Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 5, 2021 Postat Noiembrie 5, 2021 Bună dimineața,disponibilă de la 10:30😘 Ultimele 2 zile în Bv
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 6, 2021 Postat Noiembrie 6, 2021 Bună dimineața! Ultima zi în Bv, vă mulțumesc celor care m-ați vizitat până acum😘😘
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 11, 2021 Postat Decembrie 11, 2021 Hello dragilor! De luni voi fi iarăși disponibilă în Bv💋 Pentru programări mă puteți contacta sms sau whatsapp. Locația va fi tot în zona Coresi ✔️🤗
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 12, 2021 Postat Decembrie 12, 2021 Disponibilă de mâine. Mai am loc de 2-3 programări,kiss🤗💋
zoli75 Reputație: 340 Postat Decembrie 13, 2021 Postat Decembrie 13, 2021 Chiar acum, Laurette67 a spus: 💋💋 WOW!!!Nice!
john3333 Reputație: 87 Postat Decembrie 13, 2021 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Decembrie 13, 2021 Foarte frumoasa!
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 14, 2021 Postat Decembrie 14, 2021 Neața dragilor.😘 Disponibilă și azi 🔹️La toate programările făcute din timp voi cere confirmarea programării cu 30-60 min înainte 🔹 Dacă nu se face confirmarea , programarea se anulează iar numărul va fi blocat
extraterestru78 Reputație: 108853 Postat Decembrie 14, 2021 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Decembrie 14, 2021 Salutare Luna trecuta, chiar pe ultima suta de metri inainte sa plece din Bv, am vizitat-o pe aceasta prichindică.🤭 Contact - 10 - pe whatsapp, făcut din timp, nu au fost probleme de niciun fel, seriozitate maximă Locația - 10 - zona Coresi, apartament cu doua camere, cred… nu am verificat… dar despre ceea ce am văzut, pot sa spun ca a fost o curățenie impecabila… cel puțin baia, a fost exemplara, cum rar mi se da sa văd…. dotata cu tot ce trebuie, prosop alb curat, uscat Aspect- 8- minionă, chip micuț, frumușică la fată, gurița mică, buze subțiri, ochișorii mici, părul brunet, lung, sânii micuți dar fermi, fundul micuț dar la corpul ei slim pe care il are, este exact ceea ce trebuie( păcat ca nu face si anal), fără tatuaje, per total, micuță si firavă ON: - 8 - nu foarte diversificat, fără atenție la zonele adiacente, fără CIM, a făcut deep, cât sa putut, bineînțeles, cu lins organul pe toate părțile, finalizarea a fost facială, acolo pot sa spun ca a stat exact cum trebuie💦 NP: - 8 - am încercat cred, 3-4 poziții, sa udat natural, am văzut-o chiar excitată, face tot posibilul să fie implicată, nu te grăbește Igiena- 10 - impecabila, fără mirosuri sau ceva dubios Atitudine - 10- aici pot sa spun ca a fost foarte dezghețata, am avut ce vorbi cu ea, foarte naturală, atenta la client, nu tu telefoane sau alte nebunii, atenția maxima asupra clientului( foarte important) Acțiunea in sine a început, bineînțeles dupa dusul de reîmprospătare, cu FK , mângâieri, sărutări pe corp… văzând că ne-am mai înmuiat puțin, am zis sa facem o inspecție si la păsărica…..foarte curată, aranjată, nu are labiile preminente, o piersicuța perfectă ca si aspect, pot sa spun( părere strict personala) ….trecut si ea la oral, făcut cu calm, nu hard…cu lins pe toate părțile, fără atenție la zone, putin si umed, adânc, atât cat sa putut….. dupa cateva minute de oral, fiind destul de excitat, am zis sa puna prezervativul si sa vina deasupra, sa intram un pic si la caldurica🤭… nu au fost probleme, a intrat destul de usor, nu a folosit lubrifiant, se umezise natural, destul de bine 🤤 asa ca am lansat-o pe ea sa vedem ce tehnică abordeaza…. miscarile au fost pe modul slow, nu m-a/s-a grabit de nici un fel, apoi am zis sa schimbam pozitia, ca in ritmul ala nu aveam cum sa termin… am mai facut normal,capriță si cu ea in brate (fiind foarte usoară) …in toate pozitiile am pompat cateva minute, asa mai usor, nu am avut curajul sa dau mai tare pentru ca fiind foarte firavă, mi-a fost frica sa nu o stric, sa nu stric jucaria😂🤭 …realizand ca timpul trece si simțind ca se apropie si momentul de glorie, m-am ridicat in picioare langa pat si i-am spus sa vina in genunchi pentru COF… unde am si explodat intrun superb si neuitat facial💦💦 Dupa momentul de glorie, si reimprospatare, ne-am mai tras sufletul la o scurta poveste, in bucatarie, apoi mi-am luat coada intre picioare si dus am fost😂😂 Amenda: 300 o ora, nu a pomenit de ei, i-am achitat eu inaintea actiunii De revenit: DA, cu toate ca este foarte micută si firavă, eu am sa mai merg la ea. Motivul? Este slim, curata, naturala, fara fițe, respectuasa, organizata… Te pup prichindică si sa ne vedem cu bine! Peace! 1 1 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 14, 2021 Postat Decembrie 14, 2021 1 hour ago, extraterestru78 said: Salutare Luna trecuta, chiar pe ultima suta de metri inainte sa plece din Bv, am vizitat-o pe aceasta prichindică.🤭 Contact - 10 - pe whatsapp, făcut din timp, nu au fost probleme de niciun fel, seriozitate maximă Locația - 10 - zona Coresi, apartament cu doua camere, cred… nu am verificat… dar despre ceea ce am văzut, pot sa spun ca a fost o curățenie impecabila… cel puțin baia, a fost exemplara, cum rar mi se da sa văd…. dotata cu tot ce trebuie, prosop alb curat, uscat Aspect- 8- minionă, chip micuț, frumușică la fată, gurița mică, buze subțiri, ochișorii mici, părul brunet, lung, sânii micuți dar fermi, fundul micuț dar la corpul ei slim pe care il are, este exact ceea ce trebuie( păcat ca nu face si anal), fără tatuaje, per total, micuță si firavă ON: - 8 - nu foarte diversificat, fără atenție la zonele adiacente, fără CIM, a făcut deep, cât sa putut, bineînțeles, cu lins organul pe toate părțile, finalizarea a fost facială, acolo pot sa spun ca a stat exact cum trebuie💦 NP: - 8 - am încercat cred, 3-4 poziții, sa udat natural, am văzut-o chiar excitată, face tot posibilul să fie implicată, nu te grăbește Igiena- 10 - impecabila, fără mirosuri sau ceva dubios Atitudine - 10- aici pot sa spun ca a fost foarte dezghețata, am avut ce vorbi cu ea, foarte naturală, atenta la client, nu tu telefoane sau alte nebunii, atenția maxima asupra clientului( foarte important) Acțiunea in sine a început, bineînțeles dupa dusul de reîmprospătare, cu FK , mângâieri, sărutări pe corp… văzând că ne-am mai înmuiat puțin, am zis sa facem o inspecție si la păsărica…..foarte curată, aranjată, nu are labiile preminente, o piersicuța perfectă ca si aspect, pot sa spun( părere strict personala) ….trecut si ea la oral, făcut cu calm, nu hard…cu lins pe toate părțile, fără atenție la zone, putin si umed, adânc, atât cat sa putut….. dupa cateva minute de oral, fiind destul de excitat, am zis sa puna prezervativul si sa vina deasupra, sa intram un pic si la caldurica🤭… nu au fost probleme, a intrat destul de usor, nu a folosit lubrifiant, se umezise natural, destul de bine 🤤 asa ca am lansat-o pe ea sa vedem ce tehnică abordeaza…. miscarile au fost pe modul slow, nu m-a/s-a grabit de nici un fel, apoi am zis sa schimbam pozitia, ca in ritmul ala nu aveam cum sa termin… am mai facut normal,capriță si cu ea in brate (fiind foarte usoară) …in toate pozitiile am pompat cateva minute, asa mai usor, nu am avut curajul sa dau mai tare pentru ca fiind foarte firavă, mi-a fost frica sa nu o stric, sa nu stric jucaria😂🤭 …realizand ca timpul trece si simțind ca se apropie si momentul de glorie, m-am ridicat in picioare langa pat si i-am spus sa vina in genunchi pentru COF… unde am si explodat intrun superb si neuitat facial💦💦 Dupa momentul de glorie, si reimprospatare, ne-am mai tras sufletul la o scurta poveste, in bucatarie, apoi mi-am luat coada intre picioare si dus am fost😂😂 Amenda: 300 o ora, nu a pomenit de ei, i-am achitat eu inaintea actiunii De revenit: DA, cu toate ca este foarte micută si firavă, eu am sa mai merg la ea. Motivul? Este slim, curata, naturala, fara fițe, respectuasa, organizata… Te pup prichindică si sa ne vedem cu bine! Peace! Îți mulțumesc pentru vizită și recenzie! Te mai aștept 😇😘
Doug1 Reputație: 35 Postat Decembrie 15, 2021 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Decembrie 15, 2021 Am vizitat această domnișoară ieri . contact pe WhatsApp programare făcută și respectată de ambele părți la minut . Laura este o domnișoară micuță de statură, cu trăsături fine la față, sânii micuți dar care se incadrează perfect în “peisaj” , Nu dau note aici , la infatisare , pentru ca ce imi place mie , altuia s-ar putea sa-i displaca. Suc ,apă ,papuci, prosop curat din partea casei ceea ce e foarte ok. După dușul de rigoare, am fost invitat în dormitor unde am început să ne jucam . Mi-a plăcut că face preludiu în adevăratul sens al cuvântului te sărută pe corp, îți mângâie juniorul, sateliții . așa că după ce a terminat cu mâgaierile astea juniorul deja era drepți. Am făcut oralul protejat, la cererea mea, dar a fost foarte ok, cu încercări de deep, mangaieri (doar cu mâna ce e drept ) pe la sateliți . Apoi am lăsat-o pe ea deasupra, după care am schimbat in Doggy și am terminat în balonaș . Am încercat să mă port cat se poate de respectuos cu ea și de finuț . E micuță tare ,finuță , stramta așa că n-am “dat în ea” cat am putut de tare . Per total, eu m-am simțit foarte bine în compania Laurei , respectat , și îi dau un binemeritat 9 . Toate bune . 3 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 15, 2021 Postat Decembrie 15, 2021 21 minutes ago, Doug1 said: Am vizitat această domnișoară ieri . contact pe WhatsApp programare făcută și respectată de ambele părți la minut . Laura este o domnișoară micuță de statură, cu trăsături fine la față, sânii micuți dar care se incadrează perfect în “peisaj” , Nu dau note aici , la infatisare , pentru ca ce imi place mie , altuia s-ar putea sa-i displaca. Suc ,apă ,papuci, prosop curat din partea casei ceea ce e foarte ok. După dușul de rigoare, am fost invitat în dormitor unde am început să ne jucam . Mi-a plăcut că face preludiu în adevăratul sens al cuvântului te sărută pe corp, îți mângâie juniorul, sateliții . așa că după ce a terminat cu mâgaierile astea juniorul deja era drepți. Am făcut oralul protejat, la cererea mea, dar a fost foarte ok, cu încercări de deep, mangaieri (doar cu mâna ce e drept ) pe la sateliți . Apoi am lăsat-o pe ea deasupra, după care am schimbat in Doggy și am terminat în balonaș . Am încercat să mă port cat se poate de respectuos cu ea și de finuț . E micuță tare ,finuță , stramta așa că n-am “dat în ea” cat am putut de tare . Per total, eu m-am simțit foarte bine în compania Laurei , respectat , și îi dau un binemeritat 9 . Toate bune . Îți mulțumesc pentru vizită și recenzie!😘
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 15, 2021 Postat Decembrie 15, 2021 Bună dragilor! Doar astăzi și mâine voi mai fi în Bv🤗 Locația în Coresi Avantgarden❤️ 🔹️La toate programările făcute din timp voi cere confirmarea programării cu 30-60 min înainte 🔹 Dacă nu se face confirmarea , programarea se anulează iar numărul va fi blocat
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 16, 2021 Postat Decembrie 16, 2021 Bună dimineața❗ Ultima zi în Bv , mai am loc de 2-3 programari,kiss🥰💋
Tazyyy Reputație: 14 Postat Decembrie 16, 2021 Oras:Brașov Oras:Brașov Postat Decembrie 16, 2021 Am revenit la domnișoara Laura astăzi si o să o vizitez de fiecare data când o sa fie in Brașov. Contact pe WhatsApp programare făcută și respectată, confirmată cu jumătate de ora inainte. Laura este o domnișoară minionă frumușică, corp perfect, sânii micuți dar perfecți. (părerea personală, nu am fost adeptul laptariilor lu Enache 🤣) Suc ,apă ,papuci, prosop curat din partea casei, baia cu tot ce trebuie, locație curată. După duș am fugit în dormitor unde am început să ne sărutam mângâiem si toate cele. oralul de nota 10 cu priviri de-ți vine să te urci pe pereți, încercări de deep, mângâieri la sateliți doar cu mânuțele. NP in mai multe poziții fără discuții si figuri ii place să stea on top, funduleț micuț dar sexy, strâmtuță rău domnișoara, terminat in balonaș, pauza 10 min discutat de toate cele după care nr 2 unde nu am vrut să mai termin stiind că după sunt nevoit să plec acasă. 😁 FK 10 ON 10 NP 10 GFE 10+ De revenit: cu siguranță. Domnișoara e printre puținele din oraș care meritată vizitată si revizitată. Mulțumesc Laura. 2 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 16, 2021 Postat Decembrie 16, 2021 16 minutes ago, Tazyyy said: Am revenit la domnișoara Laura astăzi si o să o vizitez de fiecare data când o sa fie in Brașov. Contact pe WhatsApp programare făcută și respectată, confirmată cu jumătate de ora inainte. Laura este o domnișoară minionă frumușică, corp perfect, sânii micuți dar perfecți. (părerea personală, nu am fost adeptul laptariilor lu Enache 🤣) Suc ,apă ,papuci, prosop curat din partea casei, baia cu tot ce trebuie, locație curată. După duș am fugit în dormitor unde am început să ne sărutam mângâiem si toate cele. oralul de nota 10 cu priviri de-ți vine să te urci pe pereți, încercări de deep, mângâieri la sateliți doar cu mânuțele. NP in mai multe poziții fără discuții si figuri ii place să stea on top, funduleț micuț dar sexy, strâmtuță rău domnișoara, terminat in balonaș, pauza 10 min discutat de toate cele după care nr 2 unde nu am vrut să mai termin stiind că după sunt nevoit să plec acasă. 😁 FK 10 ON 10 NP 10 GFE 10+ De revenit: cu siguranță. Domnișoara e printre puținele din oraș care meritată vizitată si revizitată. Mulțumesc Laura. Îți mulțumesc pentru vizită și recenzie!🤗💋
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 6, 2022 Postat Ianuarie 6, 2022 Bună dimineața dragilor și la mulți ani😘 De mâine îmi voi relua activitatea după ora 13, locația va fi tot în zona Coresi,pupici🤗💋
zoli75 Reputație: 340 Postat Ianuarie 6, 2022 Postat Ianuarie 6, 2022 Acum 18 minute, Laurette67 a spus: Bună dimineața dragilor și la mulți ani😘 De mâine îmi voi relua activitatea după ora 13, locația va fi tot în zona Coresi,pupici🤗💋 La multi ani!!
maxibogger89 Reputație: 76 Postat Ianuarie 7, 2022 Postat Ianuarie 7, 2022 Buna Laura Porti tocuri? Facesitting faci? 🍑😘
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 7, 2022 Postat Ianuarie 7, 2022 3 hours ago, maxibogger89 said: Buna Laura Porti tocuri? Facesitting faci? 🍑😘 Bună! Scrie-mi te rog in privat sau whatsapp pt detalii 😘
xDrive69 Reputație: 270 Postat Ianuarie 8, 2022 Postat Ianuarie 8, 2022 La 06.01.2022 la 9:48, Laurette67 a spus: Bună dimineața dragilor și la mulți ani😘 De mâine îmi voi relua activitatea după ora 13, locația va fi tot în zona Coresi,pupici🤗💋 La multi ani!☺️
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 8, 2022 Postat Ianuarie 8, 2022 Bună dimineața😘 Disponibilă și astăzi💣 🔹La toate programările făcute din timp voi cere confirmarea programării cu 30-60 min înainte 🔹 Dacă nu se face confirmarea , programarea se anulează iar numărul va fi blocat 🔹Finalizarea durează maxim 30 min, timpul se ia in calcul după ce iese clientul din duș 🔹 Deplasări fac doar la hotel sau pensiune 🔹 Locația lângă Coresi, 150/fin->300/h Vă pup și vă aștept💋
zoli75 Reputație: 340 Postat Ianuarie 8, 2022 Postat Ianuarie 8, 2022 Acum 13 minute, Laurette67 a spus: Bună dimineața😘 Disponibilă și astăzi💣 🔹La toate programările făcute din timp voi cere confirmarea programării cu 30-60 min înainte 🔹 Dacă nu se face confirmarea , programarea se anulează iar numărul va fi blocat 🔹Finalizarea durează maxim 30 min, timpul se ia in calcul după ce iese clientul din duș 🔹 Deplasări fac doar la hotel sau pensiune 🔹 Locația lângă Coresi, 150/fin->300/h Vă pup și vă aștept💋 Superbă!!
Dacia96 Reputație: 14 Postat Ianuarie 11, 2022 Oras:Romania Oras:Romania Postat Ianuarie 11, 2022 Salutare, am bifat și eu a doua vizită astăzi la Laurette. Metoda de contact prin whataspp, a răspuns rapid ambele dăți, am confirmat cu o oră înainte. Locația este cunoscutul Coressi, prefer locația asta pentru locurile de parcare discrete și multe, un plus din partea mea. Ajuns la ea, am stat la vorbă și la un pahar de apă, apoi am înmânat cadoul și am mers la duș, unde ma aștepta o pereche de șlapi, prosop curat, geluri de duș și apă de gură (împreună cu pahare de unica folosință, un mare bonus) Trecut la camera plăcerilor, au fost multe săruturi corporale, un fk foarte drăguț și fain, am gustat puțin din ea, foarte curată (ca și prima dată de altfel), ON de nota 8.5-9 (mici artificii, puțin mâna la zona "tovarășilor", și-o bătut-o de limbă, priviri mișto, tot tacâmul, singurul minus ca să zic asa e faptul că ar fi mers o idee mai adânc, însă ma declar mulțumit), trecut la NP pot spune cu mana pe inima 9.5 spre 10, schimbat 4 sau 5 poziții, da contre, geme frumos, fk în poziții ce a permis asta, am putut da în ea cât de tare am vrut (deși e micuță eu pare firavă poate, e drac mare in pat), nu a comentat la nimic și a fost foarte plăcută. Pentru mine e de revenit, iar pentru voi colegi vă urez sânge în instalație și o zi faină! 1 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum