Sari la conținut

Top active Bucuresti

Postări Recomandate

Postat

Salutare, o sa fac o vizita la Bucuresti si m ar interesa care este cea mai ok ca si activa. Eu ma gandeam sa aleg intre Adriana, Alexandra Gold si Tania..daca se poate niste pareri sau alte sugestii as fi recunoscator!

Postat
Acum 9 minute, alexander300 a spus:

Acum depinde ce vrei sa Primești  ca pasiv , sunt câteva opțiuni bune 

Care ar fi acele optiuni? As vrea cineva care are initiativa..am avut 2 experiente pana acum dar respectivele mi s au parut cam plictisite, poate am fost eu de vina fiind mai nou in domeniu, dar de aia as vrea pe cineva cu initiativa

• Like 1
Postat
Acum 3 ore, alexander300 a spus:

Afrodita , Gabrielle ,  Alexandra Gold

din pacate Afrodida nu este in tara..daca era nici nu mai era nevoie sa intreb aici, categoric mergeam la ea. Pe gabrielle nu o cunos, daca este shemalle gabrielle cea cu topic aici, zic pas. nu e destul de feminina pentru gustul meu. Prin urmare probabil Alexandra va fi aleasa..sper sa o prind. Multumesc pentru sugestii!

• Oras:Bucuresti
Postat

Dacă vrei sa fii folosit și sa fie stăpâna și sa conducă , e Gabrielle , oricum cam așa se poarta , ii place asta

Postat

Da, Gabrielle si Alexandra Gold, si mai era Yo Cristina care ma futea in mare stil, ma punea in genunchi sa i-o sug, apoi in toate pozitiile si pe masa pana ne dadeam drumu amndoi. 🥰

• Like 3
  • Inimioara 1
Postat
1 oră în urmă, adrianats a spus:

De la Cristina pentru voi 🔞🤣

Nu aveti permisiunea ca sa vizualizati acest video! <a href="https://nimfomane.com/forum/subscriptions/" target="_blank">Click AICI pentru UPGRADE</a>.

oare de ce nu pot sa vad?😄

• Oras:sibiu
  • Oras:sibiu
Postat
Acum 1 oră, kineica a spus:

Ore ce update trebuie sa fac sa îl pot vedea și eu? 

• Oras:Pitesti
  • Oras:Pitesti
Postat
Acum 12 ore, alexander300 a spus:

Dacă vrei sa fii folosit și sa fie stăpâna și sa conducă , e Gabrielle , oricum cam așa se poarta , ii place asta

Nu am ajuns încă la Gabrielle, din lipsa de curaj mai mult, însă clar pare top 👍! Cel puțin din pct asta de vedere 😉, al topicului. 

• Oras:București
  • Oras:București
Postat
La 09.07.2021 la 12:09, alexander300 a spus:

Vreau eu cum dau de ea?

Postat
La 09.07.2021 la 11:33, zabielo a spus:

Da, Gabrielle si Alexandra Gold, si mai era Yo Cristina care ma futea in mare stil, ma punea in genunchi sa i-o sug, apoi in toate pozitiile si pe masa pana ne dadeam drumu amndoi. 🥰

Scuza-ma te rog frumos dar nu inteleg. Despre care Cristina vorbesti? Arianna, cea din budapesta care a primit ban anul trecut sau cea din germania sau pe unde o fi plecata de prin 2017?

• Telefon: 0733355971
  • Oras:Bulevardul Ferdinand I, Iulia Hașdeu
  • Telefon: 0733355971
  • Oras:Bulevardul Ferdinand I, Iulia Hașdeu
Postat
Acum 30 minute, bawss123 a spus:

Scuza-ma te rog frumos dar nu inteleg. Despre care Cristina vorbesti? Arianna, cea din budapesta care a primit ban anul trecut sau cea din germania sau pe unde o fi plecata de prin 2017?

Despre yo soy Cristina este vorba nu despre mine 💁‍♀️ Miss Cristina / ari

Eu sunt Miss Cristina MISS 🙈🥳💋❤️💋😈😈

Ly boo boo

• Inimioara 1
Postat
Acum 4 ore, bawss123 a spus:

Salut, te-a lamurit MISS CRISTINA 😗

• Like 1
  • Inimioara 1
Postat
La 13.07.2021 la 9:08, zabielo a spus:

Salut, te-a lamurit MISS CRISTINA 😗

Partial m-a lamurit MISS CRISTINA :) Evident nu era ea pentru ca fata asta e capabila de o gingasie...

Anyway, faceam aluzie la faptul ca sunt atatea Cristine de imi e greu sa mai tin track :))) Dar am facut research-ul riguare si mi-am dat seama despre cine vorbeai ✌️ In orice caz, mersi frumos pentru reply!

Postat
La 13.07.2021 la 5:14, misscristina a spus:

Despre yo soy Cristina este vorba nu despre mine 💁‍♀️ Miss Cristina / ari

Eu sunt Miss Cristina MISS 🙈🥳💋❤️💋😈😈

Ly boo boo

Miss CRISTINA MISS! Ma scuzati pentru confuzie MISS!! ❤️ :bravo

• Inimioara 1
Postat
La 09.07.2021 la 13:00, kineica a spus:

Iti trebuie cont premium. Platesti o suma si ai capabilitatile astea de asemenea. https://nimfomane.com/forum/topic/184734-probleme-video/

Postat
Acum 11 minute, tcooper a spus:

Stiu ca mai era o chestie la nu stiu câte comentarii poți vedea clipuri nu?

Da 200 parca nush sigur 

Postat
Acum 7 ore, adrianats a spus:

Da 200 parca nush sigur 

Din cate am vazut, in lista de beneficii pentru 200 comentarii nu spunea nimic despre video. Singurul avantaj pe care il vedeam ca fiind benefic era accesul la like-uri pentru postari.

• Like 1

Postat
Acum 16 minute, bawss123 a spus:

Din cate am vazut, in lista de beneficii pentru 200 comentarii nu spunea nimic despre video. Singurul avantaj pe care il vedeam ca fiind benefic era accesul la like-uri pentru postari.

Inseamna ca nam vazut bine 😂😂sorry 

te pup 😘

• Inimioara 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...