Sari la conținut

Stela dristor 0762866611

Postări Recomandate

• Oras:Bucale
  • Oras:Bucale

nea picoane nu-i de ras domnule,ca saracu a ramas nefutut.

:)

:)

Sa mai taie din ea, da-o dreaq... :laugh2  :laugh2  :laugh2

Daca e prea groasa se impune prelucrarea prin aschiere,respectiv luarea la strung pana se ajunge la niste cote cumsecade acceptate de dna Steluta.

Invidiosilorrrr... :slap2 :rax2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

https://www.youtube.com/watch?v=wh3MA2DWpNI  :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

:laugh2 :laugh2 :laugh2
Link spre comentariu
  • Oras:craiova
  • Oras:craiova

Cred ca foloseste standardele internationale.Am citit azi un studiu americanesc ce concluziona:lungimea recomandata 13,hai 13,5 cm,diametru3,5-3,7 cm.MIORITICII NECONFORMI CU STANDARDELE NASA SA SE ""APTINA"

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti

Daca tot este plecata prin tarile calde...si nu o mai intereseaza de noi...de ce mai este lasata la TOP..

Daca si a inceput activitatea pentru o perioada sa fie trecuta la sectiunea corespunzatoare, asa cum sa mai si intamplat aici cu diferite fete

• Like 1
Link spre comentariu

Buna la toata lumea . Nu cred ca este vorba de nici un interes faptul ca asi fi in top , daca am ajuns acolo este probabil pentru prestatiile mele , care nu cred ca se diminueaza prin faptul ca am fost plecata ,sau ca voi mai pleca . Oricum am revenit in tara si ma gasiti la locatie dupa sarbatori , Paste fericit tuturor.

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Buna  la toata lumea . Am revenit , si ma gasiti la locatie {aceiasi locatie } singura diferenta este pretul pentru serviciile mele . 30 minute 100ron. ora 200 , va pup

Muicaaa! Ce de cascarabeti!

Link spre comentariu

fata asta mai e sau nu......?

mda ai si tu dreptate...sa mai dea de stire..daca mai exista...am vazut ca intra pe forum...dar nu mai zice nimic....mai este si la top....ceva actualizare servicii...poze....etc..nimic...dar sta la top...

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...