giulia0 Reputație: -180 Postat Iulie 10, 2021 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Iulie 10, 2021 Acum 2 minute, andreeakvl98 a spus: Sa inteleg ca ai nevoie de putina reclama😅 🤣🤣 E clara treaba...draga mea..dupa cum bine vezi eu nu mai sunt în România de aproape o luna...nu lucrez deci nu am nevoie de reclama. Și dacă as avea nevoie cu siguranță nu as face o pe un topic cu cearta... 1
Vizitator andreeakvl98 Reputație: 0 Postat Iulie 10, 2021 Postat Iulie 10, 2021 Acum 5 minute, giulia0 a spus: 🤣🤣 E clara treaba...draga mea..dupa cum bine vezi eu nu mai sunt în România de aproape o luna...nu lucrez deci nu am nevoie de reclama. Și dacă as avea nevoie cu siguranță nu as face o pe un topic cu cearta... Ah da .... au iesit caspunile in Spania😂
giulia0 Reputație: -180 Postat Iulie 10, 2021 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Iulie 10, 2021 Acum 9 minute, boris32 a spus: Urmează "ne întâlnim noi,dau eu de tine"😂 Deja îmi cere numărul 🤭🤣🤣 1
giulia0 Reputație: -180 Postat Iulie 10, 2021 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Iulie 10, 2021 Chiar acum, andreeakvl98 a spus: Ah da .... au iesit caspunile in Spania😂 Scuza ma ca îți zic..nu obișnuiesc sa vorbesc urat...dar proasta ești...îți spun 10 bărbați, îți spune o femeie, îți mai spune una..dar tu tot pe a ta o ții...ai probleme grave...grave cu capul drăguțo...sau dragutule..ca nu suntem siguri cine îți scrie.. 1
Vizitator andreeakvl98 Reputație: 0 Postat Iulie 10, 2021 Postat Iulie 10, 2021 Acum 4 minute, giulia0 a spus: Scuza ma ca îți zic..nu obișnuiesc sa vorbesc urat...dar proasta ești...îți spun 10 bărbați, îți spune o femeie, îți mai spune una..dar tu tot pe a ta o ții...ai probleme grave...grave cu capul drăguțo...sau dragutule..ca nu suntem siguri cine îți scrie.. Ce sa zic... Multumesc frumos. Nu toate femeile sunt destepte ca tine.
giulia0 Reputație: -180 Postat Iulie 10, 2021 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Iulie 10, 2021 Acum 22 minute, andreeakvl98 a spus: Ah da .... au iesit caspunile in Spania😂 Probabil...deci te poți întoarce cu succes. Acolo nu trebuie sa te epilezi 😬🤭🤫 1
extraterestru78 Reputație: 108886 Postat Iulie 10, 2021 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Iulie 10, 2021 Ai de plm, inca nu ati terminat?
extraterestru78 Reputație: 108886 Postat Iulie 10, 2021 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Iulie 10, 2021 Ca sa vedeti ca sunt baiat giorno, si vreau ca toata lumea sa fie multumită, si fiind pe un site de futing, va propun tuturor celor implicați in scandal, sa o punem de un gangbang, ce ziceti... sa vezi acolo fericire 😂
boris32 Reputație: 33 Postat Iulie 10, 2021 Oras:ROMANIA Oras:ROMANIA Postat Iulie 10, 2021 Acum 5 minute, extraterestru78 a spus: Ca sa vedeti ca sunt baiat giorno, si vreau ca toata lumea sa fie multumită, si fiind pe un site de futing, va propun tuturor celor implicați in scandal, sa o punem de un gangbang, ce ziceti... sa vezi acolo fericire 😂 Daca găsiți pilule albastre ma bag si eu😂. Habar nu am cum arata da ca sa incerc de curiozitate ma risc😂😂 2 2 1
giulia0 Reputație: -180 Postat Iulie 10, 2021 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Iulie 10, 2021 Acum 13 minute, boris32 a spus: Daca găsiți pilule albastre ma bag si eu😂. Habar nu am cum arata da ca sa incerc de curiozitate ma risc😂😂 Poate îți aduce ea de la pestele ei, cel care i a rupt mana ca nu a făcut bani destui.. și de asta nu a avut cum sa se epileze.. 1
extraterestru78 Reputație: 108886 Postat Iulie 10, 2021 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Iulie 10, 2021 Acum 35 minute, boris32 a spus: Daca găsiți pilule albastre ma bag si eu😂. Habar nu am cum arata da ca sa incerc de curiozitate ma risc😂😂 Ce ai pațit mo, si tu te-ai înrosit la reputație?
boris32 Reputație: 33 Postat Iulie 10, 2021 Oras:ROMANIA Oras:ROMANIA Postat Iulie 10, 2021 Acum 3 minute, extraterestru78 a spus: Ce ai pațit mo, si tu te-ai înrosit la reputație? Ce sa fac fratelo. Nu imi mai revin de când am cu minus,plâng continuu😂 Din pacate asa este când nu se mai tine cont de nimic pe forumul asta,după cum am mai spus,"dai un ban dar stai in fata" ,eu spun sa ai grija ce spui sa nu cumva sa primesti si tu cu minus,este valabil pentru toata lumea. Domnișoara își poate face conturi multiple si poate da reputație cu minus celor care spun că are păr la păsărica 😂😂. Tot ce a câștigat a fost nimic😂. Ba din contra a pierdut mult si sincer nu stiu daca a meritat dar nu prea cred. Ma bucur însă ca am reusit sa deconspir această domniță cu conturile ei si fraierii ei care ii scriu mesajele cat timp ea "lucreaza".😂 3 1
giulia0 Reputație: -180 Postat Iulie 10, 2021 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Iulie 10, 2021 Dar ce ați făcut mai fetelor v ați vaccinat de ați luat o razna asa dintr o data 🤦♀️🤣? (se știu ele care)
extraterestru78 Reputație: 108886 Postat Iulie 10, 2021 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Iulie 10, 2021 Acum 55 minute, cartman007 a spus: Șezi bland frate, știu, sincer sa îți spun nu am nimic cu fata asta, chiar am vorbit cu ea în privat într-o alta situație, și mi-am spus părerea, eu o înțeleg și pe ea, dar ca a șters postarile, și minuseaza anumiți useri cu conturi făcute peste noapte, mi se pare chiar un lucru josnic...poate se va întoarce împotriva voastră, aceasta situație... și aici ma refer doar la situația de pe forum Numai bine! 😈
giulia0 Reputație: -180 Postat Iulie 10, 2021 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Iulie 10, 2021 Acum 21 minute, extraterestru78 a spus: Șezi bland frate, știu, sincer sa îți spun nu am nimic cu fata asta, chiar am vorbit cu ea în privat într-o alta situație, și mi-am spus părerea, eu o înțeleg și pe ea, dar ca a șters postarile, și minuseaza anumiți useri cu conturi făcute peste noapte, mi se pare chiar un lucru josnic...poate se va întoarce împotriva voastră, aceasta situație... și aici ma refer doar la situația de pe forum Numai bine! 😈 Eiii nu ai cum sa înțelegi un asa comportament...sa vrei sa o ajuți și sa te înjure în privat. Sau sa te ia la mișto aici....
Vizitator lancerevo Reputație: 0 Postat Iulie 10, 2021 Postat Iulie 10, 2021 Moooaaaamaaa, da ce de scandaluri în timp vreme. Mai vine pulea în vizita. Se duc direct la Sibiu
boris32 Reputație: 33 Postat Iulie 10, 2021 Oras:ROMANIA Oras:ROMANIA Postat Iulie 10, 2021 Drăcoaso ti-am spus,daca nu ma aduci la minus câteva sute ma supăr pe tine😂 intra pe toate conturile si dă-mi minus ca merit 😂. Merit ca am spus lucrurilor asa cum sunt si cum sta treaba cu tine cu toate ca nu doar eu mi-am dat seama,toata lumea si-a dat seama sa stii tu de la mine. În rest ce sa mai spun, rămâne sa vedem cat timp o sa mai fii în Brașov cu "seceta" care o sa cada peste tine 😂😂. 1 1
giulia0 Reputație: -180 Postat Iulie 10, 2021 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Iulie 10, 2021 Acum 50 minute, boris32 a spus: Drăcoaso ti-am spus,daca nu ma aduci la minus câteva sute ma supăr pe tine😂 intra pe toate conturile si dă-mi minus ca merit 😂. Merit ca am spus lucrurilor asa cum sunt si cum sta treaba cu tine cu toate ca nu doar eu mi-am dat seama,toata lumea si-a dat seama sa stii tu de la mine. În rest ce sa mai spun, rămâne sa vedem cat timp o sa mai fii în Brașov cu "seceta" care o sa cada peste tine 😂😂. Staaiii ca acum îmi da mie de pe @antilab. E doar un copil făcut din laba la concluzia asta am ajuns. 1
Vizitator andreeakvl98 Reputație: 0 Postat Iulie 10, 2021 Postat Iulie 10, 2021 Draga, imi dai mesaj sa ma spal.... tu te-ai gasit sa imi spui asta? In poza asta venisei de la capsuni? Sau stai....aveai si tu mana gips😅😅😅
Vizitator andreeakvl98 Reputație: 0 Postat Iulie 10, 2021 Postat Iulie 10, 2021 Chiar acum, andreeakvl98 a spus: Draga, imi dai mesaj sa ma spal.... tu te-ai gasit sa imi spui asta? In poza asta venisei de la capsuni? Sau stai....aveai si tu mana gips😅😅😅 Cam tulbure apa😦...
Vizitator andreeakvl98 Reputație: 0 Postat Iulie 10, 2021 Postat Iulie 10, 2021 Acum 7 minute, giulia0 a spus: Staaiii ca acum îmi da mie de pe @antilab. E doar un copil făcut din laba la concluzia asta am ajuns. Ce scuza ai pentru apa asta tulbure? 😢
Vizitator lancerevo Reputație: 0 Postat Iulie 10, 2021 Postat Iulie 10, 2021 Acum 35 minute, andreeakvl98 a spus: Ce scuza ai pentru apa asta tulbure? 😢 Hai ca îți bate lanțul. Se vede clar ca e filtru . Nici albul de la cada nu e alb, nici spuma nu e alba. M-ai convins ce fel de hram porți și tu.
Vizitator andreeakvl98 Reputație: 0 Postat Iulie 10, 2021 Postat Iulie 10, 2021 Acum 1 minut, lancerevo a spus: Hai ca îți bate lanțul. Se vede clar ca e filtru . Nici albul de la cada nu e alb, nici spuma nu e alba. M-ai convins ce fel de hram porți și tu. Tu ai cumva telefon polifonic? Ai nokia 3110?ce filtru? 😂😂😂😂😂 o avea si filtru.. dar nu cred ca apa e tulbure de la el. Uita-te la cada in dreapta ca se vede alba. Aici daca are cineva ceva de comentat e clar ca e obisnuit sa fie apa asa..
Vizitator lancerevo Reputație: 0 Postat Iulie 10, 2021 Postat Iulie 10, 2021 Nu meriți sa îmi bat capul. Vezi ca e chemare pe Sibiu, Tg Mureș....poate ai mai mult noroc acolo. Aaaaa, sa o iei și pe 800ron în week-end cu tine. Va cam place circul
Vizitator andreeakvl98 Reputație: 0 Postat Iulie 10, 2021 Postat Iulie 10, 2021 Chiar acum, lancerevo a spus: Nu meriți sa îmi bat capul. Vezi ca e chemare pe Sibiu, Tg Mureș....poate ai mai mult noroc acolo. Aaaaa, sa o iei și pe 800ron în week-end cu tine. Va cam place circul Stii care e faza? Din cate am vazut din comentarii, pari un tip ok. Sa stii ma supar ca vorbesti asa de sus cu mine necunoscandu-ma. Iti doresc o seara minunata si vise cat se poate de placute.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum