tendoi Reputație: 298 Postat August 9, 2021 Telefon: [email protected] Oras:S 3 Telefon: [email protected] Oras:S 3 Partajează Postat August 9, 2021 Acum 8 ore, everbest a spus: Inca. Salut. Pe la Buzău ai fost? Zi ceva si de acolo. Ms. 2 Link spre comentariu
Vizitator SABINNA Reputație: 0 Postat August 9, 2021 Partajează Postat August 9, 2021 Acum 6 minute, tendoi a spus: Salut. Pe la Buzău ai fost? Zi ceva si de acolo. Ms. Link spre comentariu
pierre63 Reputație: 20 Postat August 9, 2021 Partajează Postat August 9, 2021 Pierre Woodman fuck over 6000 young and beautiful girls. Pierre Woodman is the best! Link spre comentariu
everbest Reputație: 42 Postat August 9, 2021 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Partajează Postat August 9, 2021 Acum 9 ore, pierre63 a spus: Pierre Woodman fuck over 6000 young and beautiful girls. Pierre Woodman is the best! Asa o fii bro. Stiu eu? )) Eu sunt novice:)))) 1 Link spre comentariu
cincistele Reputație: -3877 Postat August 10, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Partajează Postat August 10, 2021 Acum 7 ore, everbest a spus: Asa o fii bro. Stiu eu? )) Eu sunt novice:)))) Meriți premiul Puliță, cel puțin pt perseverență și imaginație 😁...ai tot "futut" ca un erou 😂😂😂...prin caniculă, jeg, țînțari, muște...nimic nu te-a oprit... dîn Kandahar, Basra, Raqqa...nada ? 🤦 Tu ești Borcea ? 😅 2 1 1 Link spre comentariu
everbest Reputație: 42 Postat August 10, 2021 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Partajează Postat August 10, 2021 Bro am mai zis. Nu intru in polemici. Fiecare e liber sa creada sau nu. Nu-mi bat capul cu asta 1 Link spre comentariu
Vizitator SABINNA Reputație: 0 Postat August 10, 2021 Partajează Postat August 10, 2021 Acum 2 ore, cincistele a spus: Tu ești Borcea ? 😅 Da' mpărate Pe toate le-am dat pe spate, Mă rog, nu-n totalitate...😁 Link spre comentariu
JocelynEon Reputație: 11832 Postat August 10, 2021 Partajează Postat August 10, 2021 21 minutes ago, SABINNA said: Da' mpărate Pe toate le-am dat pe spate, Mă rog, nu-n totalitate...😁 👏👏👏 Bravo @SABINNA , bine fata 🖐! Cu duma asta l-ai dat până și pe Borcea gata. 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum