uceniculcurvar Reputație: 1 Postat Decembrie 27, 2013 Oras:Constanta, Romania Oras:Constanta, Romania Postat Decembrie 27, 2013 a prestat prin constanta si prin ungaria acum putin timp...este din constanta..detine un beach bar in mamaia. vara ..sunt interesat daca o cunoaste cineva sau a fost careva la ea >>?? 1
geon90 Reputație: 936 Postat Decembrie 27, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 27, 2013 nume de scena sensual jane ..am tot observat-o prin mamaia .....chiar sunt curios cam pe la ce tarife presteaza (daca presteaza )
uceniculcurvar Reputație: 1 Postat Decembrie 27, 2013 Oras:Constanta, Romania Oras:Constanta, Romania Autor Postat Decembrie 27, 2013 si mie imi pare foarte cunoscuta figura ei de prin constanta.....imi poti spune prin ce zona ai vazut-o multumesc mult ! 1
johnholmes Reputație: 4731 Postat Decembrie 27, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Decembrie 27, 2013 eu cred ca am vazut-o o data la covrigaria din tomis II. cred ca cumpara braga si placinta!
uceniculcurvar Reputație: 1 Postat Decembrie 27, 2013 Oras:Constanta, Romania Oras:Constanta, Romania Autor Postat Decembrie 27, 2013 ca si locatie in constanta presta prin portul tomis...pe acolo are apartamentul 1
uceniculcurvar Reputație: 1 Postat Decembrie 27, 2013 Oras:Constanta, Romania Oras:Constanta, Romania Autor Postat Decembrie 27, 2013 eu cred ca am vazut-o o data la covrigaria din tomis II. cred ca cumpara braga si placinta!acum mult timp sau mai recent ai vazut-o ?
farmacistu Reputație: 576 Postat Decembrie 27, 2013 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Decembrie 27, 2013 Saptamana trecută era.. Da oare are proteza ca parca taraia asa picioru stâng ?
patrick82 Reputație: 1773 Postat Decembrie 27, 2013 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Decembrie 27, 2013 Bai ucenicule, lasa-ne tata cu primitivismele astea. Eu zic ca dumneata trolezi doar, doar ridici si tu un val. Sa mor daca nu iti ridicam noi valul ala dar, baga odata recenzia aia! 2
johnholmes Reputație: 4731 Postat Decembrie 27, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Decembrie 27, 2013 Saptamana trecută era.. Da oare are proteza ca parca taraia asa picioru stâng ? nu era stangu', de ce il derutezi si il dezinformezi, era dreptu'! ca si locatie in constanta presta prin portul tomis...pe acolo are apartamentul auzi, da' pe la care debarcader prin portul tomis presta, ca am dat la peste o data acolo si n-am vazut-o! 2
gyo_77 Reputație: 2327 Postat Decembrie 28, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 28, 2013 am cercetat profilul ala de FB, e drept ca seamana destul de bine!nu stiu ce sa zic, poate ne dai mai multe detalii ca banuiesc ca prin PM pe facebook nu va accepta!
uceniculcurvar Reputație: 1 Postat Decembrie 28, 2013 Oras:Constanta, Romania Oras:Constanta, Romania Autor Postat Decembrie 28, 2013 Accepta . Este profilul ei uitate la poze mai atent
geone Reputație: -476 Postat Decembrie 28, 2013 Oras:Abc Oras:Abc Postat Decembrie 28, 2013 Mie nu mi se pare cine stie ce, bat pariu ca mai multi te duci sa futi brandul, eu o sa ma rezum la fetele noastre de la top. O sa ma razgandesc doar in cazul in care va spune cineva ca a fost WOW ... 3 5
Postări Recomandate