te rog ,vreau sa-ti trag o vizita ? mersi o zi buna .Buna de la ora 10.00 dimineata pana la 21.00 Link spre comentariu
sstela49 Reputație: 61 Postat Iulie 17, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 17, 2015 Programul te rog ,vreau sa-ti trag o vizita ? mersi o zi buna .Buna de la ora 10.00 dimineata pana la 21.00 Link spre comentariu
sstela49 Reputație: 61 Postat Iulie 27, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 27, 2015 Buna de la ora 10.00 dimineata pana la 21.00Buna de la ora 10.00 dimineata pana la 21.00 Link spre comentariu
arabelu Reputație: 29 Postat Iulie 28, 2015 Partajează Postat Iulie 28, 2015 Atentie mare baieti ca brazilianca noastra cam da tepe. Am patit-o vineri cand am avut programare ferma pentru Ora 13 si ce sa vezi...de la 12:45 n-a mai raspuns la tel. Poate e aglomerata, poate nu mai are chef, poate e prea cald dar fata nu prea tine cont ca ne pune pe drumuri, important e sa-si faca suma pe zi si fraierii sa mai incerce, poate o gasim libera. Link spre comentariu
only-me Reputație: 17083 Postat Iulie 28, 2015 Oras:Bucale Oras:Bucale Partajează Postat Iulie 28, 2015 Atentie mare baieti ca brazilianca noastra cam da tepe. Am patit-o vineri cand am avut programare ferma pentru Ora 13 si ce sa vezi...de la 12:45 n-a mai raspuns la tel. Poate e aglomerata, poate nu mai are chef, poate e prea cald dar fata nu prea tine cont ca ne pune pe drumuri, important e sa-si faca suma pe zi si fraierii sa mai incerce, poate o gasim libera.Daca ai cucu mare,nu ai pierdut nimic :laugh2 5 Link spre comentariu
sstela49 Reputație: 61 Postat Iulie 30, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 30, 2015 Atentie mare baieti ca brazilianca noastra cam da tepe. Am patit-o vineri cand am avut programare ferma pentru Ora 13 si ce sa vezi...de la 12:45 n-a mai raspuns la tel. Poate e aglomerata, poate nu mai are chef, poate e prea cald dar fata nu prea tine cont ca ne pune pe drumuri, important e sa-si faca suma pe zi si fraierii sa mai incerce, poate o gasim libera.ce sa zic...nu mia placut exprimarea esti primul care scrie ca as da (tepe) nu vreau sa ma justific in vreun fel dar unui om i se poate intimpla orice pe parcursul unei zile.Daca intradevar nu am mai raspuns la telefon inseamna ca am avut o problema poate.NU pun pe nimeni pe drum degeaba,nu e genul meu,cine ma cunoaste stie.Si NU e important sa=mi fac suma.cind sint la munca sint de gasit,programul meu insemiind 10 dimineata 21.00,dar doamne fereste daca apare cv neprevazut.Si avioanele mai cad.....probabil cind a fost posibil sai dau ms domnului trecuse ceva timp si nu am vrut sa deranjez sau sa cauzez probleme. 1 Link spre comentariu
sstela49 Reputație: 61 Postat August 5, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 5, 2015 Buna la toata lumea am fost cateva zile in concediu de azi sunt disponibila la locatie. puici,,,, Link spre comentariu
matiz Reputație: 132 Postat August 5, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 5, 2015 sarut mana Stelao partida de cunilingus si anilingus accepti sa ne intalnim? ca sex nu cred ca poate fi vorba deoarece o am cam micuta Link spre comentariu
sstela49 Reputație: 61 Postat August 6, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 6, 2015 sarut mana Stelao partida de cunilingus si anilingus accepti sa ne intalnim? ca sex nu cred ca poate fi vorba deoarece o am cam micuta Buna da te astept.Nu e problema mare sa nu fie,caci cu mica ne descurcam...... Link spre comentariu
matiz Reputație: 132 Postat August 6, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 6, 2015 si un pret doar pentru cunilingus se poate?multumesc frumos,si felicitari pentru gusturile mele arati super super bine abia astept sa ne intalnim Link spre comentariu
Vizitator mcb988 Reputație: 0 Postat August 6, 2015 Partajează Postat August 6, 2015 Programul te rog ,vreau sa-ti trag o vizita ? mersi o zi buna .Nu ai credit? Ai dat toti banii pe bere la PET?? Link spre comentariu
arabelu Reputație: 29 Postat August 10, 2015 Partajează Postat August 10, 2015 ce sa zic...nu mia placut exprimarea esti primul care scrie ca as da (tepe) nu vreau sa ma justific in vreun fel dar unui om i se poate intimpla orice pe parcursul unei zile.Daca intradevar nu am mai raspuns la telefon inseamna ca am avut o problema poate.NU pun pe nimeni pe drum degeaba,nu e genul meu,cine ma cunoaste stie.Si NU e important sa=mi fac suma.cind sint la munca sint de gasit,programul meu insemiind 10 dimineata 21.00,dar doamne fereste daca apare cv neprevazut.Si avioanele mai cad.....probabil cind a fost posibil sai dau ms domnului trecuse ceva timp si nu am vrut sa deranjez sau sa cauzez probleme.Tie nu ti-a placut exprimarea, mie nu mi-a placut raspunsul. Adica, cu alte ocazii cand nu raspundeai ma cautai la telefon ca sa ma reprogramezi fara nicio apasare sau retinere si acum asa din senin te feresti sa-mi dai macar un sms? Cat de ipocrita poti sa fi? Si, apropo....... Da, cateodata mai cad si avioane dar cineva plateste pentru asta! Link spre comentariu
addictedtodt Reputație: 1 Postat August 13, 2015 Partajează Postat August 13, 2015 Lucrezi si in weekend? Cat e pt oral? Link spre comentariu
damnson Reputație: 0 Postat August 16, 2015 Partajează Postat August 16, 2015 Stela draga mea, cred ca iti voi face o vizita saptamana asta. Pacat ca nu primesti cu analul Link spre comentariu
sstela49 Reputație: 61 Postat August 18, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 18, 2015 Stela draga mea, cred ca iti voi face o vizita saptamana asta. Pacat ca nu primesti cu analul Buna te astept de azi am revenit poop. Link spre comentariu
perpulis Reputație: 400 Postat August 18, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 18, 2015 Am fost astazi la stela la ora 12:30, programare facuta de dimineata , a respectat ora la care am fost programat!Zona dristor, garsoniera curata , dar foarte intunecata, lumina de la un tv si parca o mica veioza!La baie cat de cat ok, un singur gel de dush mare, prosopul curat!Actiunea a decurs cu un oral fff bun si cu mult deep , jucat cu sanii aia mari nota 9 pt ei , putin normal pe la spate si finalizare faciala!Oral 9 Normal a fost fff putin dar s a miscat bine , nota 9Halatul 100 lei o singura finalizare fara graba!Tks stela si data viit iau o ora!Ciocane tari! 2 Link spre comentariu
andrei255 Reputație: -28 Postat August 19, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 19, 2015 buna, am o intrebare la tine, as vrea sa stiu daca esti aceeasi persoana ce avea numarul 0766985759 in 2012, nu-mi raspunde aici ci pe adresa [email protected] (din poze semeni foarte mult cu acea persoana).o zi buna ! Buna te astept de azi am revenit poop. 1 Link spre comentariu
sstela49 Reputație: 61 Postat August 19, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 19, 2015 buna, am o intrebare la tine, as vrea sa stiu daca esti aceeasi persoana ce avea numarul 0766985759 in 2012, nu-mi raspunde aici ci pe adresa [email protected] (din poze semeni foarte mult cu acea persoana).o zi buna !Buna nu am avut numarul asta. Link spre comentariu
sstela49 Reputație: 61 Postat August 22, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 22, 2015 Lucrezi si in weekend? Cat e pt oral?Buna weekend asta ma poti gasi astept un tell. de la tine Link spre comentariu
sstela49 Reputație: 61 Postat August 30, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 30, 2015 Am fost astazi la stela la ora 12:30, programare facuta de dimineata , a respectat ora la care am fost programat!Zona dristor, garsoniera curata , dar foarte intunecata, lumina de la un tv si parca o mica veioza!La baie cat de cat ok, un singur gel de dush mare, prosopul curat!Actiunea a decurs cu un oral fff bun si cu mult deep , jucat cu sanii aia mari nota 9 pt ei , putin normal pe la spate si finalizare faciala!Oral 9Normal a fost fff putin dar s a miscat bine , nota 9Halatul 100 lei o singura finalizare fara graba!Tks stela si data viit iau o ora!Ciocane tari!Ms. pupik.... Link spre comentariu
only-me Reputație: 17083 Postat August 31, 2015 Oras:Bucale Oras:Bucale Partajează Postat August 31, 2015 Stela draga mea, cred ca iti voi face o vizita saptamana asta. Pacat ca nu primesti cu analul Vezi ca acu' primeste cu Steaua,du-te repede!! :laugh2 . 2 Link spre comentariu
strong Reputație: 1138 Postat August 31, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 31, 2015 Daca e "carnaval" merg si eu . 5 5 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum