sandralove Reputație: 645 Postat Iulie 4, 2021 Oras:Constanta ,Mamaia Oras:Constanta ,Mamaia Autor Postat Iulie 4, 2021 Acum 1 oră, tenache27 a spus: Ai inceput cu stangul. Stii ca nu esti obligata sa raspunzi la fiecare atac ? Asta chiar daca ai fi indreptatita sa te aperi, nu e cea mai buna strategie sa te certi cu toti. Statistic, toate fetele care au inceput sa se ia in gura cu toti aici pe forum, au disparut repede din Cluj. Tu esti pe drumul ala. Mi bine ai ignora si ai lasa review-urile sa vorbeasca. Spor ! Cum am spus nu intentionam sa raman, eram doar in trecere dragule , am alte treburi de facut aici , si sunt o femeie cu coloana vertebrala . Nu traiesc doar din asta mi se pare normal ca fetele nou venite sa fie tratate cu respect si frumos mai ales fiind prima oara .... tin sa le spun ca sunt oameni invatati cu tactiticile lor si multi isi cer scuze pt ei si vin multi curiosi sa ma cunoasca si nu le-a parut rau stiu ca sunt pe teritoriu lor ... si ca sunt in plus dar in putin timp voi pleca ... din pacate ca nu sunt venita sa raman ! Ar fi fost frumos sa fi fost si primita frumos dar na urat din partea lor !
DanielMoloca Reputație: 3 Postat Iulie 4, 2021 Postat Iulie 4, 2021 27 minutes ago, sandralove said: Cum am spus nu intentionam sa raman, eram doar in trecere dragule , am alte treburi de facut aici , si sunt o femeie cu coloana vertebrala . Nu traiesc doar din asta mi se pare normal ca fetele nou venite sa fie tratate cu respect si frumos mai ales fiind prima oara .... tin sa le spun ca sunt oameni invatati cu tactiticile lor si multi isi cer scuze pt ei si vin multi curiosi sa ma cunoasca si nu le-a parut rau stiu ca sunt pe teritoriu lor ... si ca sunt in plus dar in putin timp voi pleca ... din pacate ca nu sunt venita sa raman ! Ar fi fost frumos sa fi fost si primita frumos dar na urat din partea lor ! Daca te sun raspunzi si imi faci o programere?
yellow_raven Reputație: 125 Postat Iulie 5, 2021 Oras:nu am Oras:nu am Postat Iulie 5, 2021 On 7/4/2021 at 11:09 AM, sandralove said: Cum am spus nu intentionam sa raman, eram doar in trecere dragule , am alte treburi de facut aici , si sunt o femeie cu coloana vertebrala . Nu traiesc doar din asta mi se pare normal ca fetele nou venite sa fie tratate cu respect si frumos mai ales fiind prima oara .... tin sa le spun ca sunt oameni invatati cu tactiticile lor si multi isi cer scuze pt ei si vin multi curiosi sa ma cunoasca si nu le-a parut rau stiu ca sunt pe teritoriu lor ... si ca sunt in plus dar in putin timp voi pleca ... din pacate ca nu sunt venita sa raman ! Ar fi fost frumos sa fi fost si primita frumos dar na urat din partea lor ! Nu vii pe la Bucuresti?
Henric_coaie Reputație: 3 Postat Iulie 5, 2021 Postat Iulie 5, 2021 La 03.07.2021 la 10:06, sandralove a spus: puiule doamne ma ingrozeste mentalitatea de romania ,manichiura e gel se face la 3 saptamani 1 luna mie cum imi cresc greu pot sta lejer si mai mult daca imi schimb unghiile in fiecare saptamana risc sa imi pierd ungiile mi le fac cu gel de 5 ani 2 tinuta am 2 la fel mai am dar eu nu ma imbrac in tinute ... tocuri nu port ca nu pot sa port am fost paralizata in 2008 intrun accident in care sunt singura supravietuitoare restu 4 morti deci nu mai judecati daca nu stiti ... 3 PRETUL MIL FAC CUM VREAU EU DEOARECE ESTE CORPUL MEU FIECARE E LIBER SA DECIDA DACA VREA SAU NU SA MA VIZITEZE ... in cluj am venit cu treaba ... nu am venit sa ma axez pe profesia asta ! cum am spus si pe forumul de constanta ma descurc sunt o femeie cerebrala ... stai linistit ca nici nu o sa mai vin in cluj asa oameni rai nu am mai vazut foarte neprimitivi sunteti extrem de rai .... dumnezeule cat de rai puteti fi , cand m-am operat acum un an aici m-am indragostit de orasu asta ma gandeam ca de la buc incolo dobrogea sunt oameni inchisi la minte dar acum dupa ce vad aici .... ma ingrozeste zici ca am venit aici sa trec probe de examen nu sa ma simt bine ... Sigur voiai sa scrii cerebrala si nu neurotica? Ca din ce ai scris inainte de asta, cam aia pari sa fi. Termenul tehnic folosit odinioara mai era si cel de isterica. Bineinteles ca suntem neprimitivi, doar nu suntem sudisti. (Exceptie viniturile, dar pleava se cerne repede, se cara cum au venit. Vezi si cazul de fata.) Nu mai folosi cuvinte pe care le incurci cu altele. Neprimitori ar fi fost cel la care te-ai gandit. Eh... asa e cand oferi o marfa, clientul o examineaza. Pana la urma nu contesta nimeni ca faci ce vrei cu corpul tau, poti linistita sa-l pastrezi. La naftalina. Cat despre simtit bine, fa-o toata ziua pe banii tai. Nu e nimeni obligat sa iti finanteze aceasta dorinta. Sau tot din marea carte a feminismului ai invatat si principiul asta ca scopul barbatilor este de a fi fraierii care finanteaza printesele care calaresc caruselul de pule?
sandralove Reputație: 645 Postat Iulie 5, 2021 Oras:Constanta ,Mamaia Oras:Constanta ,Mamaia Autor Postat Iulie 5, 2021 BUNA SEARA din seara asta nu mai activez pe cluj ... mmm da cat despre comentariu de mai sus , spre uimirea ta am legat cateva conexiuni aici frumoase ..atat in meseria asta cat si in viata de zi cu zi ... . stiti ce mi sa zis ... ? sa stau linistita ca voi care faceti asa ori sunteti pesti , ori aveti un comision la 1sa 2 ,3 fete pt care bine inteles atacati domnisoarele presupuse un pericol ! Continuati asa pt mine a fost un super profit ... o sa ma mai intorc cu siguranta ... nu am sa ratez orasul asta ! va pup dragilor mult succes! NU MAI ACTIVEZ PE CLUJ VA PUP ! 😘
sandralove Reputație: 645 Postat Iulie 5, 2021 Oras:Constanta ,Mamaia Oras:Constanta ,Mamaia Autor Postat Iulie 5, 2021 pana la urma se pare ca am avut parte doar de oameni minunati ! Cat despre voi ? tristi oameni tristi! va pup !
Mihai_72 Reputație: 61 Postat Iulie 6, 2021 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Iulie 6, 2021 23 hours ago, sandralove said: pana la urma se pare ca am avut parte doar de oameni minunati ! Cat despre voi ? tristi oameni tristi! va pup ! Tu ai venit aici in Cluj sa ne faci sa uram femeile du-te invartindu-te si sa dea Dumnezeu sa nu se apropie de tine nici un barbat toata viata ta.
Razvannnn Reputație: 1 Postat Iulie 6, 2021 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Iulie 6, 2021 Unde profesezi acum ? Poate sunt oameni și in afara care te vor . Mult succes in tot ceea ce faci .
sandralove Reputație: 645 Postat Iulie 7, 2021 Oras:Constanta ,Mamaia Oras:Constanta ,Mamaia Autor Postat Iulie 7, 2021 Acum 20 ore, Razvannnn a spus: Unde profesezi acum ? Poate sunt oameni și in afara care te vor . Mult succes in tot ceea ce faci . multumesc de asemeni si tie ,deocamdata nu profesez ... nu ma axez doar pe meseria asta dar posibil pe viitor nu stiu sunt imprevizibila !
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum