Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 1, 2023 Postat Aprilie 1, 2023 Acum 2 ore, Giorgio1975 a spus: Eu vorbesc in cunostinta de cauza ca, ti-am lasat decat 2 mesaje si nu mi-ai raspuns niciodata. Mentionez ca, am mai fost la tine si vroiam sa revin. Am lasat si mesaj ca, poti sa-mi scrii la orice ora. NIMIC. Deci ce sa intelegem de aici? Nici nu ma mai obosesc sa explic, pentru ca oricum o fac degeaba . Probabil e nevoie sa desenez. Daca eu aveam ocupat sau timpul liber din cursul zilei nu imi permite sa raspund la toata lumea, ce voiai sa fac ...sa-i anulez pe ceilalti ca sa vii tu, sau sa stau si noaptea sa raspund??? Hai ca deja sunteti culmea
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 3, 2023 Postat Aprilie 3, 2023 Cucuuu bauuu, a venit iarna 🤣🤣🤣. Sunt la birou si va astept cu globulețele, ca ma pregatesc sa împodobesc bradul 🤣🤣🤣🤣🤣🤣. Va puuuup 💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋
Adolf09 Reputație: 12 Postat Aprilie 3, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Aprilie 3, 2023 La 31.03.2023 la 10:49, Decius a spus: bună abordarea colegu' eu am incercat (aproape) toate cartelele și nu am reușit (încă) cred că de pe telefonul mamei voi reuși 🤩😂😂 Am sa il trezezc pe Hitler, sa o sun de pe numarul lui!
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 5, 2023 Postat Aprilie 5, 2023 Buna dimineata sexualii mei 🤣🤣🤣😜😜😜❤️❤️❤️❤️❤️. Va rog sa vă îmbrăcați cu pielea pe dos sa nu răciți 🤣🤣🤣🤣🤣, iar dacă răciți...eu sunt la cabinet si sunt dispusa sa va fac bine, cu un medicament băbesc 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣. Va puuuup 💋💋💋💋💋💋💋💋💋
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 5, 2023 Postat Aprilie 5, 2023 Acum 38 minute, Cristina1992 a spus: Buna dimineata sexualii mei 🤣🤣🤣😜😜😜❤️❤️❤️❤️❤️. Va rog sa vă îmbrăcați cu pielea pe dos sa nu răciți 🤣🤣🤣🤣🤣, iar dacă răciți...eu sunt la cabinet si sunt dispusa sa va fac bine, cu un medicament băbesc 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣. Va puuuup 💋💋💋💋💋💋💋💋💋 Țin sa va anunț ca voi fi disponibila pana vineri inclusiv. 😘😘😘
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 6, 2023 Postat Aprilie 6, 2023 La 14.03.2022 la 8:45, Cristina1992 a spus: Buna dimineata dragii mei. Tin sa va anunt ca doar astăzi și mâine voi mai fi disponibila PRET 100 DE LEI FINALIZAREA 250 DE LEI ORA SERVICII ON NORMAL DOAR PROTEJAR TOARE POZITIILE 69 CAT SI ALTELE IN REST CRED CA DIN RECENZIILE LASATE PUTETI SA VA FACETI O IDEE CAT DE BINE NE PUTEM SIMTI IMPREUNA. LOCATIE STRADA BRANDUSEI NR 12 VIS A VIS DE PETROM SI LIDL( LANGA ROMSTAL) PENTRU MAI MULTE DETALII VA ASTEPT CU UN APEL SI VA ASIGUR CA NU VETI REGRETA NIMIC😍😍 Bună dimineața dragilor. Doar astăzi și mâine voi mai fi disponibila în orașul vostru. 💗💗
cabal Reputație: -32 Postat Aprilie 7, 2023 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Aprilie 7, 2023 Vreo gaura libera azi ? De ore ma refer 🙃😅 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 18, 2023 Postat Mai 18, 2023 Bun regăsit dragii mei iubiți. Țin sa va anunț ca am ajuns din nou în orașul vostru. Va stau la dispoziție începând de astăzi. Voi face și o mica prezentare cu servicii și preturi pentru cei care încă nu au călcat pragul locației mele. Preturi 100 de lei finalizarea 250 de lei ora Servicii Oral neprotejat Normal doar protejat Toate pozițiile 69 cât și altele Nu fac anal Locație Brândușei nr 12 vis a vis de petromul de lângă lidl Numărul de telefon este acelasi Mai multe cred ca se vede din recenziile făcute pana acum Va pupacesc tare tare și va aștept cu mare drag pe toți cei care vor sa se șimta bine în compania mea❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 19, 2023 Postat Mai 19, 2023 Buna dimineața 🐤🐤🐤. Sunt la birou si va astept la smotocealăăă 🤣🤣🤣🤣🤣. Va puuuup 💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 20, 2023 Postat Mai 20, 2023 Cucu bauuu 😜😜😜. Dragii mei, să știți că sunt la birou si va astept cu dosarele 🤣🤣🤣 sau cu facturile ( amenzile) 🤣🤣🤣. Va puuuup 💋💋💋💋💋💋💋💋💋
vasibyg Reputație: 9 Postat Mai 20, 2023 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Mai 20, 2023 Maine(Duminică) ești pe la birou,și de la ce ora?
konkord1 Reputație: 3 Postat Mai 20, 2023 Postat Mai 20, 2023 Săptămâna viitoare înainte de masă ești la birou?
Vizitator fucku87 Reputație: 0 Postat Mai 20, 2023 Postat Mai 20, 2023 1 hour ago, konkord1 said: Săptămâna viitoare înainte de masă ești la birou? Specifică și tu înainte de care masă....mic dejun , branch, prânz , cină....🤣🤣🤣
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 22, 2023 Postat Mai 22, 2023 Cucuuu bauuu 😜😜😜😜. Sunt la birou, va astept cu bijuteriile si cu fișa lor ...sa vad cat sunt de in regulă 🤣🤣🤣🤣, posibil sa trebuiasca ceva lustruire la diamante 😋😋😋😋😋😜😜. Dar sa nu ziceți la nimeni si sa veniți singuri 🤣🤣🤣. Va puuuuup 💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 23, 2023 Postat Mai 23, 2023 Cucuuulețeeee 😜😜😜😜. Sunt la birou sa știți, va astept să imi puneți ștampula si pe față si pe dos 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣. Va puuuuup 💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 24, 2023 Postat Mai 24, 2023 Cucuuuuu, a ieșit soarele după " puloaie" 🤣🤣🤣🤣🤣🤣. Eu sunt la birou si va aștept cu actele la semnat, până nu incepe iar " puloaia" , că apoi va udă hârtiile 🤣🤣🤣🤣🤣🤣. Va puuuuup 💋💋💋💋💋💋💋💋😋😋😋😋😋
Raymondredd Reputație: 34 Postat Mai 24, 2023 Oras:CasaNostre Oras:CasaNostre Postat Mai 24, 2023 Acum 28 minute, Cristina1992 a spus: Cucuuuuu, a ieșit soarele după " puloaie" 🤣🤣🤣🤣🤣🤣. Eu sunt la birou si va aștept cu actele la semnat, până nu incepe iar " puloaia" , că apoi va udă hârtiile 🤣🤣🤣🤣🤣🤣. Va puuuuup 💋💋💋💋💋💋💋💋😋😋😋😋😋 Am vizitat aceasta femeie, ii putem spune femeia sugativa😂, chiar suge bine.. hop top, am ajuns la ea cititnd ceva recenzii de pe forum si nu regret e simpatica, pufoasa si are ea un ritm a-l ei.. o bag intre tate, mai o vorba dulce si cand o ia in gura…stie, adevarul e ca stie. sincer nici nu prea am chef de normal cand merg la ea..prefer sa ma termin in gura ei decat in prezervativ.. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 25, 2023 Postat Mai 25, 2023 Buna dragii mei ❤️❤️❤️ .Sunt la birou si va astept la smotocealăăă 🤣🤣🤣, ca sa nu rămâneți nesmotociți 🤣🤣🤣. Va puuuuup 💋💋💋💋 . Las aici lista cu preturile si serviciile, ca sa nu mai primesc 1000 de mesaje cu preț si preț ..... 100- finalizarea 250-ora Oral protejat/neprotejat în funcție de cum doriți, normal doar protejat, 69, diferite pozitii, finalizare corporala, + mai stăm si la bârfă 5 minuțele 🤣🤣🤣🤣🤣🤣.
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 25, 2023 Postat Mai 25, 2023 Țin sa va anunț ca pana duminica inclusiv voi fi în orașul vostru 😘😘😘😘
chaturbate Reputație: 5 Postat Mai 25, 2023 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Mai 25, 2023 Ceau! Tot incerc sa dau de tine de cateva zile, si nu reusesc.
angler Reputație: 37 Postat Mai 25, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Mai 25, 2023 5 hours ago, chaturbate said: Ceau! Tot incerc sa dau de tine de cateva zile, si nu reusesc. E greu a dracului, am incercat si eu de nenumarate ori si pana la urma am renuntat.
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 26, 2023 Postat Mai 26, 2023 Holla 🤣😜❤️. Sunt la birou ,dragii mei si va astept cu inima deschisa ( cu inima de jos) 🤣🤣🤣🤣🤣. Va puuuuup 💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋
neros Reputație: 520 Postat Mai 26, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Mai 26, 2023 saptamana viitoare ai fi disponibila ?
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 26, 2023 Postat Mai 26, 2023 Acum 4 ore, neros a spus: saptamana viitoare ai fi disponibila ? Nu. Am scris ca pana duminica inclusiv voi fi aici. Îmi pare rău 😘😘😘
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum