Sari la conținut

Recenzie Fete Timisoara

Postări Recomandate

Postat

Salutare compatrioti,

Cat de multumiti sunteti de fetele din Timisoara pe care le avem sau care viziteaza orasul nostru, referitor la: calitatea servicilor oferite de ele, pret, cat de frumoase si dragute sunt fetele ce au preocupari in arta sexului frumos, comportament, disponibilitate si deschidere la fanteziile baietilor, implicare din partea fetelor in actul sexual (adica multe sunt pe aici doar pentru bani si nimic altceva, si asta se vede, se simte, pleci cu un gust amar de la acele fete, insa mai sunt fete, intr-adevar putine, care isi mai dau cat de cat silinta sa incerce sa Iti faca placere ca esti in compania lor, fie si pentru cateva minute ceea ce e de admirat, si sa nu lase impresia ca doar banii le intereseaza si deabea asteapta sa Iti deschida usa ca sa pleci).

Eu imi doresc ca fetele sa inteleaga ca tre sa ai o anumita calitate a servicilor, un anume comportament, o anume implicare, sa existe o ingrijire corporala si estetica (fata si piele corporala ingrijita si care miroase frumos), acele cateva clipe sa fie cat mai placute pentru ambele parti.

Doar ca vrei niste bani nu e indeajuns...

Astept pareri/opinii din partea voastra (poate fi atat a baietilor, cat si a fetelor).

• Like 1
  • Minus 1
  • Inimioara 1

• Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat
4 hours ago, Lucas0 said:

Salutare compatrioti,

Cat de multumiti sunteti de fetele din Timisoara pe care le avem sau care viziteaza orasul nostru, referitor la: calitatea servicilor oferite de ele, pret, cat de frumoase si dragute sunt fetele ce au preocupari in arta sexului frumos, comportament, disponibilitate si deschidere la fanteziile baietilor, implicare din partea fetelor in actul sexual (adica multe sunt pe aici doar pentru bani si nimic altceva, si asta se vede, se simte, pleci cu un gust amar de la acele fete, insa mai sunt fete, intr-adevar putine, care isi mai dau cat de cat silinta sa incerce sa Iti faca placere ca esti in compania lor, fie si pentru cateva minute ceea ce e de admirat, si sa nu lase impresia ca doar banii le intereseaza si deabea asteapta sa Iti deschida usa ca sa pleci).

Eu imi doresc ca fetele sa inteleaga ca tre sa ai o anumita calitate a servicilor, un anume comportament, o anume implicare, sa existe o ingrijire corporala si estetica (fata si piele corporala ingrijita si care miroase frumos), acele cateva clipe sa fie cat mai placute pentru ambele parti.

Doar ca vrei niste bani nu e indeajuns...

Astept pareri/opinii din partea voastra (poate fi atat a baietilor, cat si a fetelor).

nu esti primul care deschide un astfel de topic , dar in general am fost multumit de calitatea fetelor pe care le-am vizitat de pe nimfomane , iar unde am fost nemultumit am si scris . Sunt o serie de fete care nu ofera FK , iar asta ma nemultumeste dar asta e alegerea lor si n-am ce le face . Am scris si despre topul Timisoara care o ramas asa din secolul trecut de cand se promova pe baza a 10 recenzii de la useri colorati , dar am impresia ca nu se va schimba nimic curand . Incerc sa imi scriu experientele avute cat mai aproape de realitate , si sa ma informez ca sa evit tepele . In rest , pace buna 😇

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...