Sari la conținut

Luciana - 0765645422 fost 0765.645.422


Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Vin si eu cu o recenzie la domnisoara dupa ce am vizitat-o acum cateva zile

 Modalitate de contact : Sunat la numarul din topic facut programare in 30 de min.

 Locatie : Deja binecunoscuta locatie de la cutitul de argint (nu prea e tineretului) un apartament cu 3 camere, curat, amenajat stil salon de masaj.

 Actiune: Fata m-a asteptat pe tocuri si intr-o rochita destul de sexy, nici nu trebuie sa fie prea sexy pentru ca se vedeau sanii mari cum debea asteptau sa iasa afara. M-a invitat in camera actiunii servit cu un suc dupa care a inceput actiunea... oral executat binisor dupa care a urmat un 69 pus caciulita si hopa sus cu ea peste mine ca sa ii admir sanii (foarte frumosi) si finalizat in caciulita. A 2-a actiune sa petrecut cam la fel dar nu inainte de un masaj f bine executat (chiar ceresc).

 Note :

oral : 7

masaj : 10 +

gfe : 9

normal : 8

 

Halatul : 200 ron/h 2 finalizari

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare tuturor,

Am fost saptamana trecuta la Luciana, asa ca urmeaza un review.

Locatia din topic, un apartament din zona Cutitul de Argint. A/C in camera, asternuturi curate, prosop curat. Lucruri care tin de un nivel minim de decenta, insa pe care nu le intalnim chiar peste tot. Prosoape ude, apa calda care se lasa asteptata. Aici nu e cazul.

Fata - o prezenta deosebita din toate punctele de vedere. GFE maxim. Stie sa spuna si sa faca acele lucruri mici care transforma o intalnire normala in una deosebita. Stie sa fie o gazda buna, iti ofera un pahar de suc, te intreaba ceea ce-ti place. 

Desi nu sunt fan, mi-a oferit un mesaj foarte relaxant.

Ca aspect, nu-si tradeaza deloc varsta. Are un corp de fata de 25 ani. Piele foarte fina, sani mari (un mare plus), draguta la fata, slim, migniona.

Cu siguranta voi reveni.

 

Locatie: Cutitul de Argint
Aspect: 9 
Oral: 9
Normal: N/A (data viitoare)
GFE. : 10
Tarif: 200 lei
  • Like 12
  • Minus 8
Link spre comentariu
  • Oras:pe forum...
  • Oras:pe forum...
Luciana

 

Revenit de la Cluj  unde am constatat ca am mers cu o mazina fara Itp am zis hai sa ii fac itp, in zona unde ma duc cu masinile pentru chestia asta isi are cuibul si Luciana.

Am fost acum citeva luni la Tisha  si am mai incercat acum 2 luni la doamna Luciana si mi-am luat o teapa. Programasem , am  ajuns la o ora stabilita dar ioc raspuns la tel sau la mesaj.

Am asteptat 30 min dupa care am verificat lista si am fugit la alta fata. Atunci nu am mentionat nimic pe forum pentru ca  am vrut sa o intilnesc totusi pe domnisoara. Cum sunt un tip ambitios  am sunat si de data asta programarea a fost respectata.

Locatia la Cutitul de argint, etaj inferior, se ajunge usor, destul de curat, dar intuneric , atmosfera de  cuib.Baia cheala un dus, un singur gel de dus si apa.

Domnisoara trece spre un milf destul de sexy dar nu foarte frumoasa, bine proportionata, 1,60 cred fara tocuri, vopsita blond saten, citeva kg. in plus, simpatica  la prima vedere. Nu mi-a displacut la prima vedere, nici la a doua dar cred  ca am nimerit  la ea dupa ce s-a certat cu sotul , soacra era prea de dimineata, nu stiu  dar nu am avut  un click extraordinar. Dusurile de rigoare , am decartat banii la cererea domnisoarei , de obicei astept pina in ultima clipa poate nu mai este nevoie sa mai dau si bani. :)

Domnisoara destul de pragmatica sa trecem la treaba  , citeva sarutari pe corp , mangaieri  un oral neprotejat destul de ok , fara mari artificii, mai mult lipsa dar totusi un oral bun,  mediu.

A montat un cauciuc si lady on top cu spatele la mine si asa am finalizat dupa vreo 10 minute.

Nu am insistat sa mai schimbam pozitii sau altceva, am cosiderat ca domnisoara nu are vreun chef nebun si mi-am zis hai sa trecem mai departe. Sincer am vrut sa vad cit timp ma poate trata cu spatele mi-am dat seama ca are mai multa rabdare decit mine si am sa termin. Am facut dus si ma gindeam sa plec dar am zis ca in loc de masaj sa mai discutam poate mai spargem gheata. A parut mai maleabila , am zis ca poate am venit eu cu o idee preconceputa hai sa mai incercam.

La un moment dat in discutie mentionez ca am fost pus pe drumuri de catre ea  si nerezolvat in urma cu 2 luni, si a inceput o discutie de genul celei in care Basescu a lovit copilul , dar sa vedem de ce a nu a putut domnisoara respecta programarea. Oricum pina la urma nu a admis ca  a gresit , cred ca in mintea ei eu sunt de vina ca mi-am facut programare si doamne cita dreptate are.  

Nu am mai insistat  si am preferat o muie la nr. 2  , am plecat eu cu oconcluzie clara ca fata este destul de neserioasa si fara chef atunci cind vrea si am inteles ca daca nu iese din prima o intilnire pe motiv de teapa  nu are rost sa mai insist.

 

 Locatie  -  8

Aspect  -  8

Oral   -  8

Normal  -  6

GFE  -  5

Atitudine  -  4

Igiena  -  10 

 

O experienta ciudata despre care pot sa spun ca as fi trait putin mai bine daca nu o aveam.

Clar nu mai am de ce  sa imi mai  fac itp in zona.

 

 

Rocker  27
  • Like 9
  • Minus 7
Link spre comentariu

Ca tot eram la capitolul recenzii pe care nu am apucat sa le scriu in ultima vreme (de pe la inceputul lui octombrie), mi-am amintit de vizita facuta Lucianei.

Asta se pare ca ar putea intra in categoria "Pe urmele lui @rocker27". In mod involuntar, bineinteles! Din pacate e cel putin a doua oara cand avem pareri diferite, de fapt, cred ca mai mult experiente diferite decat pareri. Din pacate mai ales pentru el. Bad luck man!

Mai ales ca pe unde s-a nimerit sa mai citesc recenzii ale lui, ca sunt destule :), am vazut ca "le cam nimerea", adica mai mult experiente pozitive decat negative.

Experienta mea cu Luciana a fost una pozitiva. Atata doar ca am dat cam greu de ea. Pana la urma a fost vina mea, imi notasem in telefon un numar gresit. Si cred ca am incercat sa dau de ea la acel numar vreo 2 luni sau mai bine. Culmea e ca numarul exista, insa mereu era telefonul inchis. Si intamplator am verificat pe forum si am vazut ca e alt numar.

Deci, pornit cu chef de "treaba" am sunat-o si m-am programat. Am ales de la telefon varianta cu o ora insa doar o finalizare la 150 lei. Locatia e usor de gasit, gen salon de masaj in apartament, insa nu am avut probleme de intimitate. Baia e ok, camera la fel, nu m-am intersectat cu nimeni pe acolo. M-a primit chiar ea la usa. Sexy femeie. Nu e genul slim, insa arata bine, cu sani frumosi si tot ce trebuie. Placuta si draguta. Atitudine care te face sa te simti bine in compania ei. Am primit o sticla de apa plata, prosop curat si papuci + gel de dus. A mers apoi si ea la dus si au inceput nebuniile din dormitor. Sarutari (FK), mangaieri, oral eu, oral ea (bun ca am cerut un prezervativ sa nu termin asa) si apoi treburi mai serioase. Nu m-a grabit, nici nu m-a facut sa simt in vreun moment ca nu e acolo, sau ar vrea sa terminam mai repede.

Din punctul meu de vedere, o partida de sex excelenta.

 

Note:

Locatia: 8,5

Fata: 9 (migniona, proportionata, draguta)

Oral: 9,5

Normal: 9,5

GFE: 10

150 lei pentru o ora cu o finalizare

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare,

 

Uite aici o fata pe care mie mi-ar placea sa o vad la top escorte. Mi-a placut in primul rand pentru ca e profesionista si pentru ca are un aer foarte degajat. E foarte vorbareata, curioasa si asta nu numai la inceput, ci pe percursul intregii intalniri.

 

Ca si aspect merita un 9 fara sa am prea multe dubii. Putin daca era mai inalta si parca as fi vazut-o model la Victoria's Secret. De fapt cred ca asta imi place la ea - mimica expresiva, atitudinea de femeie frumoasa care e constienta de lucrul asta. Nu mai stiu cum suna anuntul, dar parca facea referire la "femei mature", "milf". Dimpotriva, eu nu am perceput-o ca avand mai mult de 25-26 ani.

 

In ceea ce priveste desfasurarea actiunii propriu-zisa eu cred ca merita 9,5: oral np soft; se implica; FK si cam toate ingredientele unei retete perfecte.

 

Locuieste in zona parcului Carol, iar in apartament mi s-a parut cam intuneric desi eram la pranz. In rest era OK, motiv pt care acord nota 9.

 

Am lasat 200ron pt 1h

 

Cred ca voi mai reveni.

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Va salut, am vizitat-o si eu pe Luciana pe la sfarsitul lui decembrie, nici nu stiam ca are sectiune si pe forum, aveam de mai mult timp salvat numarul in agenda. In fine, programare ok facuta cu o ora inainte.Ajung in bine cunoscutul cuib de la cutitul de argint, urc sus, ma intampina mai mult dezbracata decat imbracata, tocmai terminase cu un alt client. Fumez o tigare, primesc prosopul si plec la dus. Am mai vizitat cuibul asta dar tura asta parca trecuse armata ruseasca prin el, nu am primit papuci, gel de dus, noroc ca era putin sapun lichid. Trecem la actiune oral destul de bun dar nu wow, la normal a fost ceva mai bine, pentru ca este foarte stramta. Ejaculez in cauciuc, ma imbrac si plec. Experienta mediocra, fizic e draguta dar cel mai probabil nu mai revin pe acolo. Mai demult activa in locatie o tipa Isabelle, mult peste din toate punctele de vedere. Note:

Fizic: 10+, super fund

Oral: 7

Normal: 9

Igiena ei: 10

Locatia: 7, gel de dus??papuci??

GFE: 7.

O zi buna va doresc!

  • Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0
BLONDA, super sexy, Luciana, slim, sani nr. 4, 1.69 m, 50 kg, pasionala, permisiva si foarte atenta cu partenerul. Te astept la mine sa ne incalzim impreuna. Cu siguranta vei reveni. Poze reale. Caut colega, 07 Feb 14:29
 
Bucuresti

 

post-124552-0-31725800-1423312608_thumb.jpg

post-124552-0-89271200-1423312613_thumb.jpg

post-124552-0-81744000-1423312619_thumb.jpg

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am fost la ea acum cateva luni

 

 

Salutare tuturor,

Am fost saptamana trecuta la Luciana, asa ca urmeaza un review.

Locatia din topic, un apartament din zona Cutitul de Argint. A/C in camera, asternuturi curate, prosop curat. Lucruri care tin de un nivel minim de decenta, insa pe care nu le intalnim chiar peste tot. Prosoape ude, apa calda care se lasa asteptata. Aici nu e cazul.

Fata - o prezenta deosebita din toate punctele de vedere. GFE maxim. Stie sa spuna si sa faca acele lucruri mici care transforma o intalnire normala in una deosebita. Stie sa fie o gazda buna, iti ofera un pahar de suc, te intreaba ceea ce-ti place. 

Desi nu sunt fan, mi-a oferit un mesaj foarte relaxant.

Ca aspect, nu-si tradeaza deloc varsta. Are un corp de fata de 25 ani. Piele foarte fina, sani mari (un mare plus), draguta la fata, slim, migniona.

Cu siguranta voi reveni.

 

Locatie: Cutitul de Argint
Aspect: 9 
Oral: 9
Normal: N/A (data viitoare)
GFE. : 10
Tarif: 200 lei

 

Am fost din nou la ea acum cateva luni intr-o dimineata. 

Poate ca era prea devreme pentru ea, insa daca nu avea chef sa lucreze ar fi trebuit sa nu ma primeasca.

Am platit 200 lei pentru o ora, insa am stat doar o finalizare pentru ca era lipsita de chef si mi-a dat o stare nasoala. Asta cu promisiunea ca ramane datoare cu o finalizare pe data viitoare. Asta e scoala tipica de "escorta" care prefera sa ramana datoare in loc sa nu incaseze pentru ceea ce nu a prestat. Tocmai d-aia se cer si banii inainte.

Evident ca nu voi reveni pentru ca e clar ca are o atitudine foarte variabila. Uneori e foarte misto, alteori se transforma intr-o femeie acra care-ti taie tot cheful.

Trebuia sa scriu mai demult. 

 

De note nici nu mai poate fi vorba. Nu recomand.

  • Like 7
  • Minus 8
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Buna. Multumesc mult pentru recenzii. Sunt ff bucuroasa ca v ati simtit bine alaturi de mine, si pt mine clientii de pe forum au fost toti foarte speciali.

Nu stiu inca sa pun poze dar am pe anuntul telefonic poze f noi si mult mai apropiate de realitate. Va sarut muuult

Buna , as vrea sa iti fac o vizita, lasa, te rog un numar de telefon actual. mersi

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Buei nenik..e trist..chiar tb sa fac o recenzie..ma buseste rasul:)))in primul rand tipa ar fi tb sa ma platesca k s-o fut,asa arata..burta cat cuprinde,iar la cur zici ca e batuta cu lopata:))nu-mi sta in caracter sa jignesc,insa si eu la randul meu am fost jignit...nu de felul cum arata, ci de felulul cum m-a futut..nevasta-mea e campioana pe langa ea:)))hai sa va povestesc pe scurt..ajung la locatie..sun..raspunde si ma roaga sa-i iau 2 cutii de prezervative..baiat bun ii zic ca ii dau eu(aveam o mana de prezervative in torpedo..promo de la cineva),in fine..ajung in apart si dau de tipa care v-am descris-o mai sus..bueahh(cam de 50 lei)zic sa raman k poate imi rupe fashul cum tb..k doar nu ma insor cu ea..fac 1 dush corespunzator:))si la tb(la gfe este ok)..se pune fata sa-mi faca 1 masaj cam 5 min ,apoi la tb..buei nene..a facut misto de ala micu' cam 1 min pana s-a inzdravenit..hop caciulitza fara sa ma intrebe dk mai vreau oral ..si se pune pe mine in lady on top dar cu spatele..se fute ea acolo cam 2 min si se da jos..face " cik e de munk cu tine:))))buei esti niebun:))))cand am vazut cum sta treaba..m-am apucat de ea in capra..a stat ea ca vaca pana a simtit ca imi dau drumu' si ce crezi,ca in filmele cu prosti..cand sa-mi dau drumu' sare din pl..de mi-am dat drumu' afara..dadeam din cur ca 1 caine care nu nimereste pizda:))))deci asa cv ...ramane la latitudinea voastra..halatul 150 pierduti:))nu va recomand

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

App..am gasit-o pe AT ..aici nu o mai gasesti pt k are recenzii "bune"..eu am citit primele recenzii care erau toate de aproape 10:))))credeti-ma k nu sunt o jigodie de om..sunt 1 tip cu bun simt si nu arat nici rau..probabil ca printre clienti sunt si exemplare cu care ar tb sa se comporte asa..sau mai bn nu..ii refuza politicos ,iar cu ceilalti isi face tb ca o profesioniste..avand in vedere ca lucreaza de cel putin 6 ani din spusele ei..

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Salut forumistilor,

Am zis sa imi iau si eu inima in dinti si sa fac prima postare aici. nu stiu cata credibilitate va avea recenzia mea din moment ce e primul post, but here it goes, am zis sa fac prima recenzie cuiva care chiar merita, desi stiu ca e gresit si ca ar trebui sa impartasesc si experientele mai putin placute pentru a ajuta ceilalti membrii dar totusi sper sa ma intelegeti.

 

Am fost la Luciana acum cateva zile, vazusem pozele si fusesem impresionat de ce vazusem dar si de majoritatea recenziilor, chiar daca cele mai recente erau negative, am zis sa incerc macar sunand la telefon, de obicei pot sa imi fac o parere cam cu ce fel de persoana am de a face prin a schimba cateva vorbe la telefon. Am sunat si mi-a raspuns foarte repede Luciana, cu o voce foarte calda, prietenoasa, parca ne cunosteam deja, am intrebat-o cateva detalii si daca se poate sa o vizitez in aproximativ jumatate de ora, ea a zis da asa ca zis si facut.

 

Ca locatie mi-a spuns la telefon zona "Tineretului", am ajuns acolo iar mai apoi m-a indrumat catre strada Cutitul de Argint, am ajuns un pic mai tarziu decat stabilisem dar asta nu a fost o problema, am urcat la etaj la apartamentul mentionat la telefon iar acolo m-a intampinat Luciana, cam cum se prezinta si in pozele de mai sus, foarte sexy, cu sani de invidiat, toata un zambet (mai rar asa ceva), am facut cunostinta dupa care m-a invitat in camera ei. Mi-a precizat ca ar avea si o colega dar probabil ea nu era acolo in acel moment, dar chiar si asa apartamentul este destul de mare si asta nu ar fi fost o problema.

 

Am vorbit putin, i-am oferit banutii pentru o ora (200 lei) desi nu aveam de gand sa stau doua finalizari, in general ma tine mai mult si prefer sa achit pentru o ora pentru a nu fi stresat de timp, lucru pe care i l-am explicat si ei mai incolo. :)  Pe urma mi-a oferit un prosop si mi-a arat unde este baia, apartamentul arata bine, facut pentru asa ceva, baia era si ea curata, mai multe geluri de dus, poate singurul inconvenient pentru unii ar fi ca nu erau si papuci acolo, dar pentru mine unul asta nu prea conteaza.

 

Am terminat dusul si m-am dus in camera, apoi a venit si Luciana dezbracata, m-a intrebat ce as vrea si i-am zis ca as vrea pentru inceput un masaj deoarece eram putin incordat, m-am culcat pe pat dupa care a urmat masajul, un masaj executat foarte bine in timp ce noi vorbeam de una de alta, este o persoana foarte sociabila si glumeata.  In timpul masajului a fost atenta la toate partile corpului, mi-a placut si o miscare pe care a facut-o cu mainile mele ,nu o mai intalnisem. Per total a fost un masaj reusit, ma relaxasem si ma incalzisem, alta parte foarte interesanta pe care au mai mentionat-o si alti useri este ca are o oglinda foarte mare langa pat, a fost placut sa ma uit la ea in timp ce ma masa.

 

La partea de futing nu o sa intru in prea multe detalii, dar dupa masaj a inceput sa se joace cu limbuta de sus pana a ajuns la junior, dupa care a urmat oralul, si acesta foarte armonios si placut, cu deep si foarte umed, poate un pic prea lent pentru gustul meu, dar overall mi-a placut,  again oglinda a fost de senzatie dar si pielea ei foarte fina si faptul ca se observa ca este o femeie foarte ingrijita.

La normal am schimbat 2 pozitii dupa care am terminat in prezervativ in pozitia doggystyle, pentru mine a fost neasteptat sa termin atat de repede, dar m-a bucurat, m-a dat gata privelistea dar mai ales gemetele auzite, mai rar asa ceva.

 

Pe urma am optat pentru inca un mic masaj urmat de dusul firesc, ceea ce m-a socat in sensul pozitiv a fost ca Luciana mi-a propus sa imi dea 50 de lei inapoi deoarece nu am stat decat o finalizare, lucru care iar mi se pare de apreciat la ea, eu unul nu m-am mai intalnit cu asa ceva. Bineinteles ca am refuzat explicandu-i ca asa sunt eu obisnuit dar chiar si daca nu era vorba de asa ceva, ma simtisem mult prea bine cu ea sa mai conteze banii.

 

Am plecat promitandu-i sa mai vin pe la ea dar si sa ii scriu o mica recenzie, deoarece eram consternat de ultimele recenzii negative.

 


Locatia: 10, locatie perfecta pentru asa ceva, foarte curata, nimic de reprosat

Fata: 10, arata foarte bine, genul de MILF ingrijita si draguta, sociabila, cu GFE foarte ridicat

Masaj: 10, foarte relaxant, stie ce face, se vede ca a facut asta in trecut

Oral: 9, umed, incercari reusite de deep dar un mic prea lent pentru gustul meu, mi-ar fi placut si un 69 dar maybe next time :)

Normal: 10, totul a decurs natural, priveliste superba si la cowgirl si la doggystyle

Halat: 200 ron, aproximativ o ora

De recomandat: Da, pentru mine unul a fost o experienta foarte placuta, este o persoana foarte amabila, sociabila si haioasa, cu un corp foarte frumos. Eu o sa revin cu siguranta.

  • Like 5
Link spre comentariu

Salutari,

 

Am fost si eu azi la Luciana.

 

Din punctul meu de vedere este mai mult milf dacat pustioaica. Probabil din cauza ca imi plac milf-etele mult mai mult decat pustioaicele.

 

Nu stiu daca am prins-o intr-o zi buna sau asa este tot timpul, insa pe mine m-a dat gata: are o atitudine extrem de pozitiva si optimista si a reusit niste treburi fantastice  :laugh2 

 

M-a primit extrem de cald, small talk, prosop, dus... fara niciun semn de graba.

 

Intors in camera ii spun ca raman 1 h si incepem cu un oral... continuam diverse pozitii ajungem la normal... finalizare in doggy style... nu foarte stramta dar ok  :laugh2 compenseaza cu o carne tare si fina  :laugh2 

 

Este foarte precauta si din cauza aceasta uneori intrerupe... cursul actului... de teama sa nu iasa ceva prost.

 

Apoi merg la dus, ma intorc si ii zic sa continuam cu un masaj...

 

La un moment dat ma inreaba daca mai incercam o finalizare sau continuam cu masaj-ul... Ii zic ca raman la masaj...

Dupa ceva timp de masaj fabulos, ma intreaba daca nu vreau sa incercam o a doua finalizare.

 

Chiar a tras de mine [prima oara cand o escorta insista sa mai am o finalizare] si am zis... hai sa incercam...

 

Este extrem de simtita si te intreaba continuu daca totul e ok, cum iti place, cum preferi... great attitude!

 

Ii zic sa continuam cu un oral... si o intreb daca face 69... imi zice ca sigur...

 

Si aici s-a dezlantuit!!!  :laugh2  :laugh2  :laugh2 

 

Eu nu sunt mare fan oral... imi pare a fi ceva... prea light pentru a fi cu adevarat sex...

 

Dar am avut parte de doua noi premiere:

 

1. prima oara cand mi-am dat drumul in 69

2. prima oara cand mi-am dat drumul de doua ori intr-o ora

 

Locatia: 10 [saltea, pe jos, nu are cum sa scartie, muzica ambientala excelenta]

Igiena locatie si fata: excelenta

Aspect fata: 9 (din punctul meu de vedere milf adevarata, nu pentru cei ce iubesc genul skinny)

Oral: 7 respectiv 10 [in mod normal are un oral foarte light, dar in 69 s-a dezlantuit... parca era alta escorta]

Normal: 9 (e ok cu orice pozitie, gemete, contre... dar cum am intalnit mai stramte... nu pot oferi 10)

GFE: la cat de bine m-am simtit nu pot oferi o nota obiectiva (nota subiectiva ar fi 10)

Halat: 200 / 1h

Raport pret/calitate: ff bun

Eu o recomand cu placere... nu pot sa spun decat ca sunt foarte de acord cu review-ul facut de 

rapirapi

 

Important: M-a rugat sa rog un admin sa updateze nr. din titlul topic-ului: 0765645422 nu mai este valabil din motive... birocratice. 0761928528 este nr. de telefon corect.

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Dorind zilele trecute sa testez ceva inedit, am vizitat-o pe titulara prezentului topic.

Modalitate de contact: am sunat pe numarul de telefon 0761928528 (cel din titlu nu mai e de actualitate, administratorul ar trebui sa-l schimbe), mi-a raspuns prompt, mi-a comunicat serviciile si preturile si mi-a cerut sa sun cu 20 de minute inainte, in caz ca doresc sa o vizitez. I-am raspuns ca prefer sa imi fac programari din timp, am cazut de acord asupra unui anume interval orar si, cu 30 de minute inainte, am confirmat programarea printr-un sms.

Program de lucru: de luni pana sambata intre orele 11.00-19.00.

Locatia: intr-un apartament cu ... multe camere :laugh2 dintr-un bloc situat la intersectia dintre Calea Serban-Voda si Str. Cutitul de Argint. Am avut de optat pentru desfasurarea actiunii intre o camera cu o saltea pe jos si una cu pat. Am ales-o pe cea cu pat. Locatia nu a fost renovata chiar curand, aviz amatorilor de locatii luxoase. Insa camera e curata, patul spatios, cu lenjerii ok. Intr-adevar cam scartie uneori, dar nu la un nivel chiar enervant. Baia este curata, modern renovata, poti face un dus decent intr-o cabina unde gasesti 2-3 tuburi cu gel de dus. Primesti prosop curat, nu si papuci.

Servicii de care am beneficiat: sex oral neprotejat, normal protejat, masaj, no FK (doar niste pupicuri scurte).

Aspect escorta: o MILF-a miniona (chiar daca m-a intampinat pe niste tocuri inalte care sa ascunda acest aspect), ten masliniu, vopsita blond, frumusica la fatza, cu niste ochi caprui expresivi, un nas acvilin fin, corpul voluptuos, cu cateva kilograme in plus, dar bine distribuite, sani nr. 4, usor lasati.

Atitudine escorta: e o tipa foarte amabila, lipiciosa chiar, joviala, foarte deschisa pentru socializare. In pat, in limita serviciilor oferite, cauta sa iti faca pe plac.

Prestatie escorta: dupa o scurta socializare, am fost intrebat daca doresc la dus, am primit prosopul si am efectuat igienizarea de debut. Dupa ce am terminat, a mers si ea la dus. La revenirea ei am inceput cu mangaieri reciproce, am incercat sa initiez un FK, dar am vazut ca evita. Chiar mi-a si comunicat „fara limbutza”. Nu am mai insistat. M-am intins pe spate, si dupa o scurta repriza de mangaieri pe corp cu parul si mainile, la solicitarea mea a trecut la un oral neprotejat. Facut destul de lent, fara cine stie ce artificii dar placut. Nu am simtit urme de dinti, lucru de remarcat. Oralul a continuat pana la intarirea organului, mi-a pus un prezervativ si am trecut la normal. Pentru ca stateam prea comod pe spate, debutul a fost in lady-on-top. Se misca bine, dar intr-un ritm mai lent. A exersat atat dreapta cat si lipita de mine. Trece apoi intr-un reverse-cow-girl. Unul dintre cele mai bune de care am avut parte. De remarcat sincronizarea foarte buna in miscari pe care am avut-o cu ea. Lucru cam difcil de realizat in aceasta pozitie. Schimbam in doggy-style (pozitia ei preferata, dupa cum mi-a comunicat). Aici participa si ea, cu mici contre, dar lasa mai mult partenerul sa aiba initiativa. Continuam pana obosesc, dupa care, la solicitarea mea, mai trecem la o repriza de oral neprotejat. Facut la fel. Incerc sa o imping usor in deep. Din ce vad nu prea ii place, dar ma tolereaza pentru ca nu exagerez. O las pe ea sa incerce sa mi-o ia toata in gura. In cateva momente aproape ca ii reuseste. In fine, punem iarasi un prezervativ si de data asta trec eu deasupra. Continui cateva minute bune si finalizez in balonas, in pasarica ei. Cat stau eu sa imi revin putin, ea merge la dus. Cand revine, imi propune sa imi faca un masaj. Destul de placut (nu stiu sa evaluez mai bine asa ceva pentru ca foarte rar solicit acest serviciu). Timp in care continuam socializarea. Ii sugerez sa fie mai activa pe forum. Idee care pare ca ii surade. Merg la dus, pentru igienizarea de final si, in timp ce ma imbrac, continuam discutia despre prezenta pe acest site. A parut ca ia in considerare sugestia de a-si face cont si de a incepe sa posteze in zilele cand e disponibila. Incepand cu oferta de servicii, programul si pretul. Ne despartim cu promisiunea de a ne mai revedea pe viitor.

Halatul: am platit 200 de lei pentru o vizita de aproximativ 60 de minute, door-to-door. Am intrebat-o cand vrea sa-i dau banii si, pentru ca era prima oara cand ne vedeam, mi-a spus ca la inceput. I-am lasat pe o masuta unde au ramas pe toata durata vizitei. Raportul calitate-pret este bun.

 

Note:

Locatie: 7 (necesita o reamenajare, dar totusi se prezinta satisfacator scopului in care e folosita).

Igiena escorta: 10 (dus inainte si dupa partida, fara mirosuri neplacute, manichiura si pedichiura ok).

Atitudine: 9,5 (la urmatoarele intalniri, sigur va obtine nota maxima).

Aspect: fatza - 8,5, corpul - 7,5 - final: 8

Sex oral: 8 (bun dar fara artificii care sa condimenteze partida).

Sex normal: 9 (lasa mai mult partenerul sa fie activ).

Postura generala adoptata in pat: 8,5 (lipsa FK, mai mult amabila decat pasionala sau frenetica).

Media generala (calculata tot timpul fara locatie): (10+9,5+8+8+9+8,5)/6 = 8,83 - DE RECOMANDAT SI ALTORA.

 

Recomandare-evaluare: Este de o tipa foarte placuta. Poti petrece momente relaxante cu ea. Chiar daca nu are o gama de servicii foarte bogata. Nu ai cum sa pleci nemultumit sau nesatisfacut de la ea. De asemeni, trebuie avut in vedere ca se incadreaza la categoria MILF. Eu sigur o voi mai vizita.

  • Like 16
  • Inimioara 1
Link spre comentariu

  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Am ajuns si eu la ea, dupa ce o ochisem mult timp. Mi-a placut f mult vocea ei, si modul in care vorbeste la telefon. A respectat ora intalnirii, si dupa usa era o fata care arata mai bine decat in poze, in poze pare mai solida, in realitate este o miniona cu sanii mari si frumosi.

Am stat pt o ora, un masaj si 2 finalizari. Face un oral lent si senzual, prima finalizare a fost lady on top. a doua oral si finalizare pe saniii aia mari.

Fata-9

Locatie-9 (se pare ca renoveaza)

Normal-9 (geme frumos rau)

oral-9

De revenit la fata asta draguta si amuzanta pret 200/h

Fata nu mai lucreaza cu nr din topic, cred ca ar fi bine sa fie inlocuit cu cel curent  0761928528.

  • Like 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...