upgrade Reputație: 7 Postat Decembrie 29, 2013 Oras:targoviste Oras:targoviste Postat Decembrie 29, 2013 DOAMNA, 42, bruneta, pasionala, sani provocatori,te astept. Suna-ma doar daca esti sigur ca vrei savii. Doar pt. cateva clipe de relaxare si evadare dinmonotonia zilnica. Poze noi in locatie.Pantelimon.
upgrade Reputație: 7 Postat Decembrie 29, 2013 Oras:targoviste Oras:targoviste Autor Postat Decembrie 29, 2013 Pe doamna cu numarul din titlu o urmaresc de mult timp si nu este noua pe aici dar nici recenzii nu gasesc sau poate nu stiu eu sa caut. Am sunat la nr de tel dar fara rezultate si m-am gandit sa pun o intrebare pe aici pe forum poate un binevoitor ne imparaseste din experienta lui.
dinozauru Reputație: 835 Postat Decembrie 29, 2013 Oras:Satul cu ministri Oras:Satul cu ministri Postat Decembrie 29, 2013 Este posibil sa activeze in aceeasi locatie cu cea de aici http://nimfomane.com/forum/topic/12606-blonda-matura-35-de-ani/?hl=%2B0721069992&do=findComment&comment=187515 Sau in aceeasi locatie acum este cea de aici. Spre exemplificare fiti atenti la decor, pat, lenjerie, noptiera, ursulet, atasez cateva fotografii.
multsimulta Reputație: 262 Postat Ianuarie 19, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 19, 2014 ROG ADMINISTRATORUL SA STEARGA ACEST POST...Nu isi mai are rostul,... am facut eu o recentie asa cum se cuvine dar am vrut sa fie vingina postarea nu mazgalita de altii si eu sa vin cu completari.. sper sa inteleaga si sa fie ingaduitor cu mine acest domn administrator. Multumesc anticipat.
dinozauru Reputație: 835 Postat Ianuarie 19, 2014 Oras:Satul cu ministri Oras:Satul cu ministri Postat Ianuarie 19, 2014 ROG ADMINISTRATORUL SA STEARGA ACEST POST...Nu isi mai are rostul,... am facut eu o recentie asa cum se cuvine dar am vrut sa fie vingina postarea nu mazgalita de altii si eu sa vin cu completari.. sper sa inteleaga si sa fie ingaduitor cu mine acest domn administrator. Multumesc anticipat.Auzi fratioare, daca fiecare am deschide cate un topic nou, ca vezi Doamne, au mai scris (mazgalit) si altii in alt topic, unde am ajunge, ce dracu, esti pustan de vii cu asemenea argumente puerile de pustoaica necordita? Si ce plm e aia recentie, ca pe tatstatura de la z la t este distanta mare. Pisicuts tu hotarasti, inchizi acest topic, sau lipesti (muti) recentia gingasului aici, la topicul initial deschis damezei in cauza.
Postări Recomandate