baietzelul12 Reputație: 444 Postat Aprilie 29, 2022 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Postat Aprilie 29, 2022 Are topic în Brăila. 100 nr, 150 nr cu cim, 250 ora. Merita vizitată.
niku_b890 Reputație: 327 Postat Iunie 6, 2022 Oras:wonderland Disponibila Oras:wonderland Disponibila Postat Iunie 6, 2022 On 5/31/2022 at 3:50 PM, maradona10 said: Si tu il crezi pe prostul ala care a a aruncat duma aia? ce sistem hardware detine el si cate sute de mii de euro a dat pe echipament ca sa poata depista ca SeRei supravegheaza un site? si daca serei face asta nu ai cum sa afli, la fel si telefonul daca ti-l asculta nu ai cum sa afli, dar si acolo apar cacati care o ard in dume cu "Daca iti pocneste telefonul, daca auzi un ecou...esti ascultat", tot felul de prosti care-si dau cu parerea desi ei nu au habar de nimic,doar dezinformeaza. Si inca ceva sa ne suga serei de pula cei care au fost implicati si anume Coldea si Maior ,stalinisti infecti, si toti ai lor, toti muistii care au fost implicati in tunul de milioane de euro denumit "hexi pharma" ,a murit ala si toata lumea a uitat, ei bine nu am uitat toti ce faceti voi musitilor de la SEREI, ca datorita voua au murit oameni in spitale ca se dadea cu apa in loc de dezinfectant si voi luati bani ca si cum s-au cumparat dezinfectanti scumpi ,pentru cei care nu stiu serviciile au fost de fapt in spatele tunului de milioane de euro din dosarul hexi pharma,dar au fost gasiti niste nenorociti vinovati si treaba s-a rezolvat!! Asa ca imi bag pula in SRI si ascultarile lor . Daca faceau ceva dadeau catre DIICOT informatii si mai arestau din salaii si carasii de pe aici.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum