badmadafaka Reputație: 1444 Postat Iulie 4, 2021 Oras:Middle of Nowhere Oras:Middle of Nowhere Postat Iulie 4, 2021 Vin din nou cu un subiect similar cu cel al nevestei unguroaice care se da la mine la munca.Mi-a mai cazut cu tronc una de data asta nu s-a dat la mine.M-am inscris la o academie privata de actorie in Anglia si una dintre studente este fiica unei foste glorii a lui Tottenham,nu va spun cine pt protectie se intelege ca dupa aia se mai pun unii sa dea mesaje pe instagram,dar puteti sa ma credeti pe cuvant ca nu inventez nimic.Problema e ca fata nu are inca 18 ani.Implineste anul asta abia,are aproape acolo ii mai lipsesc cateva luni.Eu am 31 va intreb e moral sa te combini cu una de 17 ani?E buna rau :))).Am citit ca legal sunt acoperit,age of consent in UK e 16 ani.As da in ea ca n Bosnia dar mi e ca ma omoara tata-su dupa aia.:)))) Am vrut sa ii propun acum sa bem ceva la unul dintre atelierele de lucru care urmeaza dupa aia la hotel jap jap si am terminat treaba. 1 1
wurdulak Reputație: 4471 Postat Iulie 4, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 4, 2021 Și e foarte sănătos să spui unui forum! Vezi și tu... Ce te aștepți să zică lumea? 1
Vizitator Cocalar21 Reputație: 0 Postat Iulie 4, 2021 Postat Iulie 4, 2021 Hotel jap jap și ai terminat treaba și fără ea 😂😂😂
wavetrex Reputație: 1053 Postat Iulie 4, 2021 Oras:Intre munti si vai si dealuri Oras:Intre munti si vai si dealuri Postat Iulie 4, 2021 Lasa-ti telefonul pe inregistrare pe ascuns pana e "consent", ca multe se "razgandesc" dupa consumarea actului, si te trezesti cu proces de viol, cuvantul tau impotriva cuvantului ei.... si nu tre' sa-ti spun pe cine or sa creada autoritatile. Daca nu vrei sa platesti toata viata pentru o prostie, ia-ti niste masuri de siguranta. 2
Vizitator Cocalar21 Reputație: 0 Postat Iulie 4, 2021 Postat Iulie 4, 2021 La 04.07.2021 la 16:21, wavetrex a spus: Lasa-ti telefonul pe inregistrare pe ascuns pana e "consent", ca multe se "razgandesc" dupa consumarea actului, si te trezesti cu proces de viol, cuvantul tau impotriva cuvantului ei.... si nu tre' sa-ti spun pe cine or sa creada autoritatile. Daca nu vrei sa platesti toata viata pentru o prostie, ia-ti niste masuri de siguranta. Extinde Good advice. Sa înregistrezi o minora fără acordul ei. Cum poate sa nu fie ok 😂😂😂
wavetrex Reputație: 1053 Postat Iulie 4, 2021 Oras:Intre munti si vai si dealuri Oras:Intre munti si vai si dealuri Postat Iulie 4, 2021 Intre puscarie pentru viol si o amenda pentru incalcarea legilor de privatiune, cred ca e destul de clar care e mai okay... (Si oricum e inregistrare audio, nu video...) Oricum nu folosesti inregistrarea decat daca e cazul. Nu strica sa o ai, daca totu e in regula si trec cativa ani si nu se intimpla nimic, o stergi si gata. 1
Vizitator Cocalar21 Reputație: 0 Postat Iulie 4, 2021 Postat Iulie 4, 2021 Da da, audio in speranța ca zbiară “YES! OH YES!”. Dacă e tăcută și afla tac-su a belit pula 😂
badmadafaka Reputație: 1444 Postat Iulie 4, 2021 Oras:Middle of Nowhere Oras:Middle of Nowhere Autor Postat Iulie 4, 2021 La 04.07.2021 la 16:21, wavetrex a spus: Lasa-ti telefonul pe inregistrare pe ascuns pana e "consent", ca multe se "razgandesc" dupa consumarea actului, si te trezesti cu proces de viol, cuvantul tau impotriva cuvantului ei.... si nu tre' sa-ti spun pe cine or sa creada autoritatile. Daca nu vrei sa platesti toata viata pentru o prostie, ia-ti niste masuri de siguranta. Extinde La asta nu m am gandit cu inregistrarea e o idee pt protectie.Desi ca sa minta sa spuna ca am violat-o mi se pare deplasat ce motive ar avea?Bani nu ii trebuie ca ii bogata vorba aia tata-su e instarit.Legea in UK e ca de la 16 ani in sus o persoana isi poate da acordul,legal nu cred ca ar fi probleme. 1
wavetrex Reputație: 1053 Postat Iulie 4, 2021 Oras:Intre munti si vai si dealuri Oras:Intre munti si vai si dealuri Postat Iulie 4, 2021 Te-ai uitat vreodata pe TikTok ? "Mintea" copilelor sub 20 ani... nu e pentru noi sa o intelegem. Mai bine nu risti asa ceva, sau daca o faci, ori sa ai niste martori cum ca va-ti giugiulit de comun acord inainte, sau inregistrare, sau orice... IN CAZ CA se intimpla ceva, sa nu fii complet in curu gol. 2
wurdulak Reputație: 4471 Postat Iulie 4, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 4, 2021 wavetrex are mare dreptate! 1
Vizitator Cocalar21 Reputație: 0 Postat Iulie 4, 2021 Postat Iulie 4, 2021 Idea e câștigătoare din start. Întâi oferi alcool unei minore după care o înregistrezi fără acord după care o futi. Ma duc sa ma cac pe mine de ras, poate citesc in The Guardian 😂😂😂😂
badmadafaka Reputație: 1444 Postat Iulie 4, 2021 Oras:Middle of Nowhere Oras:Middle of Nowhere Autor Postat Iulie 4, 2021 La 04.07.2021 la 16:38, wavetrex a spus: Te-ai uitat vreodata pe TikTok ? "Mintea" copilelor sub 20 ani... nu e pentru noi sa o intelegem. Mai bine nu risti asa ceva, sau daca o faci, ori sa ai niste martori cum ca va-ti giugiulit de comun acord inainte, sau inregistrare, sau orice... IN CAZ CA se intimpla ceva, sa nu fii complet in curu gol. Extinde Asa e.Am o mica retinere cel putin in a fute englezoaice bete ranga si drogate mi au zis unii romani aici in Regat sa ma feresc ca se trezesc si se duc la militie cu acuzatii nefondate.Daca e sa ne futem sa fim amandoi treji :))).Si asa e mai bine pt o mai buna cooperare :))))). P.S.Vorbim si noi acuma poate nici nu vrea fata sa se futa cu mine n-am incercat nimic pana acum.Oricum la cum arata nu mai e virgina 100% I-au trecut cateva pule pragul sigur lol si pule de negrii :)))) 1
wavetrex Reputație: 1053 Postat Iulie 4, 2021 Oras:Intre munti si vai si dealuri Oras:Intre munti si vai si dealuri Postat Iulie 4, 2021 ^ trollu asta are totusi dreptate cu ceva, nu-i "oferii alcool", sau orice alta forma de influentare a judecatei, ca da complet in partea cealalta problema. "sa bem ceva" trebuie sa se refere la suc, cafea... (desi sunt convins ca nu la aia te gandeai) 1
badmadafaka Reputație: 1444 Postat Iulie 4, 2021 Oras:Middle of Nowhere Oras:Middle of Nowhere Autor Postat Iulie 4, 2021 La 04.07.2021 la 16:44, wavetrex a spus: ^ trollu asta are totusi dreptate cu ceva, nu-i "oferii alcool", sau orice alta forma de influentare a judecatei, ca da complet in partea cealalta problema. "sa bem ceva" trebuie sa se refere la suc, cafea... (desi sunt convins ca nu la aia te gandeai) Extinde Nu :))))) 1
Vizitator Cocalar21 Reputație: 0 Postat Iulie 4, 2021 Postat Iulie 4, 2021 La 04.07.2021 la 16:48, badmadafaka a spus: Nu :))))) Extinde Ie mai frumos de atât boss, nu trebuie sa ii dai tu de băut dacă ea declara ca a băut și a avut judgementul afectat vei avea multe multe probleme indiferent ce ai înregistrat pt ca age of consent e făcut in limita in care ea la 17 se fute cu unu de 18-19 nu cu unu de 31 care nu arată ca Brad Pitt😂😂😂
badmadafaka Reputație: 1444 Postat Iulie 4, 2021 Oras:Middle of Nowhere Oras:Middle of Nowhere Autor Postat Iulie 4, 2021 La 04.07.2021 la 17:03, Cocalar21 a spus: Ie mai frumos de atât boss, nu trebuie sa ii dai tu de băut dacă ea declara ca a băut și a avut judgementul afectat vei avea multe multe probleme indiferent ce ai înregistrat pt ca age of consent e făcut in limita in care ea la 17 se fute cu unu de 18-19 nu cu unu de 31 care nu arată ca Brad Pitt😂😂😂 Extinde Sau mai bine astept vreo cateva luni pana in toamna sa implineasca 18 ani si ma pot da la ea linistit fara sa mai am vreo emotie :)))) 2 1
Vizitator Cocalar21 Reputație: 0 Postat Iulie 4, 2021 Postat Iulie 4, 2021 La 04.07.2021 la 17:05, badmadafaka a spus: Sau mai bine astept vreo cateva luni pana in toamna sa implineasca 18 ani si ma pot da la ea linistit fara sa mai am vreo emotie :)))) Extinde Mai bine laba sau fute unguroaica 😂
badmadafaka Reputație: 1444 Postat Iulie 4, 2021 Oras:Middle of Nowhere Oras:Middle of Nowhere Autor Postat Iulie 4, 2021 La 04.07.2021 la 17:07, Cocalar21 a spus: Mai bine laba sau fute unguroaica 😂 Extinde E mai buna ca unguroaica.Pizda tanara de 18 ani n a muncit o zi in viata ei inca cred ca e la scoala se intretine am vazut ca are tot felul de combinatii cu parfumuri produse pt femei,le face reclama pe contul ei.Pai normal cand tactu a fost cineva ti se deschid toate portile primesti totul ca-n palma.Faina viata au unii n a putut sa fie si tatamiu senator...nu mai plecam din Romania. 1
wavetrex Reputație: 1053 Postat Iulie 4, 2021 Oras:Intre munti si vai si dealuri Oras:Intre munti si vai si dealuri Postat Iulie 4, 2021 p.s. Nu uita de "traducerea" consimtamantului pentru femei: Nu = "Absolut si categoric NU" Poate = "Nu !" Da = "nu, dar parca totusi sunt curioasa, si probabil o sa ma razgandesc pe parcurs" Singura varianta in care e clar "da" fara nicio indoiala e cand sare pe tine din propria initiativa fara sa-i propui nimic. Mult succes 😉 2
payment Reputație: -5708 Postat Iulie 5, 2021 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Postat Iulie 5, 2021 La 04.07.2021 la 16:14, badmadafaka a spus: Vin din nou cu un subiect similar cu cel al nevestei unguroaice care se da la mine la munca.Mi-a mai cazut cu tronc una de data asta nu s-a dat la mine.M-am inscris la o academie privata de actorie in Anglia si una dintre studente este fiica unei foste glorii a lui Tottenham,nu va spun cine pt protectie se intelege ca dupa aia se mai pun unii sa dea mesaje pe instagram,dar puteti sa ma credeti pe cuvant ca nu inventez nimic.Problema e ca fata nu are inca 18 ani.Implineste anul asta abia,are aproape acolo ii mai lipsesc cateva luni.Eu am 31 va intreb e moral sa te combini cu una de 17 ani?E buna rau :))).Am citit ca legal sunt acoperit,age of consent in UK e 16 ani.As da in ea ca n Bosnia dar mi e ca ma omoara tata-su dupa aia.:)))) Am vrut sa ii propun acum sa bem ceva la unul dintre atelierele de lucru care urmeaza dupa aia la hotel jap jap si am terminat treaba. Extinde Bai baiatule, in afara de faptul ca minti de pute, esti si bolnav psihic! Te sfatuiesc sa mergi sa iti faci un consult de specialitate. Nu cred insa ca platesti asigurari sociale, asa ca nu iti tamane decat sa te arunci in Tamisa 2
xxx2oo1 Reputație: 31 Postat Iulie 5, 2021 Oras:somewhere Oras:somewhere Postat Iulie 5, 2021 Mai asteapta cateva lui ca n-o fi foc. In alta ordine de idei, poate iti faci doar tu vise aiurea si ea nu e interesata deloc (alt cerc social, alta varsta etc). Si a 3-a chestie: daca zici ca taicas-o e cine e, asta inseamna oarece influenta in diverse cercuri. Daca calci pe bec mai incolo sa vezi ce ti-o iei :) 1
badmadafaka Reputație: 1444 Postat Iulie 5, 2021 Oras:Middle of Nowhere Oras:Middle of Nowhere Autor Postat Iulie 5, 2021 La 05.07.2021 la 11:50, xxx2oo1 a spus: Mai asteapta cateva lui ca n-o fi foc. In alta ordine de idei, poate iti faci doar tu vise aiurea si ea nu e interesata deloc (alt cerc social, alta varsta etc). Si a 3-a chestie: daca zici ca taicas-o e cine e, asta inseamna oarece influenta in diverse cercuri. Daca calci pe bec mai incolo sa vezi ce ti-o iei Extinde Tata-su e o fost glorie a jucat 16 ani la Tottenham cred ca l-a prins si Sir Ilie Dumitrescu :))). 1
eturit Reputație: 3454 Postat Iulie 5, 2021 Oras:București Oras:București Postat Iulie 5, 2021 La 05.07.2021 la 15:27, badmadafaka a spus: Tata-su e o fost glorie a jucat 16 ani la Tottenham Extinde Înveți imnul lui Tottenham și îl cânți în timp ce marchezi. Emoționat, tatăl ei o să-ți spună: "That's my boy!" Succes garantat!
yellow_raven Reputație: 125 Postat Iulie 5, 2021 Oras:nu am Oras:nu am Postat Iulie 5, 2021 "Tot ce e bun in viata e imoral, ilegal, ori ingrasa..."
badmadafaka Reputație: 1444 Postat Iulie 5, 2021 Oras:Middle of Nowhere Oras:Middle of Nowhere Autor Postat Iulie 5, 2021 La 05.07.2021 la 15:41, eturit a spus: Înveți imnul lui Tottenham și îl cânți în timp ce marchezi. Emoționat, tatăl ei o să-ți spună: "That's my boy!" Succes garantat! Extinde Eu tin cu Chelsea 😄 1 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum