Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:galati
Postat

Bruneta sexi cu forme de brazilianca.
Sunt o femeie calma, vesela, bunu simt și calitatea ma definește, te vei convinge singur.
Mereu cu zâmbetul pe buze și binedispusa.
Sunt în orașul tău pt a te cunoaște, în compania mea te vei simți ca lângă o veche prietena.
Dacă nu răspund din prima te rog sa revii cu un apel în 5 - 10 minute.

Serviciile mele sunt doar protejate  si  constau in sex oral, normal si masaj de relaxare 
nr  meu este  0744926175

IMG-20210707-WA0000.jpg

IMG-20210707-WA0001.jpg

IMG-20210707-WA0004.jpg

• Oras:ROMANIA
  • Oras:ROMANIA
Postat
Acum 41 minute, Melisanew a spus:

Bruneta sexi cu forme de brazilianca.
Sunt o femeie calma, vesela, bunu simt și calitatea ma definește, te vei convinge singur.
Mereu cu zâmbetul pe buze și binedispusa.
Sunt în orașul tău pt a te cunoaște, în compania mea te vei simți ca lângă o veche prietena.
Dacă nu răspund din prima te rog sa revii cu un apel în 5 - 10 minute.

Serviciile mele sunt doar protejate  si  constau in sex oral, normal si masaj de relaxare 
nr  meu este  0744926175

IMG-20210707-WA0000.jpg

IMG-20210707-WA0001.jpg

IMG-20210707-WA0004.jpg

Poate o descriere mai detaliată a serviciilor si preturile ne ajută mai mult,în rest până acum totul ok daca si pozele sunt reale😋

• Like 1
  • Minus 1
Postat

buna , serviciile mele sunt oral normal , masaj  , cadoul meu este de 100 de ron  pe finalizare si 200 pe ora, sunt disponibilă  pt programări pana la  ora 00.00 , 1.00 .

Pun foarte mult pret pe bunul simț , discreție si punctualitatea  astept programări pe nr de whatup             0744926175  pupici😘😘😘😘😘❤❤❤

Postat
La 08.07.2021 la 11:53, Melisanew a spus:

buna , serviciile mele sunt oral normal , masaj  , cadoul meu este de 100 de ron  pe finalizare si 200 pe ora, sunt disponibilă  pt programări pana la  ora 00.00 , 1.00 .

Pun foarte mult pret pe bunul simț , discreție si punctualitatea  astept programări pe nr de whatup             0744926175  pupici😘😘😘😘😘❤❤❤

Ai cumva si colega? 

• Oras:Dupa blocurile verzi, roz, mov...
  • Oras:Dupa blocurile verzi, roz, mov...
Postat

Inca mai prinde autocaracterizarea de genul acesta? 

Nu mai bine ne spui inaltimea, greutatea, ce faci/ce nu faci mai detaliat, locatia, colega (da/nu) s.a.m.d.?

Nu zic ca e cazul tau, dar la cate "jucause", "vesele", "pline de viata", "fierbinti", etc. am fost si am gasit doar plictisite si obosite, incep sa nu mai cred in Mos Craciun

Postat

buna am revenit în galați dacă ai plăcere de a ma cunoaste te invit la locația mea si nu ai sa regreți 💓😚😚😚

• Confuz 1
Vizitator lancerevo
Reputație: 0
Postat

Pai dacă ai revenit în Galați,  anchide ka te sunam noi

Postat

sunt pentru prima oară pe situl asta si chiar nu stiu cum functioneaza imi cer sz 

• Oras:Brasov
  • Oras:Brasov
Postat
Acum 4 ore, Melisanew a spus:

sunt pentru prima oară pe situl asta si chiar nu stiu cum functioneaza imi cer sz 

Te iertăm! ✌️

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...