coolandhotman Reputație: 1198 Postat Decembrie 29, 2013 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Decembrie 29, 2013 In primul rand imi cer scuze ca va inoportunez prin aceasta scrisoare deschisa! In al doilea rand, asa dupa cum ati observat si din primele mele interventii avute pe topicul deschis de catre Dvs...ati reusit sa ma iritati! In al treilea rand, asa dupa cum sunt sigur ca ati observat, am incercat sa mediez "vendeta" aparuta, datorita Dvs., intre Ion si Frumosul! In al patrulea rand, iritarea mea a mai crescut intre timp, observand cat de activa sunteti pe acest forum (Dvs. sau poate al Dvs. PR?) in conditiile in care ati afirmat ca de fapt activati in cerc restrans ("by the way"...cineva pe acelasi topic deschis de catre Dvs., va felicita pentru lovitura de marketing de care ati dat dovada)! In al cincilea rand in mod sigur va voi face o vizita...in conditiile in care voi fi acceptat..tinand cont de faptul ca nu voi face uz (nici la inceptul nici la sfarsitul intalnirii) de "nick-name-ul" meu de pe acest site! In al saselea rand, tot ceea ce se va intampla dincolo de spatele usilor inchise (pozitiv sau negativ), va fi facut public in cele mai mici amanunte pe acest forum...Si stiti de ce? Pentru ca ati apelat la acest forum! In rest, Ganduri bune si La Multi Ani! Al Dvs., Coolandhotman http://us.123rf.com/400wm/400/400/elenashow/elenashow0911/elenashow091100006/5962581-three-red-roses-on-a-white-background.jpg 1
BenjaminFranklin Reputație: 51 Postat Decembrie 29, 2013 Oras:Iasington DC Oras:Iasington DC Postat Decembrie 29, 2013 In al saptelea rand,ai mare dreptate in spusele tale Ella,la vara am sa te fur,DA,ti-o jur! Sa curga recenziile la fata...buna e,talent la scris are,GFE maxim ofera..........plm,daca o fute Londonezul inaintea mea,ma sinucid virtual Londra,dau o bere.....stai la rand frate ))))) 1
Londra72 Reputație: 488 Postat Decembrie 29, 2013 Oras:constanta Oras:constanta Postat Decembrie 29, 2013 eu inca nu am ajuns la amelia da pai la fata asta ,poate din bucati sa o fut ,nici pula nu se scoala la banii astia ca imi plange mecla 2
coolandhotman Reputație: 1198 Postat Decembrie 29, 2013 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Decembrie 29, 2013 nici pula nu se scoala la banii astia ca imi plange mecla Esti de belea ...pe bune! 1
BenjaminFranklin Reputație: 51 Postat Decembrie 29, 2013 Oras:Iasington DC Oras:Iasington DC Postat Decembrie 29, 2013 Londra,da-te dreacu' de nebun,ti-am zis ca ai sa devii no 1 pe Constanta,ti-am zis? ))))))) Te saluta fratele tau cu mult respect! 1
cassy Reputație: 16361 Postat Decembrie 29, 2013 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Decembrie 29, 2013 In al saselea rand, tot ceea ce se va intampla dincolo de spatele usilor inchise (pozitiv sau negativ), va fi facut public in cele mai mici amanunte pe acest forum...Si stiti de ce? Pentru ca ati apelat la acest forum! Just :clapp Pe de alta parte nici baietii nu ar trebui sa uite pentru ce exista acest forum. Vad ca in ultimul timp se foloseste pt orice altceva decat opc-ul serviciilor de companie intima, sa ma scuzati ca am fost asa directa, in general prefer sa fiu mai dimplomata 2
Londra72 Reputație: 488 Postat Decembrie 29, 2013 Oras:constanta Oras:constanta Postat Decembrie 29, 2013 cassy scuze ca te intreb de unde ai atata timp sa filtrezi forumul ,nu mai ai clientii ti-au crescut pene pe spate,numai faci si tu bani ,esti mai activa decat moderatorii sa-mi bag una in freza ,ca eu dabia citesc ce scriu astia pe cta,si daca mai scrie si john, 3 zile imi ia sa citesc postarea lui 3
cassy Reputație: 16361 Postat Decembrie 29, 2013 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Decembrie 29, 2013 Dar tu crezi ca eu accept mai mult de doua persoane pe zi? Iti dai seama ca-mi ramane muuuult timp liber 2
BenjaminFranklin Reputație: 51 Postat Decembrie 29, 2013 Oras:Iasington DC Oras:Iasington DC Postat Decembrie 29, 2013 Cine e numarul 1? Londra eeeeee,Londra eeeeeeeee ))))) Cassy,fie vorba intre noi acum,a cam pus punctul pe 'i' ,Londonezul,adevarat? ))))) 1
cassy Reputație: 16361 Postat Decembrie 29, 2013 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Decembrie 29, 2013 Intre noi fie vorba, da, sunt zile cand nimeni nu are drum prin oraselul meu dar din pacate mai sunt si prea multi care nu se califica sa-i primesc 3
disaronno37 Reputație: 377 Postat Ianuarie 4, 2014 Oras:ceruri Oras:ceruri Postat Ianuarie 4, 2014 " hai vino - n gara noastra mica " canta unu' . Cassy ! Daca n-ai prea multe de facut pe la tine pune saua pe cal si hai la o cura de aerosoli alaturi de baietii veseli din Costanta .
coolandhotman Reputație: 1198 Postat Ianuarie 4, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Ianuarie 4, 2014 " hai vino - n gara noastra mica " canta unu' . Cassy ! Daca n-ai prea multe de facut pe la tine pune saua pe cal si hai la o cura de aerosoli alaturi de baietii veseli din Costanta .Sunteti bine veniti!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum