Sari la conținut

Teapa sau ceva pe bune?

Postări Recomandate

• Oras:Oradea
Postat

Doar sa presupun pot…ca întâlniri propriu zise ciuciu. FAKE. 

Si mai existau ceva anunțuri in trecut similare…tot contact pe whatapp…intram in vorba totul ok  Schimb de poze etc  și când zic sa ne auzim,direct Block. 

Țin sa cred ca ii bărbat care duce lipsa de atenție. 

• Like 2
Postat

Vb cu el de 2 zile si zice sa ne vedem prima data la o cafea dar vrea exact când nu pot eu

• Like 1
  • Oras:oradea
Postat

dupa lungi discutii cu prtagonistii anuntului am resusit sa ii intalnesc

sunt f tineri, am povestit putin in parc si am mers la ei

tipa o face pt el, au recunsocut amandoi asta si nu stie, aofst destul de ciudat

dar am putut sa o sarut si pe gura si a raspuns la sarut

am facut un numar, a vrut doar misionar si este statica, nu se implica

locatie velenta la fostul camin, langa autogara

• Mersi 1
Postat
1 oră în urmă, genpaul a spus:

dupa lungi discutii cu prtagonistii anuntului am resusit sa ii intalnesc

sunt f tineri, am povestit putin in parc si am mers la ei

tipa o face pt el, au recunsocut amandoi asta si nu stie, aofst destul de ciudat

dar am putut sa o sarut si pe gura si a raspuns la sarut

am facut un numar, a vrut doar misionar si este statica, nu se implica

locatie velenta la fostul camin, langa autogara

Sunt tigani? Cat a costat toată distracția? Merita? Ceva artificii, extra-uri? Sta de ata tpul cand ii arzi femeia? Sau participa? 

Postat

nu sunt tigani, artifcii zero, tipa abia s-a lasat dezbrcata, se tot acoperea, nu o face cu placere

dar dupa ce ne-am sarutat si am excitato putin s-a mai incalzit, 

tipu si-o freca in timp ce ii futeam iubita, a terminat mai repde ca mine si s-o dus in baie

• Mersi 1
Postat

Oral face sau doar desface cracii? Hai ca m.ai facut interesat. Poza reala? Nu ma interesează dacă o face pt el ca multe fac asa, măcar ei recunosc. 

Postat
Chiar acum, venom5 a spus:

Tarif?

poza e reala

oral nu face, si nici nu accepta alta pozitie, a zis ca deventual data viitoare

ca atitudien e simtita fata dar se vede ca nu stie, si nu o face ca vrea ea

dar merita incercata fiind la inceput e cea mai stramta intalnita pana acum

nu e cintracost cica

dar eu i-am dus un parfum bunicel

• Like 1
Postat
La 02.07.2021 la 16:53, genpaul a spus:

poza e reala

oral nu face, si nici nu accepta alta pozitie, a zis ca deventual data viitoare

ca atitudien e simtita fata dar se vede ca nu stie, si nu o face ca vrea ea

dar merita incercata fiind la inceput e cea mai stramta intalnita pana acum

nu e cintracost cica

dar eu i-am dus un parfum bunicel

Altfel de contact nu se poate? Telefon, mesaje, telegram sau fb? Ca fix watsapp nu as folosi

• Like 1
Postat

salutare,

am reusit sa o bifez pe protoagonista din anunt

este adevarat trebuie rabdare cu ei, sunt complicati si se decid greu, chiar uneri iti dau planrile peste cap

una peste alta experienta relativ ok, i-am cerut lui sa o dezbrace si sa o incalzeasca, apoi cu mare greutate am resuit sa o conving sa faca un oral. dar se vede ca habar nu are m-a atins cu dintii, si dupa cateva secunde am renuntat

am puso misonar si destul de greu am resusit sa o penetrez eu putin mai dotat si domnita mica rau(ghinionul ei). s-a palns ca o doare dar m-am prefacut ca nu aud si am continuat

i-am cerut sa vina peste mine dar nu avrut, am puso caprad ar a functionat greu, tot cadea pe burta

drept urmare am puso din nou misionar si am executat-o saa putin cu cida ca e atat de reticenta

finalizare pe burtica

am vrut sa ii mai dau un numar dar nu a vrut motivand ca o doare, probabil ce sa zic.

cadaou o cutie de bomboane din proprie initiativa

locatie velenta

fata f curata si finuta dealtefel parfum placut

https://thumb-p1.xhcdn.com/a/VIZJ1OOtqOxleK6G7XpS0w/000/244/488/141_1000.jpg

Postat

Și dacă ar zice super @pisicuts ca au I.P diferit,tot sunt in dubii legat de experiențele celor doi utilizatori. Conturi făcute de câteva ore,zile. 
Unul dintre noi,mai vechi si cu reputație,a reușit ceva cu ei?

Thx. 

Postat

Ai dreptate matxxx, cat ca e prima oara când as vedea unul care nu își lauda gagica la maxim. 

Tipule, dacă ești pe bune, ia o cartela și pune un nr de telefon, nu whatsapp. Poate ești cuckold sau doar vrei sa bagi fata în domeniu. Personal, nu as avea treaba nici sa o facem în 3.

Dar trebuie sa fie hotărâre, o face sau nu. Nu atata nehotărâre. Nu tot figuri si trageri. Sa suga o pula cat de cât. Începeți cu ceva usor. 100 lei ora sau ceva. Când încep sa vina bănuții ii mai trece și ei teama. 

Apoi avansați spre o locație mai ca buna în regim hotelier. Puteți creste și tariful dupa. Suntem destui care cautam un cuplu. Dacă tot o face pt tine, macar sa faca ceva ca lumea pt noi, ca apoi va merita și voua pt mai mult decât o cutie de ciocolata. Baga-i mințile în cap și faceti lejer 1000-2000 de euro lunar la 3-4 pe zi. Dar nu dați tepe cand vorbiți sau dati întâlnire.

Asta e părerea mea. 

Ps. Dacă poza e pe bune, fata are potențial.

Dacă ești doar un tip singur care da tepe, ești un mare dobitoc

Postat

Astia au anunt de multa vreme, tot schimba pozele si numarul de telefon. 

Eu am 4 numere de WhatsApp, am vorbit cu ei de pe toate 4 si am trimis diverse poze, cu mine dar si poze de pe net de la oameni normali care arata bine pana la baieti fit care merg la sala, vruiam sa vad care e faza cu ei...

Pe toate 4 numerele dupa ce au vazut pozele au zis ca mai vorbim. Si nu mi-au mai scris pana in ziua de azi. 

Daca cineva a futut-o pe aia eu imi tai pula. E un labagiu probabil care se plictiseste si vrea sa vada ce oameni il cauta. 

Tot schimba pozele su numerele de telefon. La un moment dat avea si un fb fals. 

Publi24 nu e site pt cuckold sau threesome. Sunt alte siteuri mai ok pt asta si cu oameni mai seriosi. 

• Like 2
  • Mersi 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...