Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 28, 2023 Partajează Postat Mai 28, 2023 Neațaaa, neațaaa ❤️❤️❤️. Dragii mei, sunt la birou si va astept . Astazi este ultima zi aici in orașul vostru frumos . Poate multi ați incercat sa dați de mine, dar să știți ca v.am pierdut toate numerele de telefon pe care le aveam salvate, si am raspuns la majoritatea care doar m.au pus sa ii astept aiurea . Data viitoare cand o sa vin ,sper sa imi lasati sms ca sunteti clienti vechi si asa o sa pot sa va primesc iar pe toti, fara sa imi mai pierd timpul cu neseriosii si cu cei care nu au ce face . Va puuuuup 💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋 Link spre comentariu
vali11 Reputație: -4 Postat Mai 28, 2023 Partajează Postat Mai 28, 2023 Peste cât timp mai vi la tm am încercat să dau de tine ieri dar nu ai răspuns. 1 Link spre comentariu
cabal Reputație: -32 Postat Mai 29, 2023 Oras:timisoara Oras:timisoara Partajează Postat Mai 29, 2023 Vreau sa mentionez ca daca vrei neaparat sa ajungi si fata are liber ai acces. Am incercat sambata sa ajung pe la ea, i.am trimis mesaj, a raspuns, dar din pacate eu am vazut prea tarziu mesajul. Fata era libera. Scuze Cristina si sper sa te vizitez data viitoare 🙈 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 10, 2023 Partajează Postat Iunie 10, 2023 Bun regăsit dragilor. Începând de astăzi voi fi disponibila în orașul vostru❤️❤️❤️❤️ Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 11, 2023 Partajează Postat Iunie 11, 2023 Cucu bauuu 😜😜😜. Sunt la birou dragii mei, si va astept cu facturile 🤣🤣🤣 . Chiar vreau sa va aud de ce nu le aveți plătite 🤣🤣🤣🤣. Va puuuuup 💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 13, 2023 Partajează Postat Iunie 13, 2023 Buna dimineata 🐤🐤🐤. Sunt la birou si va astept cu actele la uscător 🤣🤣🤣. Cred ca le aveți ude din cauza ploilor 🤣🤣🤣. Va puuuuup 💋💋💋💋💋💋💋💋💋 Link spre comentariu
Denisboy08 Reputație: 192 Postat Iunie 13, 2023 Partajează Postat Iunie 13, 2023 La Oradea cand revii am de platit facuri restante 1 Link spre comentariu
cabal Reputație: -32 Postat Iunie 14, 2023 Oras:timisoara Oras:timisoara Partajează Postat Iunie 14, 2023 La 29.05.2023 la 17:15, cabal a spus: Vreau sa mentionez ca daca vrei neaparat sa ajungi si fata are liber ai acces. Am incercat sambata sa ajung pe la ea, i.am trimis mesaj, a raspuns, dar din pacate eu am vazut prea tarziu mesajul. Fata era libera. Scuze Cristina si sper sa te vizitez data viitoare 🙈 Ce locuri ai astăzi? Poate rezolvam problema astazi 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 15, 2023 Partajează Postat Iunie 15, 2023 Buna dimineațaaaa ❤️❤️❤️. Cică... decât sa bei 1kg de cafea ca să stai treaz toata ziua, mai bine te duci la femei si primești leacul de la ele 🤣🤣🤣🤣 stai si treaz dar ești si ușurat 🤣🤣🤣🤣🤣🤣. Eu vă aștept, sa vă lecuiesc. Va puuuuup 💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 16, 2023 Partajează Postat Iunie 16, 2023 Dragilor țin sa va anunț ca pana duminica inclusiv o sa fiu în orașul vostru 😘😘😘😘 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 17, 2023 Partajează Postat Iunie 17, 2023 Buna dimineata la toata lumea ❤️❤️❤️. Sunt la birou si va astept la smotocit, sa va storc de apa de ploaie si de toate puterile 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣. Va puuuuup 💋💋💋💋💋💋💋💋 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 18, 2023 Partajează Postat Iunie 18, 2023 Bună dimineața dragilor. Ultima zi în orașul vostru din păcate 😍😍. Dar știți foarte bine ca voi reveni asa ca va aștept cu mare drag pe toți cei care vor sa îmi treacă pragul❤️❤️❤️ Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 18, 2023 Partajează Postat Iunie 18, 2023 Buna seara 🐤🐤🐤. Tin sa anunt ca am prelungit șederea la voi 🥰🥰🥰. Vă mai bucur câteva zile . Va puuuuup si va astept de maine 💋💋💋💋💋💋💋💋 Link spre comentariu
rechinu82 Reputație: 34 Postat Iunie 18, 2023 Partajează Postat Iunie 18, 2023 Acum 2 ore, Cristina1992 a spus: Buna seara 🐤🐤🐤. Tin sa anunt ca am prelungit șederea la voi 🥰🥰🥰. Vă mai bucur câteva zile . Va puuuuup si va astept de maine 💋💋💋💋💋💋💋💋 Super. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 19, 2023 Partajează Postat Iunie 19, 2023 Buna dimineața 🍌🍌🍌🤣🤣. Azi am pofta de fructe ...mai exact de banane 🤣🤣🤣. Sper sa veniți cu banana la decojit 🤣🤣🤣. Va puuuuup 💋💋💋💋💋💋💋 ( la banană) 😜😜😜 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 21, 2023 Partajează Postat Iunie 21, 2023 Buna dimineața " viespilor" 🤣🤣🤣. Am deschis ferestrele,sa intrati și să mă înțepați 🤣🤣🤣🤣🤣🤣. Va puuuup 💋💋💋💋💋💋💋💋💋 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 21, 2023 Partajează Postat Iunie 21, 2023 Sa imi gadilați fundița 😜😜😜❤️❤️❤️😋😋😋 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 22, 2023 Partajează Postat Iunie 22, 2023 Neața, neața 🥰🥰🥰. Sunt la birou si va astept la o partidă de exorcizare 🤣🤣🤣. Ne exorcizăm semnând acte si plătind facturi 🤣🤣🤣. De azi vă fac pregatirea pentru concedii 🤣🤣🤣🤣🤣. Va puuuuup 💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋 Link spre comentariu
cabal Reputație: -32 Postat Iunie 22, 2023 Oras:timisoara Oras:timisoara Partajează Postat Iunie 22, 2023 Ce locuri ai pe dimineata? 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 23, 2023 Partajează Postat Iunie 23, 2023 Bună dimineața timișorenilor sexuali 😜😜😜😜🤣🤣🤣🥰🥰🥰. Sunt la cabinet și va aștept cu ea la controlul de rutină 🤣🤣🤣😋😋😋, nu de alta, dar ...sa nu plecați cu ea in vacanță si sa aiba vreun defect ceva, ca poate pică ceva la pat și o să fiți nevoiți să refuzați 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣. Va puuuuup 💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 24, 2023 Partajează Postat Iunie 24, 2023 Buna dimineațaaaa 🥰🥰🥰 . Sunt la birou si astept sa vi-o scutur un pic 🤣🤣🤣😋😋😋, ca nu prea o aveti scuturată cum trebuie 🤣🤣🤣. Vorba lui Adelin Petrișor " o pluă foarte bine dezvoltată" ...asa vi-o fac 🤣🤣🤣🤣🤣. Va puuuuup 💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 25, 2023 Partajează Postat Iunie 25, 2023 Neața somnoroșii 🥰🥰🥰 . Azi, pătura e mai grea 🤣🤣🤣🤣🤣. Eu sunt prezentă la birou, va astept cu acadeaua 🍭🍭🍭🤣😋😋😋😋😋😋. Va puuuuup 💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 26, 2023 Partajează Postat Iunie 26, 2023 Bună dimineața, porumbeii mei 🥰🥰🥰. Sunt la birou si va aștept la semnat si la " ștampulat" 🤣🤣🤣🤣🤣🤣, sa mi.o puneți si pe față si pe spate 🤣🤣🤣🤣🤣. Va puuuuup 💋💋💋💋💋💋💋💋💋 Link spre comentariu
new era Reputație: 307 Postat Iunie 26, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Iunie 26, 2023 Am fost astazi la ea la ora 13:30 pe strada Brandusei, nr 12. Fata e grasuta, are 30 de ani, cu toate ca daca te uiti la chipul ei pare mai tanara. I-am lins tatele alea maricele si moi la inceput ca preludiu, are de asemenea si un cur mare si fain/bombat, numa bun de strans. Dupa aceea am trecut la oral, m-o intrebat cum vreau protejat sau neprotejat, eu am ales varianta a doua si ea nu o avut nici o problema sa-mi faca deepthroat, sa-si bage fata in flocii mei (dupa "new era", al doilea meu nume pe acest site este "oldschool neepilatul" si il folosesc cu mandrie ). La oral se descurca foarte bine, e punctul ei forte, incontinuu sus-jos, sus-jos, o ia pe toata, nu se opreste pana nu ii spui tu, te si mangaie pe coaie, pe abdomen cu mainile, ceea ce e destul de sexy. Am schimbat ulterior vreo trei pozitii la normal, ea deasupra unde se descurca bine, ulterior eu deasupra dupa care am finalizat cu ea stand capra, la final m-o felicitat pentru investitie(era multa sperma in prezervativ). Locatie - 6 (e curata, ii ok dar e o problema cu patul care scataie incontinuu si arcurile saltelei sunt cam slabite, am intrat putin cu genunchii inauntru la final cand ii dadeam capra) Aspect - 6-7 (ii grasuta/rubensiana dar nu e obeza, deci daca iti place din cand in cand sa faci sex cu una care ii mai grasa, nu ar trebui sa te deranjeze, daca iti plac doar slabele, atunci nu e pentru tine, plus cum am spus are un chip placut) GFE - 7 (ii foarte de treaba, amabila, docila, am si vorbit putin cu ea la final, dar un minus e ca nu ofera deloc FK) ON - 8 (se misca foarte bine, face deepthroat, dar mi-o spus ca nu ii place sa scuipe pe pula) NP - 8 (se implica, cand ii deasupra chiar isi da silinta sa faca treaba buna) Cost: 100 lei finalizarea (Un raport calitate/pret foarte bun, pentru mine e de revenit) 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 27, 2023 Partajează Postat Iunie 27, 2023 Buna dimineata dragii mei 🥰🥰🥰. Eu sunt matinala dar majoritatea din voi , încă faceți nani 🤣🤣🤣🤣🤣🤣. Va pup si va astept la biroul meu special 🤣🤣🤣🤣🤣. 💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum