dem radulescu Reputație: 184 Postat Decembrie 28, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 28, 2013 Verifica-ti si rinichii,dupa urolog.Bafta!
geone Reputație: -476 Postat Decembrie 28, 2013 Oras:Abc Oras:Abc Postat Decembrie 28, 2013 Ma asteptam la un video cu dem radulescu 2 5
chris73 Reputație: 3808 Postat Decembrie 28, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 28, 2013 @TraceKira, E simplu:Cred ca ai mancat picant, ai baut ca porcul si ai dormit o zi intreaga…Apoi, cand te-ai trezit, ai avut dureri de cap de la mahmureala, te-ai pisat concentrat (de, dupa o zi de somn), te-a apucat usturimea de la picant si mancarimea pentru ca nu te-ai spalat de 2 zile… Deci mai usor cu excesele in timpul sarbatorilor! Bravo Amada, ai talent innascut de doctoritza!
the godfather Reputație: -1028 Postat Decembrie 28, 2013 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Decembrie 28, 2013 din ciclul " ce face laba din om "....mâine poimâine o sa vi sa ne spui ca ai rămas GRAVID ...și nu îți imaginezi cum? ca ai făcut totul protejat. ... 3 1
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat Decembrie 28, 2013 Oras:Catania Oras:Catania Postat Decembrie 28, 2013 1
-Marius- Reputație: 1430 Postat Decembrie 29, 2013 Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Postat Decembrie 29, 2013 Sincer vorbind cred ca ai infectei urinara - de la aia poti sa faci temperatura si sa fi varza o perioada destul de lunga (ciprinol ). Da acum o chestie smechera - nu sunt, si 99% (de aici) nu suntem doctori - asa ca ce rahat faci pe impuscatu' aici: "stau sa mor da' parca as scrie pe ceva pe forum sa par interesant" .Despre faptul ca-ti prezinti afectiunile ampulea pe ditamai forumul....nu-mi trece prin cap antidotul Eu chiar nu sunt genul care sa ma iau de cineva - mai ales prin "ecran" - fiindca mi se pare inutil, dar la tine de fiecar data cand iti citesc vreo postare imi da cu virgula si-mi pierd speranta...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum