Melisanew Reputație: 4 Postat Iulie 7, 2021 Oras:galati Oras:galati Postat Iulie 7, 2021 Bruneta sexi cu forme de brazilianca. Sunt o femeie calma, vesela, bunu simt și calitatea ma definește, te vei convinge singur. Mereu cu zâmbetul pe buze și binedispusa. Sunt în orașul tău pt a te cunoaște, în compania mea te vei simți ca lângă o veche prietena. Dacă nu răspund din prima te rog sa revii cu un apel în 5 - 10 minute. Serviciile mele sunt doar protejate si constau in sex oral, normal si masaj de relaxare nr meu este 0744926175
boris32 Reputație: 33 Postat Iulie 7, 2021 Oras:ROMANIA Oras:ROMANIA Postat Iulie 7, 2021 Acum 41 minute, Melisanew a spus: Bruneta sexi cu forme de brazilianca. Sunt o femeie calma, vesela, bunu simt și calitatea ma definește, te vei convinge singur. Mereu cu zâmbetul pe buze și binedispusa. Sunt în orașul tău pt a te cunoaște, în compania mea te vei simți ca lângă o veche prietena. Dacă nu răspund din prima te rog sa revii cu un apel în 5 - 10 minute. Serviciile mele sunt doar protejate si constau in sex oral, normal si masaj de relaxare nr meu este 0744926175 Poate o descriere mai detaliată a serviciilor si preturile ne ajută mai mult,în rest până acum totul ok daca si pozele sunt reale😋 1 1
Melisanew Reputație: 4 Postat Iulie 8, 2021 Oras:galati Oras:galati Autor Postat Iulie 8, 2021 buna , serviciile mele sunt oral normal , masaj , cadoul meu este de 100 de ron pe finalizare si 200 pe ora, sunt disponibilă pt programări pana la ora 00.00 , 1.00 . Pun foarte mult pret pe bunul simț , discreție si punctualitatea astept programări pe nr de whatup 0744926175 pupici😘😘😘😘😘❤❤❤
viciusanac Reputație: 17 Postat Iulie 9, 2021 Postat Iulie 9, 2021 La 08.07.2021 la 11:53, Melisanew a spus: buna , serviciile mele sunt oral normal , masaj , cadoul meu este de 100 de ron pe finalizare si 200 pe ora, sunt disponibilă pt programări pana la ora 00.00 , 1.00 . Pun foarte mult pret pe bunul simț , discreție si punctualitatea astept programări pe nr de whatup 0744926175 pupici😘😘😘😘😘❤❤❤ Ai cumva si colega?
focussan Reputație: 413 Postat Iulie 10, 2021 Oras:Dupa blocurile verzi, roz, mov... Oras:Dupa blocurile verzi, roz, mov... Postat Iulie 10, 2021 Inca mai prinde autocaracterizarea de genul acesta? Nu mai bine ne spui inaltimea, greutatea, ce faci/ce nu faci mai detaliat, locatia, colega (da/nu) s.a.m.d.? Nu zic ca e cazul tau, dar la cate "jucause", "vesele", "pline de viata", "fierbinti", etc. am fost si am gasit doar plictisite si obosite, incep sa nu mai cred in Mos Craciun
Melisanew Reputație: 4 Postat Iulie 10, 2021 Oras:galati Oras:galati Autor Postat Iulie 10, 2021 buna am revenit în galați dacă ai plăcere de a ma cunoaste te invit la locația mea si nu ai sa regreți 💓😚😚😚 1
Vizitator lancerevo Reputație: 0 Postat Iulie 10, 2021 Postat Iulie 10, 2021 Pai dacă ai revenit în Galați, anchide ka te sunam noi
Melisanew Reputație: 4 Postat Iulie 10, 2021 Oras:galati Oras:galati Autor Postat Iulie 10, 2021 sunt pentru prima oară pe situl asta si chiar nu stiu cum functioneaza imi cer sz
extraterestru78 Reputație: 108853 Postat Iulie 10, 2021 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Iulie 10, 2021 Acum 4 ore, Melisanew a spus: sunt pentru prima oară pe situl asta si chiar nu stiu cum functioneaza imi cer sz Te iertăm! ✌️
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum