scorpionul Reputație: 1956 Postat Decembrie 28, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 28, 2013 Salutare la toata lumea, fratilor am si eu o fantezie sa fac sex cu un cuplu, am tot fost la diverse fetite de pe forum in stanga si in dreapta dar nu am facut pana acuma cu un cuplu (un el si o ea). Daca stie cineva un cuplu ok sau imi recomanda si mie, raman dator, fac cinste. Astept recomandari din partea voastra.Multumesc mult si o zi buna sa aveti.
vladviorel Reputație: 0 Postat Decembrie 29, 2013 Postat Decembrie 29, 2013 da, colegu are dreptate si pe mine m-ar interesa un cuplu, ca pe net nu prea am gasit cine sie ce si nu prea am mare incredere in ce sunt acuma.Daca stie cineva ceva rog sa posteze o informatie.Sarbatori fericite la toata lumea.
dinozauru Reputație: 835 Postat Decembrie 29, 2013 Oras:Satul cu ministri Oras:Satul cu ministri Postat Decembrie 29, 2013 https://nimfomane.com/forum/topic/12063-doamna-casatorita-0722966960/?hl=%2B0722966960&do=findComment&comment=168405Puteti merge cu incredere.
scorpionul Reputație: 1956 Postat Ianuarie 6, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 6, 2014 multumesc mult, o sa incerc saptamana asta sa vad daca pot da de ei (scuze de raspuns cu intarziere dar am fost plecat) si La multi ani! la toata lumea
scorpionul Reputație: 1956 Postat Ianuarie 13, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 13, 2014 In urma recomandarii primite, am sunat si incercat cuplul respectiv, dar din pacate nu s-a realizat nimica.Sunat la nr. de tel gasit in post-ul respectiv, vb cu ei si stabilit o ora de intalnire. Intra devar stau pe Vatra Luminoasa cu intrare pe la un gang, dar cand a veni sa ma inia sotul din fata gangului mi sa taiat toata pofta. Sotul fiind un tip cam garbovit, putin ursuz, si cam cocosat. Schimbat 2-3 cuvinte cu el pana la ap si cand am vazut-o pe ea, Mihaela parca a zis numai gata am zis stop. Mi-am cerut suze pentru deranjul creat si am plecat. Nu a fost acea chimie nici macar cu ea, ca am inteles ca face si la sinplu. Asta e poate alta data.Multumesc inca o data pentru recomandare, dar nu a mers. Daca mai are cineva vreo recomandare, sau cunoasteti cupluri pentru placeri astept un semn din partea voastra si va raman datori.
dinozauru Reputație: 835 Postat Ianuarie 13, 2014 Oras:Satul cu ministri Oras:Satul cu ministri Postat Ianuarie 13, 2014 La 13.01.2014 la 16:23, scorpionul a spus: In urma recomandarii primite, am sunat si incercat cuplul respectiv, dar din pacate nu s-a realizat nimica.Sunat la nr. de tel gasit in post-ul respectiv, vb cu ei si stabilit o ora de intalnire. Intra devar stau pe Vatra Luminoasa cu intrare pe la un gang, dar cand a veni sa ma inia sotul din fata gangului mi sa taiat toata pofta. Sotul fiind un tip cam garbovit, putin ursuz, si cam cocosat. Schimbat 2-3 cuvinte cu el pana la ap si cand am vazut-o pe ea, Mihaela parca a zis numai gata am zis stop. Mi-am cerut suze pentru deranjul creat si am plecat. Nu a fost acea chimie nici macar cu ea, ca am inteles ca face si la sinplu. Asta e poate alta data.Multumesc inca o data pentru recomandare, dar nu a mers. Daca mai are cineva vreo recomandare, sau cunoasteti cupluri pentru placeri astept un semn din partea voastra si va raman datori.Te rog sa muti postarea la locul ei, in topicul indicat de mine, de unde ai laut si numarul de telefon.
dem radulescu Reputație: 184 Postat Ianuarie 13, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 13, 2014 Scorpionule,pe topicul din Cluj,la testate,e un cuplu Raul&Alexa.Poze sunt,recenzii gramada, daca ai ceva delegatii,poate se leaga.Eu nu am fost,deci nu-ti pot spune nimic concret,dar recenziile par bune.Succes!
scorpionul Reputație: 1956 Postat Ianuarie 19, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 19, 2014 scuze ca raspund asa de greu, dar nu stiu cum sa maut postul.Inca o data imi cer scuze, dar ajutama sa mut recenzia.Multumesc mult
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum