Sari la conținut

❌Delia❌Bruneta Siliconata // 0748984464

Vizitator deliaxox

Postări Recomandate

• Oras:Alba Iulia
  • Oras:Alba Iulia
Postat

Am revizitat-o azi. Aceeasi experienta misto. Imi mentin pe deplin ce am povestit in recenzia mea de mai sus. Din pacate, Delia pleaca azi din alba si nici nu va mai reveni, din spusele ei. Mare pierdere pentru noi. Fata este de top, la nivel european.

• Like 1
Postat
Acum 6 ore, naura_boy a spus:

Am revizitat-o azi. Aceeasi experienta misto. Imi mentin pe deplin ce am povestit in recenzia mea de mai sus. Din pacate, Delia pleaca azi din alba si nici nu va mai reveni, din spusele ei. Mare pierdere pentru noi. Fata este de top, la nivel european.

Ce a suparat-o de pleaca asa repede?

• Oras:alba
  • Oras:alba
Postat
Acum 8 ore, andrei003 a spus:

Ce a suparat-o de pleaca asa repede?

Nu cred că ceva anume a supărat-o, doar că dacă stăm să comparăm, Alba-Iulia e cam departe de Brașov/Oradea/Timișoara/Cluj-Napoca/Pitești ... și bănuiesc că e evident pentru toată lumea, că într-un oraș mai mare, reușește să aibă mai mulți clienți și implicit să facă mai mulți bani. 

Dar parcă a stat vreo 3 zile. Eu am cam început să mă obișnuiesc cu vizite scurte din partea fetelor și știu că dacă nu mă mișc repede, până să apuc să îmi fac o programare, ele sunt deja instalate în orașul următor.

Dacă mă înșel eu și altele sunt motivele pt care deja a părăsit Alba-Iulia, o rugăm pe @deliaxox să ne spună.

Vizitator deliaxox
Reputație: 0
Postat

Buna tuturor, vizitele mele in alte orase mereu sunt de 3-5 zile, deci, de aici plecarea mea.

au fost mai multe motive pentru care nu o sa mai revin in Alba-iulia, dar o sa le tin pentru mine :D

P.s. Multumesc tuturor, celor care m au vizitat😘

Vizitator deliaxox
Reputație: 0
Postat
Acum 3 ore, putatare a spus:

La 250 un oral neprotejat.. nici nu te aștept.sincer 🤣🤣

pff, cred ca ne am facut amandurora un serviciu. 

Postat

Deci... Unul dintre motivele pentru care a plecat domnișoara, este genul de postări ca cea de mai sus, referitoare la tarife. Fata a fost luată în șuturi de diverși useri pentru tarifele anunțate. Totuși au fost și alte fete cu tarife anunțate de 200/ număr,  care nu au fost luate la rost...  Acuma... Fiecare cum consideră... Merge sau nu merge și cu asta, basta. Oricum Delia, poate ne menționezi alte orașe din apropiere pe unde mai mergi, poate că sunt persoane interesate să te caute prin alte părți, dacă aici ai luat decizia să nu mai revii. Mulțumesc. 

Postat

De acord cu @danutz23, mi se pare penibil sa comentezi intruna preturile daca tu nici macar nu ai fost sa vezi daca se justifica preturile acelea.

Raportat la ce este acum pe piata, aspectul fizic al Deliei si servicile pe care le presteaza eu zic ca este un pret corect. 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...